Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Πρωτομαγιά 2011

     ΛΑΪΚΟΣ  ΟΡΟΘΔΟΞΟΣ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
                                                                          
                                   Ν . Ε . ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

                                                               Λαμία  1  Μαΐου
                                                                              Αρ.Πρ. : 1136
                                                                              Προς    : ΜΜΕ

                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πρωτομαγιά 2011
Κάθε φέτος και χειρότερα
Κάθε πέρσι και καλύτερα
Τέτοια οικονομική κρίση οι Έλληνες δεν έχουν ξαναζήσει.
Και παράλληλα ο εξευτελισμός των “συνδικαλιστών” συνεχίζεται. Μερικές δεκάδες στην μια πλατεία της Λαμίας, μερικές δεκάδες στην άλλη.  Πλήρης απαξίωση των “συνδικαλιστών”, πλήρης αδιαφορία στα καλέσματά τους από τους πραγματικά εργαζόμενους. Και δικαιολογημένα, γιατί αυτοί που εμφανίζονται σαν προστάτες των εργαζομένων και βγάζουν πύρινους λόγους υπέρ των εργαζομένων είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι ( μαζί με τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) για το σημερινό δράμα των εργαζομένων.
Τα άθλια αποτελέσματα των “αγώνων” τών κομματικοποιημένων ή/και κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών τα βιώνουμε σήμερα και κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει . Μοίραζαν υποσχέσεις με δανεικά για να εξασφαλίσουν ψήφους για το κόμμα και προνόμια για τους εαυτούς τους.
Οι απίστευτοι αυτοί υποκριτές κατέστρεψαν το επίπεδο ζωής των εργαζομένων και της χώρας προκαλώντας τεράστια καταστροφή . Ο κόσμος τούς σιχάθηκε , η εργατική πρωτομαγιά αποτελεί γι’ αυτούς ημέρα ντροπής . Επιτέλους ας σταματήσουν να προκαλούν.    
Σήμερα το δίλημμα είναι ξεκάθαρο ή είμαστε με την Ελλάδα και τους Έλληνες ή είμαστε με την παγκοσμιοποίηση. Συναγωνιστές Έλληνες εργαζόμενοι, ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό σας συμπαραστάτης και στήριγμα στους αγώνες και τις διεκδικήσεις σας για ένα καλύτερο μέλλον για ένα μέλλον που εσείς δημιουργείτε για ένα μέλλον αντάξιο των αγώνων σας και της προσφορά σας
Για εμάς. το όραμα είναι ένα κράτος που ο Έλληνας ελεύθερα θα μπορεί να δημιουργεί , ένα κράτος που πάνω απ’ όλα θα βάζει το συμφέρον τού Έλληνα εργαζόμενου.
Βάλτε στην άκρη ΝΔ,  ΠΑΣΟΚ και όλο το μεταπολιτευτικό κατεστημένο. Τους γνωρίσαμε  επί δεκαετίες , δεν έχουν και δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα .Η μεταπολίτευση χρεοκόπησε . Η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει!
Ενωμένοι μπορούμε να αλλάξουμε την όψη της Ελλάδας.
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

                                                                                 Γρ. Τύπου και Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης