Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:2265022793                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Τα wiki leaks και οι κακόβουλοι ερμηνευτές…ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ .... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΡΚΟΣ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ

Θα απαντήσω στις παραπάνω αθλιότητες (αν και έχει ήδη δωθεί απάντηση από τον συναγωνιστή area51gr).
Πρώτων, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό η προσπάθεια του Καρατζαφέρη να συναντηθεί με τους Αμερικανούς και τους Εβραίους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μας ενδιαφέρει αν κάποιος είναι αντι-Αμερικανός η αντισημίτης (προσωπικά δεν είμαι ούτε το ένα ούτε το άλλο). Στη συγκεκριμένη περίπτωση αναφερόμαστε σε Εξωτερική Πολιτική όπου οι σχέσεις ανάμεσα στα κράτη δεν είναι σχέσεις συναισθημάτων αλλά σχέσεις συμφερόντων. Επομένως, είναι πολύ σωστή η προσπάθεια Καρατζαφέρη να έρθει σε συνεννόηση με τους Αμερικανούς και τους Εβραίους “κοσμοεξουσιαστές”. Δυστυχώς ή ευτυχώς, διαθέτουν μεγάλη δύναμη στο Παγκόσμιο Στερέωμα.
Θα ήθελα όμως να αναφερθώ και για την κυρία Τζαβέλλα. Είπαμε από την αρχή ότι δεν προέρχεται από τον εθνικιστικό χώρο και ότι δεν ανήκε στον στενό κομματικό πυρήνα του ΛΑ.Ο.Σ. Όμως, πρόκειται για ένα άτομο με πολλές εμπειρίες και γνώσεις. Πρόκειται για ένα άτομο με γνωριμίες με υπουργούς και πολιτικούς της Ευρώπης και των Η.Π.Α, με διασυνδέσεις στις χώρες αυτές, με ανώτατες σπουδές σε Αμερικανικά πανεπιστήμια, κατάλληλη για τη θέση της Ευρωβουλευτού του ΛΑ.Ο.Σ. Δε γνωρίζω αν ως έφηβη έζησε σε Κίμπουτς (όπως αναφέρει στο δημοσίευμα της η Χρυσή Αυγή αλλά και ο Στόχος) και δε με ενδιαφέρει προσωπικά ως υποστηρικτή του ΛΑ.Ο.Σ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν μπορεί να βοηθήσει το ΛΑ.Ο.Σ να προωθήσει κάποιες συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις.
Θέλω να αναφερθώ τώρα στις αναφορές περί Εβραίων της Θεσσαλονίκης. Δεν ξέρω αν ο Καρατζαφέρης πράγματι υποσχέθηκε στον κύριο Δαβίδ Σαλτιέλ να μεσολαβήσει και να πάρει θέση υπέρ της αποζημίωσης των εν Θεσσαλονίκη Εβραίων για το Εβραϊκό νεκροταφείο το οποίο “καταπατήθηκε” από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο (στις εκτάσεις του οποίου βρισκόταν κάποτε το νεκροταφείο). Αυτό που ξέρω σίγουρα, είναι το τι ψηφίστηκε στις 23 Μαρτίου 2011:
Με ονομαστικές ψηφοφορίες επί έξι άρθρων, ολοκληρώθηκε η ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής. Τα άρθρα 3, 20, 21, 43, 45 και 47, υπερψηφίστηκαν από τους παρόντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και καταψηφίστηκαν από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης. Το άρθρο 44, υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, καταψηφίστηκε από τους παρόντες βουλευτές της ΝΔ, του ΚΚΕ και του ΛΑΟΣ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε «παρών». Τις ονομαστικές ψηφοφορίες είχε ζητήσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ.
Το περιεχόμενο των εν λόγω διατάξεων παρατίθεται περιληπτικά παρακάτω:
- Το άρθρο 3 θεσπίζει ως διαρκή και αυτόφωρα τα αδικήματα της φοροδιαφυγής, της παρακράτησης ΦΠΑ και της μη καταβολής βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο, ενώ αυξάνονται και οι ποινές για τους παραβάτες, μέχρι φυλάκισης.
-Το άρθρο 20 ρυθμίζει ζητήματα υποβολής φορολογικών δηλώσεων από τους δικηγόρους, τους αρχιτέκτονες και τους πολιτικούς μηχανικούς.
- Το άρθρο 21 παρατείνει την δυνατότητα επαναπατρισμού κεφαλαίων από την αλλοδαπή μέχρι τα τέλη του Σεπτεμβρίου, εφόσον καταβληθεί φόρος 8%.
- Το άρθρο 43, μεταξύ άλλων περικόπτει τα μερίσματα των χηρευουσών οικογενειών αξιωματικών, στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού.
- Το άρθρο 44, τροποποιεί το νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής. Ο ΛΑΟΣ διέκρινε στο συγκεκριμένο άρθρο, «φωτογραφική διάταξη» σε ό,τι αφορά την επιλογή διευθυντή Οικονομικών και Διοικητικών Υποθέσεων.
- Το άρθρο 45 αποζημιώνει με 10 εκ. ευρώ την ισραηλιτική κοινότητα της Θεσσαλονίκης, για την χρησιμοποίηση του νεκροταφείου της προκειμένου να ανεγερθεί στον ίδιο χώρο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της πόλης. Στο ίδιο άρθρο προβλέπεται και η αποπληρωμή των χρεών του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ύψους τουλάχιστον 85 εκ. ευρώ, υπό την προϋπόθεση της ανάληψης εκ μέρους του Δημοσίου, της πλειοψηφίας στο Διοικητικό του Συμβούλιο.
- Το άρθρο 47 καθορίζει αναδρομικά το κατώτατο όριο προμήθειας των χονδρεμπόρων και λιανεμπόρων τσιγάρων.
Επομένως λοιπόν, πέρα από το τι λέγεται στα wikileaks, το ΠΑ.ΣΟ.Κ ήταν αυτό που ψήφισε υπέρ της αποζημίωσης των Θεσσαλονικέων Εβραίων για το νεκροταφείο τους και ΌΧΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ. Μάλιστα, ο ίδιος ο Καρατζαφέρης σε τότε ομιλία του στη Βουλή είχε πει να περιμένουμε την απόφαση των Ελληνικών δικαστηρίων για το θέμα και να μη σπεύσουμε να δώσουμε άμεσα την αποζημίωση αυτή (αν και προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί θα ήταν κακές οι καλές σχέσεις μας με τους εν Θεσσαλονίκη και γενικά με τους εν Ελλάδι και με τους ανά τον κόσμο Εβραίους).
Επίσης, δεν καταλαβαίνω τον έντονο αντισημιτισμό της Χρυσής Αυγής. Γνωρίζω πολύ καλά τα όσα ανθελληνικά γράφονται στο Ταλμούδ, έχω μελετήσει τα βιβλεία του κύριου Κώστα Πλεύρη, όμως σε μία στιγμή που οι σχέσεις του Ισραήλ με την Τουρκία περνάνε από σαράντα κύμματα, σε μία στιγμή που τα συμφέροντα του Ισραήλ ταυτίζονται με αυτά της Ελλάδας και της Κύπρου στην ανατολική Μεσόγειο, για πιο λόγο δεν θα έπρεπε η Ελλάδα να συμμαχήσει με το Ισραήλ;
“Εθνικιστής” κύριοι Χρυσαυγίτες δεν είναι αυτός που ντε και καλά μισεί τους Εβραίους επειδή τους μισούσε (δίκαια ή άδικα δεν έχει σημασία). Εθνικιστής είναι αυτός ο οποίος αγαπάει το έθνος του, αυτός ο οποίος δρα υπέρ του έθνους και των εθνικών θεμάτων, αυτός που τιμάει την ιστορία του, αυτός που παλεύει για τα δίκαια και τα συμφέροντα του έθνους του. Αλήθεια, δεν ξέρω πόσο εθνικιστής είναι αυτός ο οποίος κατευθύνεται από τα ναζιστικά του ένστικτα κύριοι της Χρυσής Αυγής, ορφανά του Χιτλεράκου.
Εδώ, θα ήθελα να αναφέρω κάτι που ανέφερε στην Εκκλησία του Δήμου (διαδικτυακό φόρουμ) του ο Άδωνις Γεωργιάδης, ότι δηλαδή ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν είναι ρατσιστικό κόμμα και η αντιμεταναστευτική μας πολιτική δεν έχει ως αφετηρία τον ρατσισμό αλλά τα αντικειμενικά προβλήματα που δημιουργούνται. Επίσης δεν είμαστε αντισημιτικό κόμμα. Αυτό το λέω επειδή έγινε αναφορά στησχέση του ΛΑ.Ο.Σ με τους μετανάστες.
Πρώτων, ο ΛΑ.Ο.Σ από την αρχή της δημιουργίας του είχε στους κόλπους του και κάποιους νόμιμους αλλοδαπούς όπως η κυρία Ροντρίγκο, η κυρία Λάντκυ, ο κύριος Κάϊρους κ.α.
Δεύτερον, είναι γνωστοί οι αγώνες του ΛΑ.Ο.Σ εναντίον της λαθρομετανάστευσης.
  • Ο ΛΑ.Ο.Σ πραγματοποίησε 2 μεγάλες συνδιασκέψεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη εναντίον του ΠΑ.ΣΟ.Κικού λαθρονομοσχεδίου
  • πάνω από 220 ομιλίες και συναντεύξεις έκαναν τα στελέχη και οι πολιτευτές του ΛΑ.Ο.Σ σε όλη την Ελλάδα
  • διοργανώσαμε συλλογή υπογραφών όπου συλλέξαμε περίπου 650.000 υπογραφές
  • πιέσαμε τόσο ώστε πολλά στοιχεία του νόμου (που έδινε ευκολότερα στους αλλοδαπούς την ιθαγένεια) άλλαξαν (πράγμα που το είχε ομολογήσει στη Βουλή μέχρι και ο Αλέξης Τσίπρας)
  • κ.α.
Γιατί δεν αναφέρεται τίποτα από τα παραπάνω κύριοι της Χρυσής Αυγής; Εσείς γιατί αναφέρεται κύριοι του Στόχου;
Αναφέρουν στο ιστολόγιο τους οι Χρυσαυγίτες: “Τώρα αμέσως, χωρίς καμία καθυστέρηση, όλοι αυτοί οι «υπερεθνικιστές», «αντισιωνιστές», «τουρκοφάγοι» κ.τ.λ. (μιλάμε για τα «επώνυμα» στελέχη κι όχι για τον απλό κοσμάκη) που έκαναν μάγκα τον Καρατζαφέρη, προσφέροντάς του «ακροδεξιό άλλοθι», να πάνε να κρεμαστούν σαν τον Ιούδα, αν τους έχει μείνει μια σταλιά φιλότιμο! Σκοινί και σαπούνι!“. Εγώ πιστεύω ότι μάλλον εσείς πρέπει να κρεμαστείτε σαν τον Ιούδα. Εσείς και ο Χιτλεράκος σας, για όλες τις βρωμιές που πετάτε κατά καιρούς εναντίον του ΛΑ.Ο.Σ. Είστε αλήτες και συκοφάντες. Αλήθεια, τί έχετε να πείτε για τους σφαγμένους στο Δίστομο και για την παρέμβαση (υπέρ των Διστομιτών) του Άδωνι Γεωργιάδη στο θέμα της αποζημίωσεις των κατοίκων του Διστόμου; Για τη σφαγή στο Βιάννο της Κρήτης τί έχετε να μας πείτε; Για τη σφαγή στον Χορτιάτη που έκαναν οι Γερμανοί Ναζιστές και πολιτικοί σας προπάτορες;
Λένε επίσης οι Χρυσαυγίτες ειρωνικά: “ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ “ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ-ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ” ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ(ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ “ΑΛΛΟΙ”, ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΔ),  ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ;” Ποια είναι η δικαίωση της Χρυσής Αυγής; Το ότι δεν είμαστε ρατσιστικό και αντι-σημητικό κόμμα; Είμαστε εθνοκεντρικό Ελληνοκεντρικό κόμμα, είμαστε όπου είναι τα συμφέροντα της Ελλάδας. Αν τα συμφέροντα της Ελλάδας μας υπαγορεύουν καλυτέρευση των σχέσεων μας με το Ισραήλ, εμείς θα την επιδιώξουμε την καλυτέρευση αυτή. Αλήθεια, γιατί δεν αναφέρατε τίποτα για την προχθεσινή συνάντηση του Γιώργου Καρατζαφέρη με τον Παλαιστίνιο πρέσβη στην Αθήνα κ. Σαμίρ Αμπού Γκαζελέχ;
Καλύτερα λοιπόν θα ήταν να μη πουλάτε εξυπνάδες κύριοι της Χρυσής Αυγής, ούτε εσείς κύριοι του Στόχου. Πιείτε λίγο ξύδι.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/09/blog-post_1712.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης