Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:2265022793                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟΝ Ρ/Σ REAL FM


Αθήνα, 13 Σεπτεμβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟΝ Ρ/Σ REAL FM

«Η ομιλία του πρωθυπουργού το Σάββατο στην ΔΕΘ αλλά και όσα ακολούθησαν την επόμενη μέρα είναι ένα "Βατερλό" τόσο του κ. Παπανδρέου όσο όμως και της ίδιας της Δημοκρατίας. Η κυβέρνηση παρουσιάστηκε με ένα τεράστιο έλλειμμα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα και τους Έλληνες».
Αυτά μεταξύ άλλων δήλωσε στο ραδιόφωνο του REAL FM ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης στον δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου.

Τραγική ομολογία η αδυναμία του κράτους
Θεωρώ τραγική την ομολογία πως δεν λειτουργεί το κράτος. Δεν λειτουργούν οι εισπρακτικοί μου μηχανισμοί και αναγκάζομαι να καταφύγω στον μηχανισμό της ΔΕΗ για να εισπράξω χρήματα. Κατ αρχήν, το μέτρο αυτό καθεαυτό, έτσι όπως το ορίζουν χρειάζεται 7 χρόνια για να εφαρμοστεί. Μπήκαν κοινωνικά κριτήρια, τα οποία για να διασταυρωθούν από τις εφορίες με την ΔΕΗ και να ενημερωθούν τα αρχεία χρειάζονται πολύ χρόνο. Πως θα εισπράξουν τα χρήματα που θέλουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Επίσης η μέθοδος που εφαρμόζεται στα ακίνητα είναι η μέθοδος των "Σοβιέτ". Έτσι και στην σοβιετική Ρωσία, δεν τους τα πήραν τα σπίτια μονομιάς. Τους έβαλαν τόσο δυσβάστακτους φόρους, που στο τέλος ο κόσμος πήγαινε και τα έδινε μόνος του για να γλυτώσει. Αυτή η "κομμουνιστικοποίηση" της διαχείρισης του κράτους, είναι η πληγή όλων των δεινών. Για χρόνια ολόκληρα δημιούργησαν ένα κράτος αδηφάγο, το οποίο το μόνο που κοίταζε ήταν να εξυπηρετήσει τις συντεχνίες προς ίδιον όφελος. Έτσι διέλυσαν το κράτος. Δεν υπάρχει πια Ελλάδα. Συμπτωματικά υπάρχουμε.

Ακροβατούμε σε τεντωμένο σκοινί
Η Γερμανία και η Ευρώπη έχουν τα δικά τους σχέδια. Σχέδια που περιλαμβάνουν πολλές πιθανότητες και πολλές επιλογές. Εμείς απέναντι σε αυτά τι έχουμε; Έχουμε άραγε σχέδιο σωτηρίας στην απίθανη περίπτωση της χρεοκοπίας; Υπάρχουν οι άνθρωποι και τα κεφάλαια, που θα μπορέσουν να χειριστούν την κατάσταση τις πρώτες ώρες και μέρες μετά από ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ώστε να απορροφήσουμε τους κραδασμούς και να μην καταρρεύσουμε; Πρέπει κάποια στιγμή να σοβαρευτούμε. Ο Ελληνικός λαός μας το φωνάζει συνεχώς. Χρειαζόμαστε ενιαία φωνή. Έδωσα μια ευκαιρία στην Ελλάδα, τότε με το μνημόνιο. Πείτε μου εφαρμόστηκε κάτι από το μνημόνιο; Κορόιδευαν ο ένας τον άλλον. Ακόμη και αυτή η τελική διαπραγμάτευση που έγινε από την πλευρά της κυβέρνησης ήταν ατελής. Δεν τα κατάφεραν με το Μνημόνιο πέρασαν στο Μεσοπρόθεσμο το οποίο δεν ψήφισα. Έγινε κάτι από το μεσοπρόθεσμο; Ακόμη και σε αυτό το θέμα των αποκρατικοποιήσεων η κυβέρνηση λειτουργεί με κανόνες ΠΑΣΟΚ 1981. Αυτή τη στιγμή η Ευρώπη και τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Σαμαρά, τους θεωρεί ως τους πλέον αναξιόπιστους και μάλιστα δια στόματος της κ. Μέρκελ.

Βολική και για τα δύο μεγάλα κόμματα η πρόωρη ψήφιση του προϋπολογισμού.
Η απόφαση για την πρόωρη ψήφιση του προϋπολογισμού του 2012 εντός του Οκτωβρίου βολεύει και τα δύο μεγάλα κόμματα. Βενιζέλος και Σαμαράς τα έχουν βρει. Ροκανίζουν τον χρόνο χωρίς ουσία, εφόσον προς το παρόν κανείς τους δεν επιθυμεί εκλογές και γι΄ αυτό δεν τις κάνουν. Όμως δεν αποκλείεται μία σπίθα, μια κοινωνική έκρηξη, να μας οδηγήσει στις κάλπες. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Και την Τετάρτη στο Βελλίδειο θα ακουστούν οι ξεκάθαρες αλήθειες. Το πως και αν σώζεται η πατρίδα. Με ποια θυσία και με ποια προοπτική. Θα δείξουμε πως έχουμε το "κλειδί" για να βγάλουμε την χώρα από τη σήψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης