Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΠΩΣ… «ΠΑΡΕΣΥΡΕ» ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

ΠΩΣ… «ΠΑΡΕΣΥΡΕ» ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

(επίκαιρο ευθυμογράφημα… ή μήπως τραγωδία;)

Θύμα παραπλάνησης από τον Πρόεδρο της Ν.Δ κ. Αντ. Σαμαρά, έπεσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, σύμφωνα με τα ό,σα ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ παραδέχθηκε σε συνέντευξή του, στο Κρατικό ραδιόφωνο (ΝΕΤ 105,8).
Τι συνέβη ακριβώς;

«Υπήρξε μια προσωπική, ισοπεδωτική τοποθέτηση προς το πρόσωπο του κ. Σαμαρά, από τον κ. Πρωτόπαπα» λέει ο κ. Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στη χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση της Βουλής, όπου ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Χρ. Πρωτόπαπας, επετέθη με σφοδρότητα κατά του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, χαρακτηρίζοντας την παρουσία του στην Σύνοδο του ΕΛΚ, ως ανύπαρκτη.
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, αντέδρασε άμεσα, καθώς θεώρησε υπερβολή και ύβρη προς το πρόσωπο του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, τα ό,σα ανέφερε ο κ. Πρωτόπαπας.
«Δεσμεύθηκα λοιπόν, συνεχίζει την περιγραφή του ο κ. Καρατζαφέρης στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ 105,8, ότι θα ψάξω να βρω το ηχητικό ντοκουμέντο από την παρέμβαση του κ. Σαμαρά στη Σύνοδο του Λαϊκού Κόμματος, και θα το παίξω στην εκπομπή μου.
Επιτέλους, δεν μπορείτε να είστε τόσο αναιδείς εδώ μέσα! Τόνισε με αγανάκτηση ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, απευθυνόμενος προς τον κ. Πρωτόπαπα, συμπληρώνοντας πάντως ότι «κοίταξα προς την πλευρά της ΝΔ για να με βοηθήσουν. Δεν είδα ανταπόκριση!
Ξαφνικά, κατάλαβα ότι κάτι περίεργο συνέβαινε.
Ζήτησα τότε τη συνδρομή των ανθρώπων μου στις Βρυξέλλες και αλλού, αλλά, δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ηχητικό ντοκουμέντο!
Κοίταξα όλα τα blogs, έψαξα όλα τα Μέσα γιατί νόμιζα, πίστευα ότι ήταν κακή πρωτοβουλία του κ. Πρωτόπαπα.
Προφανώς, δεν μίλησε ο κ. Σαμαράς.
Πίστευα ότι είχε μιλήσει. Στο κάτω- κάτω, εμείς είμαστε οι πρωταγωνιστές και το πρόβλημα.
Εννοείται, ότι πήγε στη Σύνοδο για να υπερασπισθεί και να μιλήσει για τα συμφέροντα της χώρας μας.
Είχε πάει όμως, σαν απλός θεατής ο κ. Σαμαράς…
Πίστευα ότι είχε μιλήσει και παρασύρθηκα….»
Συμβαίνουν αυτά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης