Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΤ3


Αθήνα, 28 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΤ3

«Δεν θα επιτρέψουμε η χώρα να οδηγηθεί στο χάος. Αντιλαμβάνομαι πράγματι ότι αυτή η ανίκανη και αδύναμη κυβέρνηση δίνει αφορμές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα δώσουμε τη χώρα στο "πεζοδρόμιο" και σε όλους εκείνους οι οποίοι συντάσσονται με τους αντιεξουσιαστές.
Έχουμε υποχρέωση και στην ιστορία αυτού του τόπου αλλά και στα παιδιά μας που έρχονται».
Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης σε συνέντευξή του στην ΕΤ3.


Για τα σημερινά επεισόδια στις παρελάσεις και τη ματαίωση της Παρέλασης στη Θεσσαλονίκη
Ασχήμιες! "Πρόβα τζενεράλε" για τα χειρότερα. Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να βυθίσουν τη χώρα στο χάος. Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Παπανδρέου δίνει διάφορες αφορμές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιτρέψουμε στους αριστεριστές να καταπατήσουν το δημοκρατικό πολιτικό σύστημα. Ας το καταλάβουν. Αυτά τα οποία γίνονται τώρα είναι "πρόβες τζενεράλε" για τα χειρότερα. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Ποντάρουν στο χάος. Έχουν δώσει συνεντεύξεις και δηλώνουν ότι ποντάρουν στο χάος. Δεν θα επιτρέψουμε η χώρα να οδηγηθεί εκεί.

Όλα αυτά τα οποία έγιναν βάσει σχεδίου
Υπάρχουν προκηρύξεις οι οποίες πήγαν πρόσωπο με πρόσωπο: "Που θα συναντηθούμε, πως θα γίνει". Συγκεκριμένα πράγματα. Όλα αυτά τα οποία έγιναν, ήταν προσχεδιασμένα. Δεν ήταν "τυχαία αγανάκτηση". Και αυτοί οι οποίοι το σχεδιάζουν, επαναλαμβάνω ότι πρέπει να αναλάβουν ευθύνες. Ήταν οργανωμένο και καλά σχεδιασμένο. Και η μέρα και η ώρα και η στιγμή. Κλυδωνίζεται η Δημοκρατία. Ποια εικόνα πήγε στο εξωτερικό σήμερα;
Πρέπει να προστατέψουμε πρώτα τη Δημοκρατία, και εν συνεχεία τον τόπο και την κοινωνία από τις οικονομικές λεηλασίες οι οποίες θα κληθούν να γίνουν ελέω Παπανδρέου-Βενιζέλου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αλλά τώρα όμως, δεν θα ανοίξουμε και ένα κεφάλαιο σε βάρος της Δημοκρατίας και του πολιτικού συστήματος. Αυτό πρέπει να το καταλάβει καλά ο οποιοσδήποτε είναι πίσω από όλα αυτά. Σαφώς αυτό είναι έργο των αριστεριστών, και το γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά. Αυτά τα έχει ξαναζήσει η Ελλάδα σε άλλες πολύ άσχημες περιόδους.

Ο κ. Παπουτσής πρέπει να παραιτηθεί
Ο κ. Παπουτσής πρέπει σήμερα να παραιτηθεί. Δεν μπορεί να παραμείνει. ΄Ουαί και αλίμονο΄ να μην είχε υποψιαστεί ότι κάτι ετοιμάζουν στην Παρέλαση οι αριστεριστές.

Να παραμερίσει ο κ. Παπανδρέου και να ανοίξει το δρόμο
Σήμερα δεν λειτουργούν τα κόμματα. Είναι κλειστά club γύρω από τις προεδρίες, τις ηγεσίες. Άλλο είναι η ΝΔ, και άλλο το κλειστό club του κ. Σαμαρά. Άλλο είναι το ΠΑΣΟΚ, και άλλο το κλειστό club του κ. Παπανδρέου. Επιβάλλονται αυτοί στους πολλούς. Οι "πολλοί" σκέφτονται εκλογές, φοβούνται και ξέρουν ότι από τους 300, οι περισσότεροι από τους 150-160-170 δεν θα επανεκλεγούν... Όμως, όλοι λένε ότι αυτό το πράγμα δεν τραβάει και χρειάζεται μία εθνική επαγρύπνηση. Μία εθνική ανέλιξη.
Να παραμερίσει ο κ. Παπανδρέου και να ανοίξει το δρόμο για να μπορέσουμε να έχουμε στην Ελλάδα κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης