Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:2265022793                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Συνάντηση Γραμματείας Συνδικαλισμού ΛΑΟΣ με εκπροσώπους της Ένωσης Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Ρόδου - Προσχώρηση στον ΛΑΟΣ


Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Γραμματείας Συνδικαλισμού ΛΑΟΣ με εκπροσώπους της Ένωσης Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Ρόδου - Προσχώρηση στον ΛΑΟΣ

Ο Γραμματέας Συνδικαλισμού του ΛΑΟΣ κ. Γ. Κανελλόπουλος συναντήθηκε σήμερα με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ ΡΟΔΟΥ.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Χατζηγεωργίου, το μέλος του Δ.Σ. κ. Ισκάς και ο πολιτευτής του ΛΑΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ κ. Τσιριγωτάκης.
Συζητήθηκε το μείζον θέμα που αφορά στην απελευθέρωση της αγοράς των ΤΑΞΙ σε όλη τη χώρα. Τέθηκε το θέμα των κριτηρίων και του αριθμού των αδειών. Τονίστηκε από τα μέλη της Ένωσης ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τις θέσεις του ΛΑΟΣ και μάλιστα κατόπιν τούτων ο κ. Χατζηγεωργίου και ο κ. Ισκάς προσχώρησαν στον ΛΑΟΣ.
Από την πλευρά του o Γραμματέας Συνδικαλισμού του ΛΑΟΣ κ. Γ. Κανελλόπουλος αφού πρώτα τους καλωσόρισε στο κόμμα τόνισε ότι: «Ο ΛΑΟΣ παραμένει σταθερός στις θέσεις και στις απόψεις του και για τα πληθυσμιακά κριτήρια, αλλά και για τον αριθμό των αδειών που θα πρέπει να εκδοθούν με γνώμονα το κοινό καλό όλων, ιδιοκτητών, εργαζομένων οδηγών, επιβατών αλλά κυρίως της τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης της χώρας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης