Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:2265022793                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011


Αθήνα, 2 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (Ε.Α.Σ.)

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης είχε σήμερα συνάντηση με Αντιπροσωπεία των εργαζομένων από τα πέντε εργοστάσια των Ε.Α.Σ.
Η συνάντηση διήρκησε περίπου 1 ½ ώρα και παραβρέθηκαν ο βουλευτής Επικρατείας του ΛΑΟΣ κ. Ι. Κοραντής και ο Γραμμ. Συνδ. ΛΑΟΣ κ. Γ. Κανελλόπουλος.
Αναλύθηκε η προοπτική βιωσιμότητας της εταιρείας, η ανάπτυξή της στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον, η εκτέλεση των παραγγελιών και η ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων σ΄ όλα τα παραπάνω.
Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους 3 μήνες και δεν έχουν αντικείμενο εργασίας λόγω έλλειψης χρηματοδότησης και πρώτων υλών.
Η εργασιακή εφεδρεία οδηγεί μαθηματικά την εταιρία σε κλείσιμο απαξιώνοντάς την οριστικά.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι το κράτος πρέπει να διατηρήσει την πλειοψηφία του στα Ε.Α.Σ. και να φροντίσει άμεσα για την καταβολή των δεδουλευμένων. Το κράτος πρέπει να προχωρήσει στην αναβάθμισή τους ώστε με μοχλό ανάπτυξης τους εργαζόμενους (που θα πρέπει να συμμετέχουν στο Δ.Σ.) να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία δεν νοείται να ξεπουληθεί και δεν πρέπει να οδηγηθεί στο κλείσιμο.
Επιβάλλεται η εξυγίανσή της προς όφελος της Εθνικής Άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης