Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA


Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA

«Ο Έλληνας μπορεί να αντέξει την πείνα αλλά όχι την ταπείνωση. Αυτή η ιδέα που ακούστηκε να μπουν Επίτροποι στα υπουργεία και να χειρίζονται όλα τα θέματα είναι εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας. Ήδη έχουν χωρίσει τα θέματα της Ελλάδας σε 16 τομείς και κάθε ευρωπαϊκή χώρα θα έρθει να αναλάβει έναν τομέα. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Εκχωρούμε την κυριαρχία της χώρας». Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA.

Η επικοινωνία μου με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.
Μίλησα σήμερα με τον κ. Βενιζέλο και του είπα πως δεν πρόκειται να περάσουν αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα. Όχι μόνον δεν προβλέπονται από το Σύνταγμα της χώρας αλλά δεν θα βρει και βουλευτές να τα ψηφίσουν. Εκείνος μου είπε τότε πως σχεδιάζει να το περάσει από τη Βουλή με την πλειοψηφία των 180 ψήφων. Εγώ δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό, αν και βλέπω τον κ. Σαμαρά να είναι πιο υποτονικός σε σχέση με άλλα θέματα. Θα ήθελα μια πιο έντονη αντίδραση από τον κ. Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία. Θα περιμένω να δω την εξέλιξη.

Η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση παρουσιάζει σημάδια διάλυσης.
Μιλάνε όλοι για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Για ποια Ευρωπαϊκή Ένωση άραγε.
Εδώ του χρόνου έτσι όπως πάνε τα πράγματα μπορεί να μην υπάρχει. Αυτό που έγινε στις Βρυξέλλες είναι ένα “τσίρκο”. Όλοι εναντίον όλων ήταν. Και άμα διαλυθεί, ποιος θα είναι άραγε το αφεντικό της, ποιος θα κάνει κουμάντο. Ο Σόρος, οι τραπεζίτες ή η Γερμανική τράπεζα.

Η Ελλάδα θέλει άλλη κυβέρνηση.
Τίποτε δεν μπορεί να ευδοκιμήσει ως κυβέρνηση εθνικής ενότητας αν δεν υπάρξει μέσα και η ΝΔ.
Ο κ. Σαμαράς μπορεί να φωνάζει για εκλογές γιατί βλέπει τα ποσοστά του να ανεβαίνουν, αλλά μάλλον δεν τις θέλει ακόμη γιατί δεν του δίνουν αυτοδυναμία. Όμως εμένα δεν με ενδιαφέρει πότε θα γίνει πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς. Με ενδιαφέρει να σωθεί η πατρίδα. Αυτή η Βουλή μπορεί να δώσει μια άλλη κυβέρνηση με έναν άλλο πρωθυπουργό. Όχι τον κ. Παπανδρέου. Δεν μπορεί να κυβερνήσει, μπορεί να είναι ικανός για άλλα πράγματα, όχι όμως για να κυβερνήσει. Χρειαζόμαστε άλλη κυβέρνηση με άλλον διαχειριστή.

Από ταπεινωμένος προτιμώ να ζήσω πεινασμένος.
Ο Ελληνικός λαός δεν ψήφισε ούτε Γερμανό ούτε Γάλλο ούτε Πορτογάλο για να τον κυβερνήσει. Δεν μπορεί να έρθει ο ξένος να κάνει κουμάντο στην χώρα μου. Πάνε να χαρίσουν την δημόσια περιουσία αντί πινακίου φακής.
Γίνονται εγκλήματα και το έχω δηλώσει, όποιος εμπλακεί στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας θα πάει φυλακή. Ακόμη και αν είναι υπουργός.
Αν εμπλακεί στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας τον περιμένει η φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης