Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΟΝ REAL FM

Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ REAL FM

«Αυτά που συμβαίνουν είναι ευτράπελες καταστάσεις με δραματικά ενδεχόμενα».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης σε συνέντευξή του στον REAL FM και τη δημοσιογράφο Κ. Μακρή.

Για την συνέντευξη του κ. Βενιζέλου
Μου θύμισε ο κ. Βενιζέλος τον μαθητή που κόβεται «μετεξεταστέος». Στην αρχή οργίζεται με τον καθηγητή του, και στη συνέχεια πάει και τον «χαϊδεύει» για να του βάλει προβιβάσιμο βαθμό. Περί αυτού πρόκειται. Η τρόικα έθεσε εξαρχής αυστηρότατους κανόνες. Δεν μπόρεσε η κυβέρνηση να ελέγξει τις δημόσιες δαπάνες, δεν μπόρεσε να ελέγξει το δημόσιο, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ανάπτυξη.
Δεν βγαίνει το πράγμα. Μην κοροϊδευόμαστε. "Ένα και ένα κάνει δύο". Τι νέα μέτρα να λάβεις; Τι να πάρεις από τον μη έχοντα;
Εάν δεν καθίσουμε όλοι μας κάτω σοβαρά και υπεύθυνα και να βάλουμε πρώτα την Ελλάδα και μετά την καρέκλα μας, δεν βγαίνει.
Εάν ήταν ακόμη στα πράγματα ο κ. Καραμανλής, η κ. Μπακογιάννη ή ο κ. Σαμαράς ή οποιοσδήποτε άλλος, τι άλλο θα γινόταν;
Εάν δεν καθίσουμε όλοι μαζί και πούμε: “Εδώ τραβάμε μια κόκκινη γραμμή. Εδώ θα “σπάσουμε αυγά”, εκεί θα δουλέψουμε, κ.λπ. δεν γίνεται τίποτε.
Εάν δεν μπορούν να το πράξουν αυτό τώρα, τότε να πάμε σε εκλογές για να το διατάξει ο Ελληνικός λαός. Γιατί αυτό θα διατάξει ο Ελληνικός λαός.
Ποσώς με ενδιαφέρει ποιος θα έχει το “πάνω χέρι” μετά τις εκλογές από τους δυο τους. Σοβαρευτείτε για να δούμε πως θα σώσουμε την Ελλάδα. Υπάρχει περίπτωση να έλθει η ΝΔ να λύσει τι; Και με τι ποσοστό; Δεν βγαίνει.

Η διαφωνία με την τρόικα
Είναι πάρα πολύ βολική εξέλιξη για το ΠΑΣΟΚ αυτή η διαφωνία. Με αυτήν το ΠΑΣΟΚ περνά την 3η του Σεπτέμβρη εύκολα, λίγο πιο ηρωικά.
Θεωρώ τον κ. Βενιζέλο ως ένα από 5-6 καλύτερους τους οποίους διαθέτει το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Δεν αρκεί, δεν φτάνει μόνο ένας παίκτης. Δεν υπάρχει μια ομάδα υποστηρίξεως. Λέω: Μπορούμε να βρεθούμε οι καλύτεροι; Ποιοι είναι οι καλύτεροι ανάμεσα σε 260-270 βουλευτές; Ας καθίσουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Να φωνάξουμε και από έξω άλλους 5-6 εάν χρειαζόμαστε, και να χαράξουμε μια άλλη νέα πορεία. Να κάνουμε μια κουβέντα τίμια, εξ αρχής με την Ευρώπη. Και αυτή η ίδια γνωρίζει ότι το πράγμα δεν βγαίνει, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Άλλωστε, βλέπετε υπάρχει εμφανής κόντρα μεταξύ Ευρώπης και ΔΝΤ. Σκοτώνονται μεταξύ τους.
Δεν βγαίνει το πράγμα. Να πάμε να εξηγήσουμε στην Ευρώπη ότι αν πέσει η Ελλάδα - που είναι πολύ πιθανό να πέσει- θα διαλυθεί ίδια η Ευρώπη.
Άλλωστε, όπως είπε και ο ίδιος ο κ. Αλμούνια ότι: "Πάμε στην αρχή του τέλους της Ευρώπης". Εάν δεν θέλουν να διαλυθεί το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, να καθίσουμε να δούμε σοβαρά την κατάσταση.

Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι σαν μία γροθιά
Για να πάμε όμως στην Ευρώπη, θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι σαν μία γροθιά. Όχι να μην μιλάει και να υποσκάπτει ο ένας τον άλλον, σαν αυτά τα αστεία πράγματα που διαδραματίστηκαν προχθές όταν ο κ. Βενιζέλος επισκέφτηκε τον κ. Σαμαρά και έδιωξαν τις κάμερες για να μην προβούν σε δηλώσεις. Αυτά είναι ασόβαρα πράγματα. Είναι αστειότητες. Για να το πω διαφορετικά, είναι αθλιότητες που δεν μας επιτρέπονται απέναντι στον Ελληνικό λαό.

Βάζουν την "καρέκλα" πάνω από την Ελλάδα
Να καθίσουμε όλοι μαζί κάτω και να πούμε: "Αυτό είναι το κόστος, αυτό είναι το όφελος. Πάμε να σώσουμε την πατρίδα μας". Ο καθένας τους βάζει την καρέκλα του μπροστά από την Ελλάδα. Στο τέλος όμως, θα μας πάρουν όλες τις καρέκλες και θα καθίσουμε όλοι στο πάτωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης