Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:2265022793                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Επείγουσα Προσφυγή του ΛΑ.Ο.Σ στο Ευρωκοινοβούλιο κατά του χαρατσιού στα ακίνητα : Αντίκειται στη Νομοθεσία της ΕΕ και ζητείται η κατάργησή του

Έξι Βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ (οι κ. κ. Αϊβαλιώτης, Κολοκοτρώνης, Πολατίδης, Μαρκάκης, Αποστολάτος και Χρυσανθακόπουλος) και τρία διακεκριμένα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ  που πολιτεύονται στο Λεκανοπέδιο, ο παπα–Τσάκαλος, ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος και ο καθηγητής Πληροφορικής Κ. Γρηγορόπουλος, προσέφυγαν κατά της Απόφασης της Ελληνικής κυβέρνησης για το νέο χαράτσι στα ακίνητα. Η Προσφυγή των 9 στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ είναι η εξής :
.
.
Προς                                                                            ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ
 ,
Κυρία Ε. ΜΑΖΖΟΝΙ


Η Ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε πρόσφατα την επιβολή ενός πρόσθετου τέλους σε όλα τα ακίνητα (διαμερίσματα, κατοικίες κλπ) που υπάρχουν στην Ελλάδα, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Η επιβάρυνση είναι μεγάλη και φτάνει μέχρι τα 20 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, ενώ παράλληλα είναι και εντελώς άδικη αφού τα ακίνητα έχουν ήδη πολλαπλώς επιβαρυνθεί κατά την οικοδόμηση ή την απόκτησή τους με φόρους, συμβολαιογραφικά έξοδα, ΦΠΑ, έκτακτες εισφορές, ειδικά τέλη, επιβάρυνση για έκδοση αδείας και ένα σωρό άλλες επιβαρύνσεις.
Η κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων αντίκειται σαφώς στη Κοινοτική νομοθεσία, αφού είναι καταφανώς άδικη, παραβιάζεται η αρχή της αναλογικότητας, ενώ παράλληλα δημιουργεί και συνθήκες ασφυξίας στην Ελληνική οικονομία.
Παρακαλούμε να έρθει το παραπάνω ζήτημα προς συζήτηση σε μια από τις αμέσως επόμενες Συνεδριάσεις της Επιτροπής σας και παρακαλούμε να ειδοποιηθούμε εγκαίρως ώστε να παρευρεθούμε και να εκθέσουμε τις απόψεις μας στους Ευρωβουλευτές–μέλη της Επιτροπής σας (τηλέφωνο και fax επικοινωνίας : 210/6810586)
.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Κ.Αϊβαλιώτης                                      
Βουλευτής Β΄ Αθηνών
Εκπρόσωπος ΛΑ.Ο.Σ
.
Η. Πολατίδης      
Βουλευτής Σερρών
.
Β. Αποστολάτος
Βουλευτής Α΄ Πειραιώς & Νήσων
Αντιπρόεδρος
Της Βουλής των Ελλήνων
..
Άρης Σπίνος
Δημοσιογράφος
Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς
Πολιτευτής Β΄ Πειραιώς
.
Κ. Γρηγορόπουλος
Καθηγητής Πληροφορικής
Πολιτευτής Περιφέρειας Αττικής
.
Α. Κολοκοτρώνης
Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης
.
Π. Μαρκάκης
Βουλευτής Μαγνησίας
.
Α. Χρυσανθακόπουλος
Βουλευτής Αχαΐας
.
Πατήρ Σπ. Τσάκαλος
Συνταξιούχος Κληρικός, Πολιτευτής Περιφέρειας Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης