Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

Αθήνα, 16 Οκτωβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης πραγματοποίησε το Σάββατο και την Κυριακή διήμερη επίσκεψη στη Μόσχα.
Χθες (Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011), πρώτη ημέρα της επισκέψεως του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. στη ρωσική πρωτεύουσα, ο κ. Καρατζαφέρης συναντήθηκε με αξιωματούχους της ρωσικής κυβέρνησης με τους οποίους συζήτησε θέματα διμερούς ενδιαφέροντος.
Σήμερα (Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011) ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. παρεβρέθη στη Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στο Μητροπολιτικό Ναό του Σωτήρος Χριστού χωροστατούντος Της Α.Θ.Π. του Πατριάρχου Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλου.
Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε Τράπεζα στην οποία παρακάθησε το σύνολο των Μελών της Ιεράς Συνόδου της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Θρησκευτικών Υποθέσεων και Διεθνών Εκκλησιαστικών σχέσεων της κρατικής Δούμας κ. Ποπώφ και άλλοι κορυφαίοι Ιεράρχες.
Ιδιαιτέρας τιμής έτυχε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του απευθυνόμενος προς Την Α.Θ.Π. τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο και τους άλλους επισήμους, ευχαρίστησε για την ιδιαίτερη τιμή που του επεφύλαξαν και τόνισε τους στενούς αδελφικούς δεσμούς μεταξύ των δύο λαών οι οποίοι χρονολογούνται στα βάθη των αιώνων.
Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στους ισχυρούς θρησκευτικούς δεσμούς που συνδέουν άρρηκτα τον ελληνικό και το ρωσικό λαό και ζήτησε από τον προκαθήμενο της ρωσικής Εκκλησίας να προσεύχεται υπέρ του ελληνικού λαού στις δύσκολες ώρες που περνά το έθνος και η Ορθοδοξία.
Η Α.Θ.Π. ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών απαντώντας στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη κατέπληξε άπαντες με τα ιδιαίτερα θερμά λόγια με τα οποία αναφέρθηκε για την Ελλάδα και το πρόβλημα το οποίο αυτή τη στιγμή η χώρα μας αντιμετωπίζει.
Α.Θ.Π. ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος:
«Αξιότιμε Πρόεδρε του Ελληνορθόδοξου κόμματος κ. Καρατζαφέρη, Σας υποδέχομαι με χαρά. Όταν παρακολουθούσαμε στην τηλεόραση αυτές τις απερίγραπτες σκηνές από την Αθήνα, η καρδιά μας πλημμύριζε από δάκρυα γιατί ο ελληνικός λαός είναι συνδεδεμένος με εμάς με χιλιάδες μικρά νήματα ιστορίας και ορθοδοξίας. Είναι ο λαός με τον οποίο μας συνδέει η ορθόδοξη πίστη. Θέλω να ευχηθώ στο κόμμα σας και σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδας, σωφροσύνη, υπομονή και να βρείτε το σθένος να βγάλετε τη χώρα σας από αυτή την κρίση.
Θα σας πω κάτι που δεν θα σας το πει κανένας πολιτικός, ούτε Έλληνας, ούτε ξένος. Τα χρήματα έρχονται και παρέρχονται.
Ο πλούτος, έρχεται και παρέρχεται. Και είναι πολύ σημαντικό χάριν αυτών των δύο η χώρα να μην απωλέσει την εθνική της κυριαρχία. Να μην χάσει την πίστη της. Να μην χάσει τις πολιτιστικές της αξίες. Στη Ρωσία είμαστε πεπεισμένοι ότι ο σώφρων ιστορικός αλλά και δραστήριος ελληνικός λαός θα βρει τον τρόπο να ξεπεράσει τις οικονομικές δυσκολίες όπως το έκανε άλλωστε σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν. Και πιστέψτε με, είναι πολύ σημαντικό στο τέλος αυτής της πορείας οι Έλληνες να παραμείνουν Έλληνες. Ο ελληνικός ορθόδοξος λαός να διατηρήσει τις παραδόσεις του και να μην αναγκαστεί να πάει σε συμβιβασμούς και να παραδώσει την πίστη του, την εθνική του συνείδηση και τον ξεχωριστό τρόπο ζωής της ελληνικής κοινωνίας. Θα προσευχόμαστε για τους αδελφούς μας Έλληνες, για την ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία και εύχομαι μέσα από τις προσευχές αλλά και τη σκληρή δουλειά, ο αδελφός ελληνικός λαός να ξεπεράσει τις δυσκολίες του».

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης εξερχόμενος του Μητροπολιτικού Ναού του Σωτήρος Χριστού προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:
«Ολοκληρώνοντας τη διήμερη επίσκεψή μου στη Μόσχα συναντήθηκα σήμερα με της ηγεσία της ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Φεύγω γεμάτος προσδοκίες. Η ομιλία του Πατριάρχου Μόσχας και πασών των Ρωσιών είναι εκπληκτική. Νομίζω ότι απηχεί την πραγματικότητα του τι συμβαίνει στην Ελλάδα και αισθάνομαι την ανάγκη να τον ευχαριστήσω και δημόσια».

Δημοσιογράφος: «Ο Πατριάρχης τόνισε πως ότι και να συμβεί η Ελλάδα δεν πρέπει να χάσει την εθνική της ταυτότητα, την εθνική της συνείδηση και την ορθόδοξη πίστη».
Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης:
«Είναι αυτά για τα οποία παλεύουμε στην Ελλάδα. Είναι δύσκολος ο αγώνας. Κάποιοι συνδέουν την όποια βοήθεια προς της Ελλάδα με την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και της εθνικής συνείδησης. Η Μακαριότητά Του ο Πατριάρχης εστίασε σωστά. Θέλω να ελπίζω ότι όλοι θα αντιληφθούν ότι η τελευταία ελπίδα για την πατρίδα είναι από τον αδελφό ορθόδοξο λαό της Ρωσίας. Θέλω να πιστεύω ότι θα το αντιληφθεί η Πολιτεία, θα κάνει τις ανάλογες κινήσεις και θα συμπεριλάβει και τη μεγάλη Ρωσία σε εκείνες τις χώρες οι οποίες έχουν διάθεση, όρεξη και επιθυμία, χωρίς ανταλλάγματα σαν και αυτά που ακούστηκαν από τον Πατριάρχη για τη σωτηρία της πατρίδας».

Δημοσιογράφος: «κ. Πρόεδρε, συναντήσατε κυβερνητικούς παράγοντες. Την Παρασκευή η ελληνική Κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι σύντομα θα επισκεφθεί ο κ. Μεντβέντεφ επίσημα τη χώρα μας. Έχετε κάποια άλλη πληροφόρηση επ΄ αυτού;»
Πρόεδρος ΛΑ.ΟΣ. κ. Γ. Καρατζαφέρης:
«Το είπε προχθές ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μπόλαρης και την Παρασκευή, την ώρα που έφευγα για τη Μόσχα, επισήμως ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ο κ. Βενιζέλος. Συζητώντας με τους κυβερνητικούς αξιωματούχους που συνάντησα, διαπίστωσα ότι ακόμα δεν έχει φθάσει η πρόσκληση. Ίσως κάποια γραφειοκρατική διαδικασία, κάποιες διατυπώσεις, δεν θέλω να πιστεύω κάτι άλλο. Η διάθεση της κυβέρνησης της Μόσχας είναι να κατέβει στη Αθήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης