Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALTER.


Αθήνα, 26 Οκτωβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALTER.

«Αυτό που αυτή τη στιγμή λαμβάνουμε σαν μήνυμα από τις Βρυξέλλες είναι μία ατμόσφαιρα ρευστότητας σε όλα. Όχι μόνo για την Ελλάδα, αλλά για ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι ηγέτες της Ευρώπης αδυνατούν να αποκαταστήσουν ένα διάλογο μεταξύ τους και παντού κυριαρχεί ένα κλίμα διάλυσης πολύ ανησυχητικό για το μέλλον της ίδιας της Ευρώπης.»
Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ALTER και στο δημοσιογράφο κ. Ν. Χατζηνικολάου.

Διαπράττονται εγκλήματα για να λεηλατήσουν τη χώρα.
Δεν γνωρίζω αν το "κούρεμα" μπορεί αύριο να αξιολογηθεί σαν πιστωτικό γεγονός ή όχι. Ποιοι το αποφασίζουν αυτό; Μια ολιγομελής ομάδα υπό τον κ. Άκερμαν και την Deutsche Bank με την Black Rock, η οποία είναι μέτοχος της Standard & Poor΄s, της Goldman Sachs και της Moody΄ς, που την ώρα που ελέγχει τις τράπεζές μας και τις επιχειρήσεις μας, την ίδια αυτή στιγμή είναι και επενδυτής στο χρηματιστήριο. Κανονικά πρέπει να επέμβει Εισαγγελέας. Πάνε να λεηλατήσουν τη χώρα για 125 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως αυτό το σχέδιο "ΕΥΡΗΚΑ".

Η ανικανότητα μας έφερε στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.
Παραδώσαμε τη χώρα μας στις πιο κρίσιμες στιγμές, σε ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους. Φταίνε γιατί μας έφεραν σε αυτό το σημείο και οι δύο κυβερνήσεις. Και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, που διπλασίασαν το χρέος. Πριν μπούμε στο Μνημόνιο, όταν χρειαζόταν η χώρα τα 9 δισ. έφερα στον κ. Παπανδρέου μια μεγάλη πετρελαιοπαραγωγό χώρα, η οποία θα μας δάνειζε 10 δισ. Πήγαν οι άνθρωποι στο Μαξίμου και δεν τους είπαν τίποτε. Θα έβρισκαν λεφτά αν ήθελαν.
Η αγορά ακόμη μπορούσε να μας δανείσει. Αλλά και μετά το Μνημόνιο, αν εφαρμόζαμε μια άλλη πολιτική δεν θα φτάναμε εδώ που βρισκόμαστε σήμερα. Πίστευα πως μπορούσαν να δουν το μέλλον, να οραματιστούν την Ελλάδα, αλλά αποδείχτηκαν ανίκανοι.

Όσο πιο γρήγορα γίνεται μια άλλη κυβέρνηση, μια νέα πολιτική.
Αν ο κ. Παπανδρέου, την Δευτέρα κιόλας, δεν ανοίξει την πορεία σε μια άλλη κυβέρνηση θα έχουμε ένα casus belli σε όλα τα μέτωπα. Η παρούσα Βουλή έχει την συνταγματική νομιμοποίηση να βγάλει μια νέα κυβέρνηση.
Πρέπει γρήγορα να γίνει μια κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, να δράσουμε το ταχύτερο δυνατόν. Όσο πιο ευρύτερη θα είναι, τόσο το καλύτερο. Εγώ έχω πει ότι θα στηρίξω μια τέτοια προσπάθεια και μάλιστα αν χρειαστεί χωρίς να ζητήσω τίποτε, ούτε "καρέκλα". Αν μας το ζητήσουν, δεν θα πούμε όχι να συμμετέχουμε. Και αυτή την άποψη έχουν οι περισσότεροι βουλευτές και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, γιατί η ΝΔ θέλει συνεννόηση, η παρέα του Σαμαρά λέει όχι. Να εφαρμοστεί μια νέα πολιτική, η οποία θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες της χώρας, θα εκμεταλλευτεί επιτέλους τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες από την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα συμμαζέψει τις σπατάλες του Δημόσιου Τομέα. Θα συμμαζέψει το Κράτος.

Η επικοινωνία μου με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.
Όταν μίλησα με τον κ. Βενιζέλο, του είπα πως δεν πρόκειται να περάσουν αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα και πως για θέματα εθνικής κυριαρχίας, όπως είδατε σήμερα και τις σημερινές απαράδεκτες δηλώσεις του κ. Ράιχενμπαχ, πρέπει να πάμε σε ευρεία πλειοψηφία στην Βουλή με 180 ψήφους.
Εκείνος μου είπε τότε, πως σχεδιάζει να το περάσει από την Βουλή με την πλειοψηφία των 180 ψήφων. Το ερώτημά μου είναι γιατί ο κ. Σαμαράς "τσινάει" για τους 180, αφού ούτως ή άλλως, έχει πει πως δεν θα το ψηφίσει; Με βάζει σε σκέψεις, καθώς μάλιστα δεν τον είδα να μιλά καθόλου για τα ελληνικά θέματα στην συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Θα περιμένω να δω την εξέλιξη.

Εθνική ταπείνωση τα όσα συμβαίνουν στις Βρυξέλλες.
Αυτό που σήμερα συμβαίνει στις Βρυξέλλες, είναι η θεσμοποίηση της ταπείνωσής μας. Πριν 71 χρόνια οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας αγωνίστηκαν ενάντια σε μια τέτοια ταπείνωση. Σήμερα ο κ. Παπανδρέου πάει εθελοντικά σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης