Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ .... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΡΚΟΣ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΤΑ 50 ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 37 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ

Την πατήσανε τη σκατούλα του Μάκη οι θολοπροοδευτικάντηδες χαχαχα. Περιμένανε να αρχίσει η διάλυση του ΛΑ.Ο.Σ. μετά τη σημερινή εκπομπή Κίτρινος Τύπος όπου κάποιο πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ και περιφερειάρχης του κόμματος στην Κρήτη εν ονόματι Γιώργος Καρτσώλης κατάγγειλε τον Καρατζαφέρη για κότερα, διαμερίσματα στις Βρυξέλλες που τάχα ο πρόεδρος του κόμματος δεν είχε συμπεριλάβει στο πόθεν έσχες του....10άδες είναι τα blogs του θολοπροοδευτικού χώρου που από το πρωί και μόλις ο Μάκης ανέβασε στη Ζούγκλα.gr τις δήθεν καταγγελίες του Καρτσώλη, προσέτρεξαν να αναρτήσουν και στα δικά τους blogs τη χολή και το μίσος τους, κατά του κόμματος του Καρατζαφέρη, νομίζοντας ότι έρχεται το τέλος του ΛΑ.Ο.Σ... Το ξέρουμε ότι το επιθυμούν διακαώς αυτό το τέλος αλλά και πάλι τον μπούλον επήραν ως συνήθως οι κύριοι αυτοί και θα τον παίρνουν μέχρι να δουν το ΛΑΟΣ και στην εξουσία με τον οποιονδήποτε τρόπο.. Τότε θα πάρουν τον τελειωτικόν και τον μεγάλον μπούλον.Συγκεκριμένα όχι μόνο απεδείχθη τίποτα από τις δήθεν καταγγελίες του Καρτσώλη κατά του Καρατζαφέρη αλλά έγινε και ρόμπα ο καταγγέλλων.
Ο φακός της κάμερας έπιασε πάμπολλες φορές τους καλεσμένους του Μάκη να λύνονται στα γέλια με τις αστειότητες που έλεγε ο Καρτσώλης… και που οι οποίες πασιφανέστατα είχαν να κάνουν με προσωπικές του έριδες και επιδιώξεις σχετικά με το κόμμα.Ο Μάκης πήρε με τη σειρά όλες τις κατηγορίες και του έκανε ερωτήσεις για να δώσει περισσότερες πληροφορίες αλλά τελικά ποιο ήταν το αποτέλεσμα?
Το άκουσα να το συζητάνε...
Αυτά ακούγονται μεταξύ του κόσμου...
Δεν μας έδωσε ποτέ λεπτομέρειες ο Καρατζαφέρης για την περιουσία του...
Δεν λέω βέβαια ότι τα σπίτια του να έφτιαξε παράνομα....κλπ κλπ κλπ
Και στο τέλος ήλθε και η μεγάλη σκατούλα του Μάκη την οποίαν και πάτησαν οι θολοκουλτουριάρηδες που περίμεναν και το τέλος τρομάρα τους...
Ο Μάκης λοιπόν είπε: «Εμείς πάντως πήγαμε και ελέγξαμε τα περισσότερα από τα 37 ακίνητα του Καρατζαφέρη (τα οποία σημειωτέον το 80% από αυτά στεγάζονται στην ίδια πολυκατοικία και πρόκειται για γκαρσονιέρες και δυάρια) και βρήκαμε ότι όχι μόνο δεν εισπράττει νοίκια από αυτά τα σπίτια αλλά και οι άνθρωποι που μένουν σε αυτά είναι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ από το Πακιστάν από τους οποίους ο Καρατζαφέρης δεν παίρνει δεκάρα για τη φιλοξενία! Δεν μπορώ να μην πω την αλήθεια η οποία είναι αυτή ακριβώς, είπε ο Μάκης...
ΚΑΙ ΤΑΒΛΑ ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ... Ο δε Καρτσώλης λέει, "α, ε τότε χαίρομαι για τον πρόεδρο" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ρε δεν την ξέρετε την παροιμία που λέει "όποιος βιάζεται, κουτρουβαλιάζεται";ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ?

Ά ρε υποκριτές και συμφεροντολόγοι...

Και εδώ να συμπληρώσουμε ότι ο πρόεδρος ποτέ δεν έκρυψε ότι είχε κότερο στο παρελθόν και μάλιστα προέτρεπε από το κανάλι του σε φτωχές οικογένειες τα καλοκαίρια να κάνουν βόλτες, το κότερο αυτό έχει πουληθεί εδώ και πολλά χρόνια

 Πηγη : http://www.neospeiraia.com

Μεταφέρουμε Από την Α1 14 Φεβ. 2009
Τα περί ΚαρΤσώλη
Ο κ. Γ. Καρτσώλης ζήτησε φορτικά από τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος κ. Γ. Καραποστόλου, τη μετάθεση του στρατιώτη γιου του, από τη Χίο στην Κρήτη.
Επειδή ήταν αδύνατον να επιτευχθεί η μετάθεση (Με πιθανό ενδεχόμενο την εντοπιότητα του υφυπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πλακιωτάκη ) ο κ. Γ. Καρτσώλης ανενεργό μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ουδεμία πρόταση για κοινοβουλευτικό έλεγχο έναντι 60 που υπέβαλε μέσω της κοινοβουλευτικής μας το όργανο, όπως διαβεβαιώνει ο πρόεδρος κ. Π. Αποστόλου μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κόμματος) δυσαρεστήθηκε και απείλησε θεούς και δαίμονες. Τελικά πραγματοποίησε τις απειλές του.
Το κόμμα ζήτησε από τον τέως Γενικό Γραμματέα του Κόμματος και πολιτευτή Ηρακλείου Κρήτης κ. Μ. Βάρδα να απαντήσει εκ μέρους του ΛΑ.Ο.Σ. εις τις ανούσιες, φτηνές και εμπαθείς προκλήσεις Μυλωνοπούλειου ύφους του κ. Γ Καρτσώλη.

Κατάχρηση ελευθερίας γνώμης

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στόχος ανυπόστατων κατηγοριών από κάποιο παραιτημένο πρώην στέλεχος της Περιφέρειας. Δεν θα άξιζε τον κόπο να ασχοληθεί κανείς με τα «καταγγελλόμενα» - τα πιο πολλά, άλλωστε, εξ αυτών αυτοδιαψεύδονται -όμως η πολιτική ευαισθησία μας απέναντι στον ελληνικό λαό που μας ετίμησε με την ψήφο του και μας καθιέρωσε στην συνείδηση των ευρύτερων λαϊκών στρωμάτων του, μας επιβάλλει μια, όσο γίνεται πιο συνοπτική, απάντηση.
Ισχυρίζεται, ο καταγγέλλων, πολλά και διάφορα χωρίς να προσκομίζει κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Στις ανοικτές κοινοβουλευτικές Δημοκρατίες, ο καθένας μπορεί να λέγει και να γράφει ό,τι θέλει, όμως όταν κατηγορεί, οφείλει να παρέχει και τις ανάλογες αποδείξεις. Αλλιώς καθίσταται αξιοπεριφρόνητος!
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός λειτουργεί με βάση το Καταστατικό του, που έχει διαμορφωθεί σε αλλεπάλληλα ανοικτά Συνέδρια και τους Νόμους του ελληνικού κράτους. Υπόκειται δε στον διαρκή πολιτικό έλεγχο των στελεχών του, των θεσμοθετημένων οργάνων του , και στον διαδικαστικό και οικονομικό έλεγχο των Αρχών της ελληνικής Πολιτείας. Τα μέλη του κόμματος μας, μπορούν να αιτούν
και να λαμβάνουν γνώση των στοιχείων εκείνων που καθορίζουν την άσκηση της πολιτικής μας, τις πολιτικές και εθνικές παραμέτρους των θέσεών μας στα μεγάλα διαχρονικά θέματα του Κυπριακού, του Μακεδονικού, του Αιγαίου, της Θράκης, των Ελληνοτουρκικών και Ελληνορωσ-σικών σχέσεων κλπ., και να διατυπώνουν ελεύθερα την γνώμη τους σύμφωνα με το Καταστατικό και τον εσωτερικό Κανονισμό λειτουργίας του Κόμματος.
Η ελευθερία έκφρασης γνώμης είναι υποχρέωση, αλλά και αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολιτικά σκεπτόμενου και ενεργούντος πολίτου, σε καμμιά όμως περίπτωση δεν επιτρέπεται η κατάχρηση αυτού του δικαιώματος. Σε πολιτικό επίπεδο, οι ψευδολογίες, οι συκοφαντίες και οι ύβρεις, το μόνο που αποδεικνύουν είναι η πολιτική ελαφρότητα του καταγγέλλοντος.
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είναι υποχρεωμένος να καταδικάσει αυτές τις πρακτικές και να παραδώσει τους συκοφάντες και τους υβριστές του στην κοινή λαϊκή περιφρόνηση, πολ-λώ δε μάλλον όταν αυτοί έχουν τιμηθεί και αξιοποιηθεί σε σημαντικές θέσεις-κλειδιά του κομματικού μας μηχανισμού κατά το πρόσφατο και απώτερο παρελθόν. Επαληθεύεται για μιά εισέτι φορά η ρήση του Αριστάρχου του Θετταλού «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχαρίστου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης