Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με την άρση του καμποτάζ, «ξευτίλισε» τους προκατόχους του!


Πολλοί είναι εκείνοι που ειρωνεύτηκαν με την ανάληψη υφυπουργικού θώκου από τον Άδ. Γεωργιάδη στην κυβέρνηση Παπαδήμου.
.
Κάτι οι επανειλημμένες «φασαριόζικες» τηλεοπτικές εμφανίσεις του, κάτι η μόνιμη πολιτική αντιδικία του με πολλούς, κάτι η εμμονή του σε συγκεκριμένες μη δημοφιλείς απόψεις του, δημιούργησαν σκεπτικισμό για τη χρησιμότητα του σε μια κυβέρνηση που έπρεπε να παράξει έργο και μάλιστα αμέσως.
.
Σήμερα, λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, αρμόδιος για τη Ναυτιλία, «ξευτίλισε» όλους τους προκατόχους του με μια και μόνο απόφασή του.
Την άρση του καμποτάζ στην κρουαζιέρα!
.
Μια πληγή δεκαετιών για τον τουρισμό μας, που συνεχώς κακοφόρμιζε, γιατρεύτηκε εν μια νυκτί.
Πολιτικό κόστος και θεατρινισμοί της αριστεράς, πήγαν περίπατο.
.
Η αποτελεσματικότητα και ο πολιτικός ρεαλισμός, νίκησαν την ουτοπία και τη στασιμότητα. Εδώ και πολλές δεκαετίες, ήταν γνωστό σε όλους τους προκατόχους του Άδ. Γεωργιάδη, αλλά και στους υπουργούς Οικονομικών και Τουρισμού, ότι πολλές ξένες εταιρείες ήθελαν να επενδύσουν σε υποδομές στην Ελλάδα και να πολλαπλασιάσουν τις επισκέψεις κρουαζιερόπλοιων.
.
Τις σταματούσαν η αδυναμία του πολιτικού συστήματος να αντιπαρατεθεί με το…ΠΑΜΕ που συνεχώς έκλεινε λιμάνια και απειλούσε να ξεκινήσει τη νέα …μπολσεβίκικη επανάσταση!
.
Επιμελητήρια, παραγωγικές τάξεις και επαγγελματικοί φορείς, σχεδόν εκλιπαρούσαν τις κυβερνήσεις να δουν το συμφέρον του τόπου και να άρουν το καμποτάζ. Ουδείς ασχολήθηκε σοβαρά κι ας ήταν μια απόφαση ενός λεπτού! Ο Άδωνις Γεωργιάδης, είτε αρέσει είτε όχι, έδωσε τη λύση, η οποία είναι βέβαιο ότι δημιουργήσει θέσεις εργασίας σε πολλούς κλάδους γύρω από την κρουαζιέρα, αλλά και θα φέρει πολλά χρήματα στον τόπο, που τόσο τα έχει ανάγκη.
.
Gr Post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης