Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟΝ REAL FM


Αθήνα, 10 Οκτωβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟΝ REAL FM

«Η Ελλάδα πρέπει να σηκώσει το ανάστημα της απέναντι στα κελεύσματα της Τρόικας. Αυτό δεν γίνεται από ένα κόμμα. Και οποιοδήποτε άλλο κόμμα μόνο του το προσπαθήσει αυτό θα αποτύχει. Πρέπει να γίνουμε όλοι μια γροθιά. Να αποφασίσουμε τι θέλουμε, τι διεκδικούμε αλλά και τι και πόσο μπορούμε. Δεν θα μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα».
Αυτά μεταξύ άλλων δήλωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης στο ραδιόφωνο του Real FM και στον δημοσιογράφο κ. Ν. Χατζηνικολάου.

Απωλέσαμε την εθνική μας κυριαρχία
Έχω μιλήσει πολλές φορές για την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας. Και συζητώ με τους συνεργάτες μου να θέσουμε θέμα αντισυνταγματικότητας όλων αυτών των αποφάσεων οι οποίες λαμβάνονται από κάποιους που δεν κρατούν πια την κυριαρχία της χώρας στα χέρια τους. Όλα αυτά που γίνονται σήμερα γίνονται με εντολή άλλων και ιδιαιτέρως των Γερμανών. Ο ίδιος ο κ. Ρέσλερ το είπε πριν λίγες μέρες. Οι Έλληνες έχουν χάσει κομμάτι της εθνικής τους κυριαρχίας. Το ίδιο μας ζητούσε και ο Μουσολίνι στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και κάναμε πόλεμο.

Οι εκλογές αν γίνουν τώρα θα είναι εκβιαστικές εκλογές
Ο πρώτος που θα ήθελε στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή εκλογές, θα ήμουν εγώ σύμφωνα με τα ποσοστά που μου δίνουν οι δημοσκοπήσεις. Όμως έχει πια σημασία ποιος θα είναι μπροστά και ποιος θα είναι πίσω; Πρέπει να σχηματίσουμε μια Οικουμενική κυβέρνηση, με μια προσωπικότητα για πρωθυπουργό - την οποία και πρέπει να την βρούμε - και αφού βάλουμε την Ελλάδα σε τροχιά ανάκαμψης, αφού μπουν όλα στην σειρά τους, μετά πάμε σε εκλογές με ηρεμία. Και το λέω αυτό γιατί οι εκλογές αυτές τώρα αν γινόντουσαν, δεν θα ήταν εκλογές ελεύθερης συνείδησης. Θα ήταν εκλογές εκβιαστικές. Να φύγουμε από το ένα και να περάσουμε στο άλλο. Ποιο άλλο; Το άλλο που μας έστειλε σε αυτήν την κατάσταση. Γιατί πριν 24 μήνες, η ΝΔ όταν είδε τι ερχόταν μας εγκατέλειψε. Τώρα τι να έρθει να κάνει; Να δώσει λύσεις ένα κόμμα που εγκατέλειψε την μάχη και έφυγε;

Υπάρχει λύση για το χρέος
Υπάρχουν εξαιρετικοί βουλευτές μέσα στην Βουλή, ακόμη και στο ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Δεν γίνεται να πάμε έτσι πουθενά. Καταλάβετέ το. Το φορτίο είναι πολύ βαρύ για έναν.
Η κατάσταση δεν προχωρά έτσι. Εγώ ενοχλούμαι πολύ όταν ακούω την λέξη "κούρεμα". Είμαι αντίθετος σε αυτό. Εγώ θέλω επιμήκυνση όλου του χρέους. Να πάρει όλο το χρέος ένας φορέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να το κρατήσει, να μας δώσει πέντε χρόνια χάρη να φτιάξουμε το ελληνικό κράτος και στην συνέχεια να εξοφλούμε με 10 δις. τον χρόνο για 35 χρόνια. Μόνον έτσι θα τα βγάλουμε πέρα. Διαφορετικά η συνεχής ύφεση θα επιφέρει τον θάνατο.

Όχι στο κούρεμα όταν υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον
Διαφωνώ ριζικά με το κούρεμα. Το κούρεμα θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στις τράπεζες. Από τη στιγμή που δεν συγχωνεύσαμε τις τράπεζές μας - και θυμάστε από πότε το φώναζα αυτό - θα έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα. Τώρα η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και ας προσέξουμε το κόλπο που παίζεται σε βάρος μας. Μας πτωχεύουν για να έρθουν να τα πάρουν όλα τσάμπα. Το δήλωσα, τους το είπα. Προσέξτε γιατί θα πάτε στο Γουδή με αυτά που κάνετε. Υπάρχουν και αλλού επενδυτές που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα. Ο Πρόεδρος της Ρωσίας περιμένει με πλέον των 100 επιχειρηματιών να έρθουν στην Ελλάδα, να επενδύσουν χωρίς να εξαγοράσουν. Γιατί να μπει η χώρα μας στο σχέδιο "ΕΥΡΗΚΑ" και να ξεπουληθεί;

Η αυτοδικία εναντίον των πολιτικών δεν ωφελεί τη δημοκρατία
Δεν με ευχαριστεί όλη αυτή η κατάσταση με τις βιαιοπραγίες εναντίον υπουργών. Φοβάμαι πως όταν έχει αρχίσει και εντυπώνεται στο μυαλό του πολίτη πως ο πολιτικός ή ο υπουργός πρέπει να "φάει γιαούρτι", τότε θα χάσουμε τον έλεγχο. Περνάμε σε μιας μορφή αυτοδικίας η οποία ουδέποτε ωφέλησε τη Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης