Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA

Αθήνα, 10 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA

Ο κύριος Σαμαράς σήμερα υπήρξε κατηγορηματικός ως προς τον εαυτό του, απορρίπτοντας κάθε σενάριο για μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Ας ρωτήσει όμως τους βουλευτές του να δει τι πιστεύουν και αυτοί.
Υπάρχουν πάρα πολλοί βουλευτές και στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ που επιθυμούν κάτι τέτοιο. Ας στήσουμε μια κάλπη μέσα στην Βουλή με παραβάν και θα δείτε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Κάποια στιγμή οι αρχηγοί των κομμάτων θα πρέπει και να αφουγκράζονται τι θέλουν οι Βουλευτές τους.
Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA.

Μαζί μπορούμε να σώσουμε την πατρίδα
Η Ελλάδα υπάρχει και δεν υπάρχει μέχρι τις 4 Νοεμβρίου. Βρισκόμαστε στο Νεκροταφείο, ετοιμαζόμαστε να κηδέψουμε την πατρίδα μας και οι κύριοι Σαμαράς και Bενιζέλος σκοτώνονται μεταξύ τους για την καρέκλα.
Είμαι υπέρ μίας σύγκλησης γιατί πιστεύω πως μόνον με αυτόν τον τρόπο, όλοι μαζί έχουμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε εξ αρχής για την Ελλάδα την καλύτερη λύση. Μία κυβέρνηση από ένα και μόνο Κόμμα δεν μπορεί, δεν έχει τη δύναμη να το καταφέρει αυτό. Τι διαφορετικό θα μπορούσε να κάνει άλλη μία κυβέρνηση σαν και αυτή που έχουμε τώρα; Πρέπει να το καταλάβουμε τώρα, έστω και στο παρά 1΄ πως μπορούμε να σώσουμε την Ελλάδα αν πάμε όλοι μαζί. Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι και τον τελευταίο Έλληνα, ενωμένοι.

Όχι στην λεηλασία της δημόσιας περιουσίας
Είμαι εναντίον του "κουρέματος" του χρέους, και εναντίον είναι και οι περισσότεροι Βουλευτές. Δεν εξυπηρετεί την πατρίδα και την βάζει σε κίνδυνο. Πρέπει να πάμε σε επιμήκυνση. Κυρίως όμως πρέπει να αντιμετωπίσουμε με κάθε τρόπο αυτή την επέλαση των Γερμανών που έρχονται να λεηλατήσουν την Ελλάδα. Πρέπει να έρθουν και άλλοι επενδυτές στην Ελλάδα, όπως οι Ρώσοι επιχειρηματίες που περιμένουν με το Ρώσο Πρόεδρο την πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, o οποίος δεν τους την απευθύνει γιατί και ο ίδιος δεν γνωρίζει τι θέλει να κάνει αυτή η κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός οφείλει να απαντήσει
Έθεσα ερώτηση στον κ. πρωθυπουργό και περιμένω να έρθει στη Βουλή και να μου απαντήσει ο ίδιος για το τι ακριβώς εννοούσε ο Γερμανός Αντικαγκελάριος ο οποίος ήρθε μέσα στην πατρίδα μου και μας είπε πως πρέπει να απωλέσουμε μέρος της Εθνικής μας κυριαρχίας. Είναι ανεπίτρεπτα πράγματα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης