Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:2265022793                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΡΑΚΟΦΟΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ


Αθήνα, 24 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ
κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΡΑΚΟΦΟΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης άκουσε σήμερα τα Κάλαντα των Χριστουγέννων από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης και τόνισε τα εξής:

«Πέρα από τις δυσκολίες  που έχει η οικονομική κατάσταση, και πέρα από τις δυσκολίες που προσθέτουμε εμείς οι πολιτικοί, θέλω να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.  

Ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης ήρθε σήμερα να δώσει περισσότερο νόημα στις άγιες αυτές ημέρες. Οι Κρητικοί ξέρουν να είναι πρώτοι και στις γιορτές, και στο κέφι αλλά και στον αγώνα.
Εύχομαι τα καλύτερα στο Κρητικό λαό. Και να τους πω ότι σύντομα θα έχουν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη με πρωτοβουλία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.
Να είστε καλά. Χρόνια Πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης