Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Η απάντηση στα κατακάθια της Αριστεράς για τις “αποδοκιμασίες” εναντίον του Άδωνι στην Περαία (19/12/2011)

Απάντηση στους παραπάνω “διαδηλωτές”:
Το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ κινείται εντός νομιμότητας και δημοκρατικών διαδικασιών και κάνει ό,τι μπορεί για να υπερασπίσει τις πάγιες θέσεις του. Ειδικά ο Άδωνις είναι από τους πιο παραγωγικούς και συνεπείς βουλευτές με πάρα πολλές επερωτήσεις, ομιλίες, συμμετοχές σε επιτροπές και διαλόγους και λοιπές παρεμβάσεις. Δεν μασάει τα λόγια του όπως όλοι όσοι φοβούνται τους αριστερούς και αυτό προφανώς έχει ενοχλήσει αφάνταστα. Έτσι εξηγείται και το “μένος” των κατά τα άλλα υπερασπιστών του ασύλου (ήτοι “ελευθερία λόγου”) στα πανεπιστήμια…

Η Αριστερά ως άλλη ιερή αγελάδα, έχει πλήρη ασυλία στο να λέει και να κάνει ό,τι θέλει, να δέρνει, να σπάει, να καίει, να κλείνει δρόμους, λιμάνια, εισόδους υπουργείων και ξενοδοχείων, να καταστρέφει γενικώς, κι αυτό γιατί είναι το κόμμα του …λαού. Ενός λαού ο οποίος κάθε τρεις και λίγο πληρώνει το μάρμαρο (μεταφορικά και στην κυριολεξία) για τις καταστροφές και την αναδουλειά στην αγορά, που προκαλούν όλοι αυτοί οι δήθεν αγανακτισμένοι. 
Κατά τα άλλα, τόσα χρόνια που μας κυβερνούσαν Πασόκ και Ν.Δ. και μας έφτασαν ως εδώ, πραγματικά έχει πλάκα μερικοί να ρίχνουν ευθύνες στο ΛΑ.Ο.Σ. Είναι πολύ βολικό. Βρήκαν ένα εξιλαστήριο θύμα για να υφαρπάξουν ψήφους από κενόμυαλους ψηφοφόρους. 

Η Παπαρήγα βγήκε και είπε το επίδομα ανεργίας να πάει στο 80% του κατώτατου μισθού. Εγώ λέω να πάει στο 180%, γίνεται ; 

Η Παπαρήγα λέει κατώτατος μισθός 1.500 €. Εγώ λέω 3.000 €, γίνεται ; 

Με αερολογίες και λόγια εντυπωσιασμού ο καθένας μπορεί να αποκτήσει το δικό του κοπάδι προβάτων που θα πιστεύει τυφλά στην κάθε μπαρούφα και ανοησία που θα εκστομίζει ο “ηγέτης’. 

Άλλο όμως η φαντασία και άλλο η πραγματικότητα. Αλήθεια, είδατε στην Β. Κορέα πως χτυπιόντουσαν οι πολίτες για τον θανόντα πρόεδρο ;;;
Τόση αγάπη του είχαν πια ;
Ούτε για τους συγγενείς δεν θα κλαίνε έτσι…Και φυσικά κατόπιν δημοκρατικών διαδικασιών και όπως έγινε και στο παρελθόν, ο παππούς ηγέτης του κομμουνιστικού κόμματος, κληροδότησε το χρίσμα στον πατέρα και αυτός τώρα στον γιο του.  Μιλάμε για δημοκρατία, όχι ό,τι κι ό,τι.
Τέλος, προτείνω να γίνει δεκτή η θέση των αριστερών κομμάτων να μπαίνουν όλοι οι τριτοκοσμικοί ελεύθερα στη χώρα μας. Ώστε να πέσουν τα μεροκάματα στον πάτο (και έτσι να βρει το δίκιο του ο εργάτης…), αλλά και η εγκληματικότητα να γνωρίζει απίστευτες δόξες ! 
Ζήτω λοιπόν οι αριστεροί και λοιποί φαντασιόπληκτοι με τις “φιλολαϊκές” τους ιδέες…

http://melostisneos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης