Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Αθήνα, 14 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ:
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Τη ρητή δέσμευση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, ότι δεν πρόκειται να περικοπούν οι συντάξεις των αποστράτων αξιωματικών των Ε.Δ, ακόμα και αν είναι κάτω των 55 ετών, απέσπασε σήμερα στη Βουλή, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Αστέριος Ροντούλης.
Ο κ. Βενιζέλος, απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ Λαρίσης και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του κόμματος, τόνισε ότι δεν θα μειωθεί η σύνταξη όσων έχουν αποχωρήσει με απόφαση της υπηρεσίας τους και έχουν συμπληρώσει 35 χρόνια πραγματικής και πλασματικής υπηρεσίας, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν καταβάλλει κανονικά τις αναλογούσες εισφορές τους, ακόμη και αν είναι ηλικίας κάτω των 55 ετών.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Αστ. Ροντούλης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα αυτό τόνισε τα εξής:
«Εμφανώς ο κ. Βενιζέλος κατανοώντας το άδικο του μέτρου της περικοπής των συντάξεων των αποστράτων κάτω των 55 ετών και υπό την πίεση του ΛΑ.Ο.Σ, προέβη σε μια μικρή αναδίπλωση.
Περιμένουμε να δούμε την πλήρη διατύπωση του μέτρου στο Πολυνομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα, για να διαμορφώσουμε την τελική μας θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης