Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:2265022793                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ


Αθήνα, 24 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΟΣ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ


Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν διαβλέπει εξελίξεις με το νέο έτος, και ποιες μπορεί να είναι αυτές, τόνισε τα εξής: 

«Νομίζω ότι υποχρεούμεθα να περιμένουμε εξελίξεις από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του νέου έτους.
Τα πράγματα έχουν φτάσει στο “μη παρέκει”. Χρειάζεται και απαιτείται η μέγιστη σοβαρότητα και η υψηλότερη ευθύνη. Παιχνίδια δεν μπορεί να κάνουμε. Τα κόμματα μπορεί να έλθουν σε δεύτερη μοίρα. Σε πρώτη μοίρα πρέπει να είναι  μόνο η Ελλάδα.
Αυτό συζήτησα χθες με τον Πρωθυπουργό. Μετέφερα τις σκέψεις μου για ένα σχήμα πιο ευέλικτο και πιο αντιπροσωπευτικό. Εξήγησα στον κ. Παπαδήμο ότι δεν μπορούμε να έχουμε μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, απλώς με άλλο Πρωθυπουργό, αλλά μια άλλη κυβέρνηση.
Πρέπει όλοι να αναλάβουν ευθύνες. Θέλω να πιστεύω ότι την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, θα γίνει η απαραίτητη συνεννόηση για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε.
Εμείς με την υπάρχουσα κατάσταση, δεν είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε τον εαυτό μας ως “μακιγιέρ” και πολύ περισσότερο, ως “μακιγιέζ” των λαθών και των ανομημάτων του ΠΑΣΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης