Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ - ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ & ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ


Αθήνα, 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ - ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ & ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

Κύρια σημεία της σημερινής ομιλίας του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη, κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για την αδειοδότηση διαμονής αλλοδαπών στη χώρα.

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ.):
Σαφέστατα το παρόν νομοσχέδιο είναι πολύ σοβαρό και έχει και μία άλλη παράμετρο, το κόστος των λαθρομεταναστών που βγάζουν κάθε χρόνο πολλά δις στις χώρες τους.
Το κόστος των λαθρομεταναστών είναι πολύ μεγάλο σε μία ήδη πτωχευμένη χώρα. Ό, τι και να κάνετε, όσα μέτρα και να πάρετε, ό, τι κι αν επιτάσσει η τρόικα, με 12 δις διαρροή το χρόνο από τους λαθρομετανάστες, το έλλειμμα δεν μειώνεται.
Σήμερα μιλούν όλοι για χρεοκοπία της Ελλάδας: αρχηγοί κρατών, ξένοι υπουργοί, ΜΜΕ, σοβαρές εφημερίδες, όποιο δελτίο και να δείτε, όλοι μιλάνε για χρεοκοπία της Ελλάδας. Ακόμα και ένας συνάδελφος προηγουμένως που ερχόμουν, με ρώτησε “Πρόεδρε πάμε για χρεοκοπία; Να πάμε στις τράπεζες;”. Φαντάζεστε αύριο το πρωί τι μπορεί να γίνει στις τράπεζες;
Μετά και το Βατερλό του Γ. Παπανδρέου στην ΔΕΘ, αντιλαμβάνεστε ότι μόνοι σας δεν μπορείτε. Να δώσει εντολή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αύριο το πρωί να σχηματιστεί μία κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει όχι το χρέος, αλλά τους δανειστές που μας δείχνουν το δρόμο. Μία μονοκομματική κυβέρνηση σήμερα -όσο καλή κι αν ήταν, που αυτή δεν είναι- δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Μας ανοίγουν την πόρτα για να έρθει η χρεοκοπία... Να υποχωρήσουν τα καπρίτσια, τα βίτσια και οι αγκυλώσεις όλων και να σώσουμε την Ελλάδα. Και γι’ αυτό πρέπει να υποχωρήσουν τα 2 μεγάλα κόμματα και να πάμε να σώσουμε την πατρίδα έστω και με εσάς στην εξουσία, γιατί εσείς αγωνίζεστε για την εξουσία κι εμείς για την πατρίδα.

Κάντε το γιατί η Ελλάδα βουλιάζει και οδηγούμαστε στη χρεοκοπία από τους φίλους μας.
Ύστερα από μεσολαβήσασα τοποθέτηση του Υπουργού Εσωτερικών, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. είπε τα εξής:

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ.):
Δεν αμφέβαλα ποτέ για τις θέσεις σας κ. Υπουργέ. Αυτά όμως που είπατε να τα πει η ελληνική κυβέρνηση στις Βρυξέλλες. Στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη Τρισέ - Γιούνκερ - Σαρκοζί - Μέρκελ, ο κ. Τρισέ μας υποστήριξε διότι είναι γνωστό ότι είναι υπέρ της συνοχής, όμως η κα Μέρκελ μίλησε εις βάρος του Έλληνα Πρωθυπουργού και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με απαράδεκτο και προσβλητικό τρόπο. Εκτός κι αν κάποιοι δεν δίνουν σημασία. Όμως εγώ δίνω σημασία και σέβομαι τους θεσμούς έστω κι αν αυτοί είναι πολιτικοί μου αντίπαλοι. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι Πρωθυπουργός της Ελλάδας τώρα! Καλός, κακός αυτός είναι! είναι! Δεν είναι κανένας Ράιχενμπαχ -ΡΑΪΧ - ενμπαχ, το ΡΑΪΧ που πολεμήσαμε- να έρθει αύριο εδώ να μας κάνει τον παιδονόμο! Χρειάζεται αυτή τη στιγμή ένα Εθνικό Μέτωπο, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν μπορεί να αφήσουμε να κατασπαράξουν την Ελλάδα.
Αυτή τη στιγμή η Ευρώπη έχει βάλει στο ζύγι εάν θα δώσει τα κονδύλια για την Ελλάδα ή τις τράπεζές της και μας σπρώχνει στο γκρεμό. Αυτοί που μας δανειοδοτούσαν τόσα χρόνια και μας έβαζαν καπέλα με τους εξοπλισμούς, με τη Siemens κλπ. Μας σπρώχνουν τώρα στο γκρεμό.
Η πατρίδα κινδυνεύει και το ξέρετε πολύ καλά! Να μην κοιτάξουμε ο καθένας την προβολή του ή τα ποσοστά του, αλλά να μπούμε σε ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο όλοι για να σώσουμε την Ελλάδα. Να πάμε όλοι εθελοντές προς μία κατεύθυνση στον αγώνα για την πατρίδα!

Ύστερα από νέα μεσολαβήσασα τοποθέτηση του Υπουργού Εσωτερικών, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. είπε τα εξής:

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ.):
Τα πρώτα χρόνια μετά την Κατοχή υπήρχε η νικηφόρος πορεία του Έθνους γιατί ο Τσαλδάρης με διακόσιους και πλέον βουλευτές έκανε Πρωθυπουργό τον Σοφούλη. Αυτή η ευρυχωρία έσωσε τη χώρα. Αυτήν την ευρυχωρία ζητάω και σήμερα από τον Γεώργιο Παπανδρέου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης