Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:2265022793                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ο.Υ.Κ – απάντηση στη λάσπη

Η Ελλάδα διώκει τα παιδιά της. Στις 20 Σεπτεμβρίου, δικάζονται στο Ναυτοδικείο Πειραιώς, μετά από δίωξη που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πειραιώς, οι 39 άνδρες των ΟΥΚ του Λιμενικού, κατόπιν σχετικής έγκλησης από τον Παναγιώτη Δημητρά, διώκτη των απανταχού Ελλήνων πατριωτών και εκπρόσωπο του γνωστού για τον υπονομευτικό και αντεθνικό ρόλο του, Ελληνικού Παρατηρητήριου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ).
Οι Έλληνες στρατιωτικοί, οι εκπαιδευμένοι για τα πολύ δύσκολα, κατηγορούνται για παράβαση του άρθρου 2 του αντιρατσιστικού Ν. 927/79. Και αυτό, για τα συνθήματα που φώναξαν στη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2010, στην Αθήνα «ενοχλώντας» τότε την «προοδευτική» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τον αριστερό Τύπο, που ενεργοποίησαν το σύστημα και τους διαφόρους «εργολάβους» του…
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μάλιστα αναφέρθηκε στο γεγονός, τα γνωστά όμως αντιΛΑ.Ο.Σ παπαγαλάκια έριξαν τη βρώμικη χολή του εναντίον του πρόεδρου του ΛΑ.Ο.Σ, λέγοντας ότι ο προέδρος δήλωσε ότι θα έπρεπε οι άνδρες των ΟΥΚ να τιμωρηθούν. Φυσικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης ποτέ δεν είπε αυτό. Απλώς, επειδή ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοίδης δήλωσε ότι θα αποταχτούν οι άνδρες των ΟΥΚ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε ότι αν οι ΟΥΚαδες μας παραβίασαν νόμους ή εντολές με την πράξη τους, τότε ας δικαστούν από ναυτοδικείο αλλά να μην αποταχτούν έτσι από εμπάθεια κάποιων ψευτο-αντι-ρατσιστών.
Μάλιστα, ο ίδιος ο Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε για παλικάρια-στρατιώτες που φροντίζουν για την προστασία του έθνους. Ας δούμε λοιπόν σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», ακριβώς πριν από έναν χρόνο στις 29/3/2010:


Όπως λοιπόν είδατε, πουθενά ο Καρατζαφέρης δεν ζήτησε την υποχρεωτική τιμωρία των ανδρών των ΟΥΚ. Όμως επειδή όλοι θα ξέσπαγαν εναντίον τους και επειδή ο υπουργός προανήγγειλε την απόταξη τους, ο Γιώργος Καρατζαφέρης θέλησε να προστατέψει τα παλικάρια από την άδικη απόταξη και δήλωσε ότι θα έπρεπε να ελεγχθούν από τα αρμόδια γι’ αυτούς δικαστήρια αν παραβίασαν εντολές. Μάλιστα ο ΛΑ.Ο.Σ (και ιδιαίτερα Καρατζαφέρης και Βελόπουλος) υποστήριξε τους ΟΥΚάδες:Αυτή είναι η αλήθεια λοιπόν. Οι βατραχάνθρωποι, την επομένη της παρέλασης και ενώ είχαν καταθέσει επερώτηση 2 βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και το κλίμα μύριζε αποτάξεις και δυσμενέστατες μεταθέσεις/ διάλυση της ΜΥΑ, ζήτησαν …τη βοήθεια του κόμματος. Ο Καρατζαφέρης τηλεφώνησε τόσο στον Βενιζέλο (αρχικά) όσο και στον Χρυσοχοϊδη (υπάγεται η ΜΥΑ/ΛΣ) και τους είπε ότι αυτό θα αποτελέσει κάζους μπέλι και θα γίνει χαμός. Οι ίδιοι οι βατραχάνθρωποι του είπανε, εντάξει το παρατραβήξαμε, ας φάμε στέρηση βαθμού, όχι δυσμενείς μεταθέσεις (και απόταξη για τον Χαραλαμπόπουλο). Την επόμενη μέρα στην εκπομπή του ο Καρατζαφέρης είχε μισή ώρα αφιέρωμα στον Χαραλαμπόπουλο (ο ένας από τα παλικάρια των Ο.Υ.Κ) και τους βατραχανθρώπους και την προσφορά τους. Τελικά, παρά τις αφόρητες πιέσεις των Συριζαίων, κανείς δεν έπαθε τίποτε (εν θερμώ).
Για άλλη μια φορά λοιπόν, βγάλτε τον σκασμό όσοι καραγκιόζηδες κατηγορείτε τον Γιώργο Καρατζαφέρη και διαστρευλώνετε τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης