Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:2265022793                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΟΣ , ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΟΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
κ. ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Εξερχόμενος από τη Βουλή, μετά τη σημερινή συνάντησή του με τον κ. Πρωθυπουργό, ο κ. Καρατζαφέρης προέβη στις εξής δηλώσεις:

Γ. Καρατζαφέρης: «Η κυβέρνηση Παπαδήμου χρειάζεται μία ενίσχυση. Θέλει ένα πιο ευλύγιστο σχήμα και σαφέστατα περισσότερο χρόνο για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις που έρχονται. Παρέδωσα στον κ. Πρωθυπουργό μία επιστολή με τις σκέψεις μου, συζήτησα μαζί του για την Τρόικα και την εν γένει συμπεριφορά απέναντι στα τρέχοντα θέματα. Συμφωνήσαμε σε μια σειρά θεμάτων. Αύριο έχω τη συνάντηση με τους τροϊκανούς, θέλω να πιστεύω ότι κάποια θέματα, από αυτά τα οποία πρέπει να δρομολογηθούν, θα δρομολογηθούν. Πρέπει να επιταχύνουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές γιατί ο Μάρτιος είναι πάρα πολύ κοντά και το Μάρτιο η χώρα δεν θα χρειαστεί μόλις 8 δις».

Δημοσιογράφος: «Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Υπουργό τον δικό σας που μετέχει στο υπουργείο Υποδομών, ο οποίος είπε ότι δεν θα εφαρμοστεί το νομοσχέδιο του κ. Ραγκούση για το θέμα των ταξί. Αυτό το συζητήσατε με τον Πρωθυπουργό; Σας ρωτάω γιατί οι συνεργάτες του κ. Ραγκούση δίνουν κάποιες διαρροές ότι «δεν μπορούν να εξαιρούνται πελατειακές συντεχνίες από το άνοιγμα των επαγγελμάτων».

Γ. Καρατζαφέρης: «Νομίζω ότι στον κ. Ραγκούση έχει απαντήσει ο κ. Ρέππας, παλαιότερος στο ΠΑΣΟΚ και προφανώς και πιο έμπειρος».

Δημοσιογράφος: Εσείς συζητήσατε με τον κ. Παπαδήμο τι θα γίνει με τα ταξί;

Γ. Καρατζαφέρης: «Δεν μπήκαμε σ’ αυτές τις λεπτομέρειες, αλλά αύριο πιστεύω με την τρόικα ότι θα ολοκληρωθεί η πολύ καλή συζήτηση που έκανε ο Υπουργός».

Δημοσιογράφος: Όταν λέτε "ενίσχυση"; Ανασχηματισμό του είπατε να κάνει; Πιο ευέλικτο σχήμα;

Γ. Καρατζαφέρης: «Μιλώ για πιο ευέλικτο σχήμα. Πείτε το ανασύσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης