Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ 9

Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ 9


«Ο κ. Παπανδρέου γνωρίζει ότι είναι η τελευταία φορά που πάει στην Θεσσαλονίκη σαν Πρωθυπουργός. Πριν από λίγο του διεμήνυσα με ένα ανοιχτό μήνυμα-δήλωση, σε ερώτηση συναδέλφων-δημοσιογράφων, ότι: "Είναι η ευκαιρία σου να αφήσεις κάτι πίσω σου στην έκθεση. Σαν πρωθυπουργός δεν θα ανέβεις ποτέ ξανά". Δεν γνωρίζω τι θα κάνει.
Νομίζω ότι τα "έχει χάσει" περισσότερο από ότι τα έχει χάσει ο κ. Βενιζέλος. Πρωθυπουργός ο κ. Παπανδρέου δεν θα είναι του χρόνου. Αυτό είναι ξεκάθαρο».
Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων στο ραδιόφωνο του ΡΑΔΙΟ 9 ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης στους δημοσιογράφους Γ. Ντάσκα και Γ. Παπαγιάννη.


Τα φοβικά σύνδρομα των Παπανδρέου - Σαμαρά
Μου είναι αδιευκρίνιστα κάποια πράγματα από την πρόσφατη συνάντηση των κ. Σαμαρά και Βενιζέλου. Είπα στα δύο μεγάλα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - τα οποία είναι και οι θύτες που μας έφεραν εδώ - να κάνουν μια κυβέρνηση την οποία θα την στηρίξω, χωρίς να θέλω ούτε καρέκλα, ούτε σκαμνάκι.
Δεν πιστεύω ότι θα αφήσει τον κ. Παπανδρέου η οικογένεια του να φύγει από το Μαξίμου, αλλά ούτε πιστεύω ότι και το περιβάλλον του κ. Σαμαρά θα τον αφήσει να πάει. Άρα, έχουμε δύο αρνήσεις. Αυτό με φοβίζει. Γιατί ο μεν κ. Παπανδρέου νομίζει ότι έχει ένα "ιμπέριουμ" και πιστεύει ότι μπορεί να το διεκπεραιώσει, ο δε κ. Σαμαράς είναι σε μια μικροπολιτική αντίληψη ότι: "να κάνουμε εκλογές για να βγει οικουμενική για να έχω το επάνω χέρι". Όμως, όλα αυτά είναι σε βάρος της Ελλάδας.
Θα στήριζα μια κυβέρνηση δύο κομμάτων - ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - για να διευκολύνω τα πράγματα. Γιατί προφανώς, κάποιοι θεωρούν ότι θα είμαι εμπόδιο στην προσπάθεια αυτή. Επειδή η Ελλάδα πρέπει να σωθεί και να πάει μπροστά, θα στηρίξω μια κυβέρνηση δύο κομμάτων, χωρίς να είμαι μέσα. Είμαι αποφασισμένος να στηρίξω μια προσπάθεια, αν αποφασίσουν και συνεργαστούν.
Η χώρα μας βουλιάζει. Δεν είναι δουλειά ενός κόμματος η σωτηρία της. Όπως δεν μπόρεσε ο κ. Καραμανλής μόνος του έτσι δεν μπορεί και ο κ. Παπανδρέου. Μην κοροϊδευόμαστε.
Ας πάνε λοιπόν μαζί οι δύο μεγάλοι και εγώ θα στηρίξω την προσπάθεια αυτή.

Δεν διαπραγματευόμαστε με την τρόικα
Πάμε στην Ευρώπη και μας υποβάλουν τις αποφάσεις τους και κάποια σχέδια τους. Οι Ευρωπαίοι δεν ενδιαφέρονται για το καλό της Ελλάδας. Ενδιαφέρονται να μην πάθει κακό η Ευρώπη. Εμείς θα ενδιαφερθούμε για τον εαυτό μας διεκδικώντας άλλες προτάσεις και κάνοντας άλλες σκέψεις.

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον λαό στο Βελλίδειο
Για πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση ένα κόμμα το οποίο δεν είναι ούτε Κυβέρνηση, ούτε Αξιωματική αντιπολίτευση τολμά να μιλήσει μέσα στο Βελλίδειο στη διάρκεια της ΔΕΘ. Ο ΛΑ.Ο.Σ σπάει για πρώτη φορά αυτή την “καθεστηκυία τάξη”.
Θα μιλήσουμε στον Ελληνικό λαό πρόσωπο με πρόσωπο την επόμενη Τετάρτη.

Πολύ πιθανή μια πολεμική σύρραξη
Θεωρώ πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να έχουμε πόλεμο στην περιοχή της Γάζας την 1η Οκτωβρίου όταν αρχίσουν οι εργασίες γεώτρησης (στην Κυπριακή ΑΟΖ). Το πως θα εμπλακούμε εμείς, είναι θέμα το πώς θα γίνει αυτός ο πόλεμος. Τα πράγματα οδηγούνται σε σύρραξη. Ο Ερντογάν προσπαθεί να ξεφύγει από την "μέγγενη" που έβαλε ο ίδιος στον εαυτό του. Η τεχνική εταιρεία είναι αποφασισμένη να ξεκινήσει την γεώτρηση. Επειδή οι Τούρκοι δεν "βάζουν την ουρά στα σκέλια", φοβούμαι μήπως έχουμε ιστορίες.
Εάν θεωρηθεί ότι βάλλεται η Κύπρος, η Ελλάδα αυτομάτως - όπως είπε σήμερα στη Βουλή απαντώντας σε ερώτηση μου ο κ. Πάγκαλος - θα απαντήσει.

Βλάπτουν την χώρα οι ακραίες αντιδράσεις
Δεν αποτελεί έκπληξη το ότι "γιούχαραν" τον κ. Παπανδρέου κατά την είσοδο του στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. Αντιθέτως, θα ήταν έκπληξη να μην το έκαναν αυτό.
Όλα αυτά θεωρώ ότι είναι βλαπτικά για την εικόνα της χώρας μας. Ο Πρωθυπουργός πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τα χειρότερα από την στιγμή που δυστυχεί η πατρίδα μας και οι πολίτες της. Από δω και πέρα θα έχουμε τέτοιες εκδηλώσεις και επεισόδια.
Αυτό το οποίο πρέπει να αποτρέψουμε είναι να μην γίνει αιματοχυσία. Γιατί κάποιοι της Αριστεράς - οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι ποντάρουν στο χάος - θα ήθελαν να πάρουν ένα μέρος της αγανάκτησης και να το "μετουσιώσουν" σε μια επαναστατική κρίση. Θεωρώ πολύ πιθανή μια τέτοια εξέλιξη. Και είναι ένα από τα πιθανά και απίθανα που μπορεί να οδηγήσουν σε εκλογές.

Για την λίστα αυτών που χρωστούν στο Ελληνικό Δημόσιο
Πιστεύω ότι ο κ. Βενιζέλος θα μαζέψει πιο πολλά χρήματα από αυτούς που είναι στο ...A΄ νεκροταφείο, παρά από αυτούς που αναφέρονται στη λίστα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης