Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:2265022793                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ν. ΤΖΑΒΕΛΑ ΚΑΙ Ν. ΣΑΛΑΒΡΑΚΟY ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ


Ο ΛΑ.Ο.Σ στην Ευρωβουλή
Αθήνα, 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ν. ΤΖΑΒΕΛΑ ΚΑΙ Ν. ΣΑΛΑΒΡΑΚΟY ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Γραπτή ερώτηση σχετικά με τις απειλητικές δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού, με αφορμή την 473η επέτειο της νικηφόρου για την Οθωμανική αυτοκρατορία ναυμαχίας της Πρέβεζας, κατέθεσαν οι ευρωβουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ν. Τζαβέλα και κ. Ν. Σαλαβράκος.
Στις δηλώσεις του ο κ. Ερντογάν δηλώνει προκλητικά ότι τότε ο στόλος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας νίκησε τον μεγαλύτερο σε μέγεθος στόλο της Δύσης και ότι το γεγονός αυτό στέλνει ένα σαφές μήνυμα στο σήμερα ενώ πρόσθεσε ότι τα τουρκικά εθνικά συμφέροντα δεν τελειώνουν στις ακτές της Τουρκίας αλλά ξεκινούν από την Ανατολική Μεσόγειο και τη Διώρυγα του Σουέζ και φθάνουν μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό! Οι ευρωβουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. ρωτάνε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αν οι δηλώσεις αυτές εκλαμβάνονται ως ευθεία απειλή για τα κράτη της Δύσης και κατά πόσο συνιστούν παράβαση του Διεθνούς Δικαίου των Ηνωμένων Εθνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης