Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

ΟΛαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, το κόμμα του πατριωτισμού και της ευθύνης, δια του Προέδρου κ. Γ. Καρατζαφέρη, επέλεξε στις δύσκολες τούτες ώρες για το Έθνος να συμμετάσχει στην κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας.

Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση ευθύνης, είναι οι ακόλουθοι:
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ διότι ήδη από τις 20 Φε­βρουαρίου 2009, ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Γ. Καρατζαφέρης, στην ιστορικής σημασίας ομιλία του στη Βουλή των Ελλήνων, ΔΙΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ τον ε­περχόμενο οικονομικό τυφώνα, όχι μόνο για την Ελλάδα, όχι μόνο για την Ε.Ε., αλλά για ο­λόκληρο τον κόσμο, ΚΑΛΕΣΕ τον τότε Πρωθυ­πουργό Κ. Καραμανλή να προχωρήσει γρήγο­ρα σε αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, αναθέ­τοντας στον κ. Λ. Παπαδήμο το τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας, ώστε να αντιμετωπί­σουμε όσο το δυνατόν επαρκέστερα τις επι­πτώσεις της επερχόμενης καταιγίδας. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, η διορατική μα­τιά του Προέδρου μας δεν έγινε πιστευτή και κατανοητή από την τότε κυβέρνηση της Ν.Δ.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ διότι ο Πρόεδρος μας κ. Γ. Καρατζαφέρης διαβλέποντας και πάλι πιο κα­θαρά και πιο έντονα από όλους, τα τραγικά α­ποτελέσματα της επελθούσας οικονομικής κρίσης και την συνολική ανικανότητα διαχειρήσεώς της από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ήδη από τον Μάιο, είχε θέσει ως αναγκαία πο­λιτική προτεραιότητα την παραίτηση του κ. Γ. Παπανδρέου και της κυβέρνησής του.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ διότι ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΡΑ­ΔΑΝΤΑ ότι η πτώση της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ -ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, δεν έπρεπε να οδηγήσει σε μια κυβέρνηση υποκατάστατο του ΠΑΣΟΚ, η οποία θα επιτάχυνε την πορεία καταστροφής και διάλυσης και την οποία Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συνα­γερμός, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΥΨΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ την σωτηρία του τόπου, ενήργησε καίρια και αποτελεσματικά, προκειμένου να α-ποτρέψει την με μαθηματική βεβαιότητα, ε­περχόμενη καταστροφή.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ διότι πιστεύουμε ακράδα­ντα, ότι ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΘΑΣΕΙ, τόσον από πλευράς αξιοπιστίας του παραδο­σιακού πολιτικού συστήματος, όσο και κυρίως από πλευράς ικανότητας στη διαχείριση μιας κρίσης τέτοιου μεγέθους, η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ήταν αυτή του κ. Λ. Παπαδήμου, δηλαδή του προσώπου που ο Πρόεδρος μας από τον Φε­βρουάριο του 2009, προτείνει σταθερά ως κα­ταλληλότερο διαχειριστή της ελληνικής κρί­σης.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ διότι η κατάσταση όπως έ­χει διαμορφωθεί πλέον τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και σε Πανευρωπαϊκό επίπε­δο, ορίζεται από δύο κεντρικά μέτωπα: Αυτό στο οποίο μετέχει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, αλλά και των Ευρωπαίων πολι­τών, οι οποίοι θέλουν την διατήρηση της ενό­τητας και της ευρωπαϊκής σύγκλισης από τη μια, και από την άλλη, αυτό στο οποίο συμμε­τέχουν όσοι επενδύουν στο χάος, στη διάλυση και στην καταστροφή, προκειμένου να ζήσουν τις ιδεοληπτικές τους φαντασιώσεις. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, με σταθερή και ατα­λάντευτη πορεία και πίστη στα οράματα των μεγάλων Ευρωπαίων διανοητών και φιλοσό­φων, συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις, ώ­στε το όνειρο να μην μετατραπεί σε εφιάλτη, η ελπίδα σε τραγωδία, η προσπάθεια σε μια α­νείπωτη ήττα.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ διότι η συντριπτική πλειο­ψηφία του ελληνικού λαού, κουρασμένη και αηδιασμένη από τα πάσης φύσεως «σοσιαλι­στικά πειράματα», αλλά και τις αντίστοιχες «Νέο-φιλελεύθερες» εμμονές, απογοητευμένη από την δικομματική διαχείριση, η οποία το μό­νο που πέτυχε ήταν το να φτάσουμε στην ση­μερινή τραγωδία, ΑΠΑΙΤΕΙ από τα πολιτικά κόμματα να αναλάβουν αποτελεσματικές δρά­σεις, προκειμένου η ΕΛΛΑΔΑ να επιστρέψει στην πορεία και να επανακαταλάβει την θέση που ιστορικά, πολιτικά και κοινωνικά της αξί-ζει. Από αυτή την εντολή ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός δεν μπορούσε και δεν θα άρμοζε να δηλώσει «ΑΠΩΝ».
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ διότι αμφισβητούμε στην πράξη τον κυβερνητικό δικομματισμό έχοντας ταυτοχρόνως την πεποίθηση ότι είναι δυνατή μια πατριωτική, αποτελεσματική, ορθολογική διακυβέρνηση του τόπου. Η μη συμμετοχή μας αντιθέτως, θα ενίσχυε και θα διατηρούσε την πεποίθηση ότι στην πραγματικότητα, τα μόνα κόμματα εξουσίας, άρα και η μόνη μορφή ε­ξουσίας, είναι αυτή που έχει γνωρίσει μέχρι σήμερα ο ελληνικός λαός.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ διότι από τη στιγμή που ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός ΚΑΘΟΡΙΣΕ τις εξελξεις και τελικώς ΕΠΕΒΑΛΕ στα δύο άλ­λα κόμματα την άποψή του περί του κ. Λ. Παπαδήμου ως του μόνου κατάλληλου, ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ, οικονομικά, εθνικά και κοινωνικά συνθήκες, έπρεπε ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑ­ΒΟΥΜΕ, αλλά κυρίως ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ, ώ­στε η επιλογή αυτή, να μην τορπιλισθεί από την γέννησή της, όπως δυστυχώς όλοι υπο­ψιαζόμασταν ότι θα συνέβαινε.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ:
Πιστοί στην δέσμευση του Προέδρου μας κ. Γ. Καρατζαφέρη και των βουλευτών του κόμματος, να υπηρετήσουμε με συ­νέπεια, ήθος και ευθύνη την πατρίδα και τον ελληνικό λαό.
Συμμετέχουμε στην Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, δίνουμε προο­πτική και ελπίδα στον ελληνικό λαό, διαμορφώνουμε τις συνθήκες για μια μεγάλη πατριωτική μεταρ­ρύθμιση.
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟ·ΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ


 Από την Εφημερίδα Α1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης