Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Κύρια σημεία συνέντευξης προέδρου Λαός στο κεντρικό δελτίο του MEGA

Κύρια σημεία συνέντευξης προέδρου Λαός κ. Γ. Καρατζαφέρη στο κεντρικό δελτίο του MEGA


«Συνάντησα σήμερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί πιστεύω πως πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες, δεν μπορεί να μένει στο περιθώριο. Χρειάζεται πίεση για να παρθούν αποφάσεις που θα σώσουν τη χώρα από την καταστροφή».
Αυτά μεταξύ άλλων ανέφερε ο Πρόεδρος του Λαός  κ. Γ. Καρατζαφέρης στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA.

Δυσαρμονία κυβέρνησης – εκλογικού Σώματος
Η κυβέρνηση αυτή κάνει πράγματα που δεν είχε πει στον ελληνικό λαό. Ότι γίνεται είναι σε πλήρη αντίθεση με το προεκλογικό της πρόγραμμα. Υπάρχει λοιπόν μια τεράστια διαφορά μεταξύ της εντολής που είχε πάρει από τον ελληνικό λαό απ΄ ότι υλοποιεί σήμερα. Αυτό ονομάζεται δυσαρμονία της κοινωνίας με την κυβέρνηση.

Το κλίμα είναι εκρηκτικό
Ο Πρωθυπουργός παίρνει τις αποφάσεις που παίρνει αντίθετα με τα όσα είχε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό και ο κ. Σαμαράς ενδιαφέρεται πως θα εκμεταλλευτεί καλύτερα την κατάσταση για να πάρει μια ώρα αρχύτερα την καρέκλα του πρωθυπουργού. Το κλίμα είναι εξόχως εκρηκτικό. Δεν υπάρχει πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση είναι το “πλοίο των τρελλών”.

Φοβάμαι μην γίνουμε Αργεντινή
Ακούω γύρω μου πολλές φωνές από πολλούς φορείς, επίσημους και ανεπίσημους, που καλούν σε ανυπακοή στους νόμους, σε δημιουργία ομάδων κρούσης κλπ. Φοβάμαι τον κίνδυνο μιας σοβαρής εκτροπής η οποία θα συνεπικουρείται από κάποιους που θα θελήσουν να εκμεταλλευθούν τη λαϊκή αγανάκτηση. Αν οδηγηθούμε σε εκρηκτικές καταστάσεις κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Δεν θα ήθελα να δω την Ελλάδα να γίνεται Αργεντινή.

Συναίνεση των δύο κομμάτων με 3ο πρόσωπο πρωθυπουργό
Μία από τις λύσεις που προτείνω είναι να συναινέσουν τα δύο κόμματα και με την ανοχή την δική μας και να ορίσουν ένα τρίτο πρόσωπο, προσωπικότητα, σαν πρωθυπουργό και να του αναθέσουν την διακυβέρνηση ώστε σε τρεις μήνες ή ένα άλλο χρονικό διάστημα να μπορέσουμε συντεταγμένα να βγούμε από την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Έξαλλου την ίδια αυτή σκέψη είχε κάνει και ο κ. Παπανδρέου, πριν αναγκαστεί να την αναιρέσει από το περιβάλλον του. Πρέπει να καταλάβουμε πως δεν μπορούμε να βασιστούμε μόνον στην Ευρώπη. Ευρώπη αυτή την στιγμή είναι η Γερμανία όπου η κα Μέρκελ χάνει τις εκλογές των κρατιδίων τη μία μετά την άλλη και για να κρατηθεί, πιέζει την Ελλάδα. Οι πιέσεις αυτές που θέτουν σε κίνδυνο τις πληρωμές μισθών και συντάξεων ή φέρνουν την ανεργία οδηγούν στην αγανάκτηση. Πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι για οποιοδήποτε σενάριο προκύψει. Να έχουμε μόνοι μας τη δυνατότητα να μειώσουμε τους κραδασμούς οποιουδήποτε, έστω και απίθανου σεναρίου, και όχι αυτή την κρίσιμη στιγμή να κάνουν κάποιοι πλιάτσικο ψήφων πάνω από την “ετοιμοθάνατη” Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης