Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:2265022793                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011

Θα τους διώξουμε!

Θα τους διώξουμε!

 του Κωστή Αϊβαλιώτη


Συζητούσα με κορυφαίους αγωνιστές του ΛΑ.Ο.Σ (τον Γκικάκη από τη Ν. Σμύρνη, τον Πατάπη, Πρόεδρο της Δ.Ε. Σαλαμίνας, τον Κριτσίνη της Ν.Ε. Κυκλάδων και τον Γιαννικούλη από τη Ν.Ε. Φω­κίδας ) για το "Δουβλίνο 2", την επαίσχυντη ρύθμιση που αποσκοπούσε στο να απαλλάξει τις πλούσιες χώρες της ΕΕ από την πίεση της λαθρομετανάστευσης.

Η ρύθμιση είχε τη στήριξη ντόπιων νεοταξιτών που παριστάνουν τους "διανοούμενους" και όλου του διεθνούς λόμπυ των τζάμπα "δημοκρατών" που έκαναν το παν για να καταντήσουν την Ελλάδα τον "σκουπιδοντενεκέ" της ΕΕ.

Αφού "μπούκαραν" 2 εκ. λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και αφού άρχισε να αραιώνει η μαϊμουδοκουλτούρα της Αριστεράς, ξαφνικά κάποιοι ανακάλυψαν ότι ο ΛΑ.Ο.Σ είχε δίκιο Και ενώ κάνουν τους σοσιαλιστές, λένε ότι χρειαζόμαστε φράκτες, κάμερες στον Εβρο, σκυλιά , αεροπλάνα να επιτηρούν κλπ. και όλα αυτά αφού πέρασαν 20 χρόνια όπου οι λαθρομετανάστες αλώνι­ζαν. Το "Δουβλίνο 2" έβλαψε την Ελλάδα , ο κ. Ση-μίτης απέδειξε ότι ήταν το "φρόνιμο" παιδί της ΕΕ, και η ΝΔ απλώς παρατηρούσε τα 5,5 χρόνια που (έ­κανε ότι) κυβερνούσε . Εμείς, όμως, λέμε και σήμε­ρα ότι λέγαμε και πριν 6 χρόνια στην Ευρωβουλή, ό,τι λέγαμε στις ανταποκρίσεις μας από τις Βρυξέλ­λες στο HIGH TV και το ΤΗΛΕΑΣΤΥ και ό,τι και πρό­σφατα είπα και μέσα στο Συμβούλιο της Ευρώπης ,γεγονός που ανάγκασε διαπρεπείς ευρωβουλευτές όπως π.χ. την Νορβηγίδα κ. ΚΡΙΣΤΟΦΕΡΣΕΝ κ.α να παραδεχθούν ότι έχω δίκιο.

Γι' αυτό και προσέφυγα με άλλους 4 συναδέλφους μου (τους Πολατίδη, Κολοκοτρώνη, Μαρκάκη και Αποστολάτο) στον Μπαρόζο -Πρόεδρο ΚΟΜΙΣΙΟΝ, τον Βαν Ρομπάϊ -Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβου­λίου και τον Μπούζεκ -Πρόεδρο του Ευρωκοινοβου-λίου.

Το αίτημά μας ήταν η κατάργηση του "Δουβλίνο 2" .

Γι'αυτό και η Δ/ντρια Μετανάστευσης της ΚΟΜΙΣΙΟΝ κ. Σιγκάν μού απάντησε γραπτώς ότι το «ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2» είναι ΑΔΙΚΟ για την Ελλάδα και χρει­άζεται άμεση αντικατάσταση!

Γι 'αυτό και συνεχίζουμε τον αγώνα με νέα Προ­σφυγή στο Ευρωκοινοβούλιο.
Και δεσμευόμαστε ότι ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ.
Θα φύγουν οι λαθρομετανά­στες για π.χ. το Βερολίνο, τη Μπρατισλάβα ή τη Στουτγκάρδη για να δουν έτσι οι πλούσιοι της ΕΕ την "γλύκα" της εγκληματικότητας.
Οποίος θέλει αφήνει όνομα και τηλέφωνο στο 210/68 10 586 και στη­ρίζει τον αγώνα μας στην ΕΕ για να ανασάνει η Ελλά­δα μας. θα μιλήσουμε για όλα αυτά δίνοντας ντο­κουμέντα της ΕΕ- στην Πατριωτική Εκδήλωση που κάνει ο πολιτευτής μας στο Υπόλοιπο Αττικής Κ. Γρηγορόπουλος στις 16/9 στο Λαγονήσι (ώρα 21.00) στο ΚΑΦΕ NOVO( γωνία Λεωφ. Σουνίου και Λεωφ. Καλυβίων).
«Θέσεις»Α1 Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης