Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:2265022793                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ZOUGLA.gr


Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΟΣ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ZOUGLA.gr

«Αυτή την στιγμή η Ελλάδα υπέστη μια μεγάλη ήττα λόγω της απόφασης του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης. Έχουμε μία και μόνο μία διέξοδο. Θέλω να πιστεύω ότι η κυβέρνηση θα μπορέσει να πιαστεί, τουλάχιστον σε αυτή. Τα πράγματα είναι χειρότερα απ΄ ό, τι ήταν χθες, και δεν ξέρω που θα μπορούσαν να οδηγήσουν. Χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή και σύνεση. Δεν χρειάζονται "κραυγές" από κανέναν. Ίσως, οι κραυγές αυτή τη στιγμή να φέρουν μια επιδείνωση. Είμαστε σε κάποιες συνεννοήσεις. Υποχρεούμεθα όλοι μας να αφήσουμε τις πρωτοβουλίες στον Πρωθυπουργό, έχοντας όμως το νου μας στη ροή των πραγμάτων».
Αυτά μεταξύ άλλων δήλωσε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης στο ραδιόφωνο του ZOUGLA.gr στον Mάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Υπερβολικά μεγάλο το κυβερνητικό σχήμα
Το τελευταίο λάθος του κ. Παπανδρέου ήταν το μεγάλο κυβερνητικό σχήμα. Οι βουλευτές έπρεπε να ήταν 20, μάξιμουμ. Έπρεπε να είχαμε λιγότερους από τους μισούς υπουργούς. Δεν συμποσούνται οι μισθοί βουλευτών που συμμετέχουν στην κυβέρνηση. Λαμβάνουν ή το μισθό του υπουργού, ή τον μισθό του βουλευτή. Μην δημιουργούμε λανθασμένες ιστορίες και εντυπώσεις αυτή τη στιγμή. Να μην φωνάζουμε εναντίον του Κοινοβουλευτισμού αυτή τη στιγμή. Κόπηκαν τα προνόμια τους. Δεν αξίζει τον κόπο να πετάμε "πέτρες" τώρα. Φώναξα. Επέστρεψα 1 εκατ. ευρώ από την κρατική επιχορήγηση του κόμματός μου πέρσι για την ενίσχυση του Ταμείου Φτώχειας. Έκανα δωρεά ένα μεγάλο άγαλμα - ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Λιτόχωρο, πράγμα που δεν έκανε η Πολιτεία, εναντίον όλων αυτών που βυσσοδομούν εναντίον της πατρίδας και της ιστορίας μας. Ο καθένας όπως μπορεί να συμβάλει.
Συμφωνώ να ήταν 20 ο αριθμός των υπουργών. Αυτό ήταν και πρότασή μου. Ο μεγάλος αριθμός υπουργών είναι και το τελευταίο μεγάλο λάθος του κ. Παπανδρέου.
Ο κ. Σαμαράς είπε 6. Εγώ είπα 4. Έπρεπε και ο κ. Παπανδρέου να περιορίσει τον αριθμό των δικών του. Αλλά, επειδή έχει ισορροπίες στο εσωτερικό του κόμματος του, επειδή "σκοτώνονται" και ο ένας "βγάζει" τα μάτια του άλλου, έβαλε 36 υπουργούς. Είναι λάθος.

Πρέπει να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά μας
Έχουμε πολύ σοβαρότερα θέματα να δούμε και να αντιμετωπίσουμε. Να κοιτάζουμε τα ουσιώδη και να δούμε πως μπορεί να εξοικονομήσουμε λεφτά από τόσες χιλιάδες περιπτώσεις και "νεκρούς" κωδικούς. Τόσες φορές ο κ. Αϊβαλιώτης βρήκε και ανέδειξε αυτά τα πράγματα και τα θέματα. Υπάρχουν τεράστιες σπατάλες. Υπάρχουν σοβαρότατα προβλήματα στα οποία πρέπει να εστιάσουμε και να συγκεντρωθούμε. Προχθές, όταν η τούρκικη κορβέτα έκανε βόλτες στα ελληνικά νερά, εμείς δεν είχαμε πετρέλαιο να κινήσουμε τα πλοία μας και να τα βγάλουμε έξω από το λιμάνι...
Έκανα ολόκληρη ιστορία, που δεν είναι δική μου δουλειά, να πάρουμε πετρέλαιο να κινήσουμε τα πλοία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης