Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟΝ Ρ/Σ 98,9 FM


Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟΝ Ρ/Σ 98,9 FM

«Συνάντησα χθες τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του μετέφερα αυτό που συζητά όλος ο κόσμος. Γύρω μου όλοι συζητούν, απλοί καθημερινοί άνθρωποι, για το τι μπορεί να κάνει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Και περιμένουν μία παρέμβαση, μία πρωτοβουλία. Αυτό πήγα και του μετέφερα. Του είπα πως έχει μια ιστορική ευθύνη και πρέπει να πάρει μια πρωτοβουλία γιατί η χώρα βουλιάζει. Εν ανάγκη να χρησιμοποιήσει το μεγαλύτερο όπλο που έχει στα χέρια του. Να πει πως αν δεν τα βρείτε, εγώ θα αποχωρήσω. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι προβληματισμένος. Η τυπολατρία όμως που υπάρχει στο πρωτόκολλο της Προεδρίας είναι ανασταλτικός παράγοντας για παρεμβάσεις. Θα προτιμούσα μια πιο παρεμβατική προεδρία».
Αυτά μεταξύ άλλων δήλωσε στο ραδιόφωνο του Ράδιο ΕΝΝΕΑ, 98,9 FM ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι το τελευταίο καταφύγιο.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έχει δυνατότητες τεράστιες, έχει κύρος. Θα μπορούσε να κάνει ένα διάγγελμα και να πει όλα τα στραβά που βλέπει. Θα μπορούσε να καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς και να τους πει δεν πάει άλλο, παραμερίστε και οι δυο να βάλω πρωθυπουργό για παράδειγμα τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και στηρίξτε τον με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα έξι μηνών και μετά να πάμε σε εκλογές.
Δεν θα μπω στον πειρασμό να υποδείξω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τι να κάνει. Από εκεί και πέρα όμως πιστεύω πως είναι το τελευταίο καταφύγιο. Βλέπω πως πολλοί συζητούν για κοινωνικές εκρήξεις, πως πολλοί ετοιμάζουν ένα νέο ΕΑΜ. Φοβάμαι για εκτροπές και αυτό είπα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά και στην Βουλή. Εγώ δεν θα τους στρώσω το χαλί να έρθουν.

Η Ευρώπη έχει μετανιώσει για την συμφωνία του Ιουλίου
Οι Ευρωπαίοι θέλουν να αποκολληθούν και να αποδράσουν από την συμφωνία του Ιουλίου. Έχουν αναθεωρήσει την απόφασή τους και ψάχνουν να βρουν το άλλοθι για να την ακυρώσουν. Και τώρα εκεί που έφεραν τα πράγματα η αδυναμία του ΠΑΣΟΚ αλλά και της Νέας Δημοκρατίας, εμείς πρέπει να είμαστε ακίνητοι και αμίλητοι σε ό,τι και αν μας λένε. Αλλιώς θα μας πουν ...στο καλό! Και ποιο είναι το επικίνδυνο. Ακούω τον κ. Σαμαρά να λέει “ επαναδιαπραγμάτευση”. Μια τέτοια λέξη περιμένουν να ακούσουν και θα δείτε πως θα μας εγκαταλείψουν.

Δύο άμεσοι κίνδυνοι
Η Ελλάδα αυτή την στιγμή αντιμετωπίζει δύο κινδύνους. Ο πρώτος είναι να μην κάνουμε τίποτε και τους δώσουμε έτσι την ευκαιρία να μην μας δώσουν την 6 δόση χωρίς την οποία δεν μπορούμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις. Είμαστε άμεσα εξαρτώμενοι από αυτή. Ο δεύτερος είναι να οδηγηθούμε σε μια κοινωνική εκτροπή και να στρώσουμε τον δρόμο για ένα νέο ΕΑΜ. Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες τις οποίες δεν τις φέρει μόνον ο κ. Παπανδρέου, ή μόνον ο κ. Σαμαράς. Είναι ευθύνες που πρέπει να μοιραστούμε όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί για να σώσουμε την χώρα.

Εκλογές από απρόβλεπτα γεγονότα
Φοβάμαι το απρόβλεπτο για τις εκλογές. Και να σας πω όταν ακούω τις λέξεις δάκρυα και αίμα, αυτό το αίμα είναι που με φοβίζει. Αυτό που λέω και φωνάζω είναι πως το σάπιο δεν μπορεί να μείνει ούτε μια μέρα. Ή συνεννόηση, ή Εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης