Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA

Αθήνα, 27 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA

«Η μόνιμη παρουσία της Επιτροπής στην Ελλάδα είναι αντίθετη με το άρθρο 28 του Συντάγματος που μιλά για την εθνική κυριαρχία. Ήδη ο κ. Ράιχενμπαχ φέρεται ως πρωθυπουργός. Σήμερα επέπληξε τον κ. Παπουτσή για κάποιες οικονομικές υποθέσεις του υπουργείου του αναφορικά με γερμανικές εταιρείες. Δεν υπηρετεί τα συμφέροντα της Ευρώπης, υπηρετεί τα γερμανικά συμφέροντα».
Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA.

Άρχισε το ξήλωμα της Ευρώπης
Έχει ήδη αρχίσει το ξήλωμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αποφασίστηκε η δημιουργία ενός Ταμείου Αναγκών το οποίο θα χρηματοδοτείται όχι από κεφάλαια των ευρωπαϊκών χωρών αλλά από την Ευρώπη και την Ιαπωνία.
Σκοπός είναι να κρατήσουν το ευρώ σαν πολύ ακριβό νόμισμα, γεγονός που για εμάς είναι καταστροφικό.

Πανηγυρίζουν για την καταστροφή
Η αναδιάρθρωση είναι καταστροφική για την Ελλάδα. Το έχουν δηλώσει επανειλημμένα πολλοί αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στη χθεσινή διαπραγμάτευση τόσο ο Πρωθυπουργός, όσο και ο κ. Βενιζέλος, δεν ήξεραν καν τι θα αποφασιζόταν. Πήγαν εκεί και πολύ απλά τους ανακοινώθηκε.
Και αυτοί πανηγυρίζουν όπως πανηγύριζαν το 1983 που έλεγαν πως φεύγουν οι Βάσεις και υπέγραφαν την παραμονή τους. Η αναδιάρθρωση αυτή, όπως και να ονομάζεται, θα βλάψει την ανάκαμψη. Οι Τράπεζες για ένα ολόκληρο εξάμηνο θα κλείσουν κάθε πηγή χρηματοδότησης της αγοράς, προκειμένου να συγκεντρώσουν κεφάλαια για να κρατηθούν. Θα έχουμε χιλιάδες λουκέτα. Σε 6 μήνες θα πτωχεύσουν την Ελλάδα.
Η ουσία των πραγμάτων δεν βρίσκεται στα "μεγάλα λόγια" αλλά στα "ψιλά γράμματα".

Υπήρχε πρόταση για βιώσιμη λύση
Η πρότασή μου ήταν να μας δοθεί μια περίοδος χάριτος 5 ετών για να αποπληρώνουμε. Σήμερα σας θυμίζω, αρχίζουμε να πληρώνουμε από αύριο.
Όλο το χρέος της Ελλάδας να το μάζευε ένας φορέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εμείς να αναλαμβάναμε να αποπληρώνουμε το χρέος μας με 10 δισ., το χρόνο.
Τώρα πάμε σε κάτι που εμφανέστατα δεν εξυπηρετεί την Ελλάδα.

Κανείς εκ των δύο μονομάχων δεν θέλει εκλογές
Ούτε ο κ. Σαμαράς δεν θέλει να πάρει την "καυτή πατάτα" στα χέρια του, ούτε και ο κ. Παπανδρέου θέλει εκλογές, αλλά κοιτά πως να ροκανίσει τον χρόνο. Κανείς τους δεν θέλει να υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις. Η ΝΔ έδωσε αφορμή στο ΠΑΣΟΚ να μαζέψει την όποια ιδέα για τις 180 ψήφους στην Βουλή και όταν θα έρθει σε περίπου ένα τρίμηνο το νομοσχέδιο, θα δείτε πως θα πάει με απλή πλειοψηφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης