Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ "REAL FM"


Αθήνα, 29 Απριλίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ "REAL FM"

«Για ό,τι είπε εκτός Βουλής, ο κ. Μεϊμαράκης, για ό,τι είπε στα Μέσα Ενημέρωσης, θα του υποβάλω αγωγή. Γιατί αυτά, όχι μόνο είναι ψεύδη, αλλά είναι η πλήρης ανηθικότητα. "Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης".
Δεν μπορεί να μου υποβάλει αγωγή ο κ. Μεϊμαράκης, γιατί εγώ είπα ότι λέει ο Εισαγγελεύς.
Αυτό το οποίο πήγε να στήσει- απευθείας ανάθεση στις 6 Αυγούστου, όταν όλοι έλλειπαν σε καλοκαιρινές διακοπές- του το σταμάτησα μέσα στη Βουλή. Μάλιστα, έλεγε μετά, δημοσίως, και σας παραπέμπω σε συντάκτες στρατιωτικού ρεπορτάζ όπως τον κ. Δ. Βερύκιο, ότι θα με "πλακώσει στο ξύλο".
Τέτοια ήταν η αντίδραση του κ. Μεϊμαράκη. Τώρα λοιπόν θα απολογηθεί για τις "ανηθικότητες" και τις "παλιανθρωπιές" αυτού του είδους».
Αυτά μεταξύ άλλων δήλωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης στο ραδιόφωνο του REAL FM, στους δημοσιογράφους κ. Κάτια Μακρή και Ανδρέα Κωνσταντάτο.

«Κινήθηκα σύμφωνα με την παραγγελία των Εισαγγελέων. Στην αρχή, της Εισαγγελέως του ΣΔΟΕ, της κ. Π. Παπανδρέου, και στην συνέχεια, του Αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου.
Αυτή η Εισαγγελική παραγγελία λέει κατά λέξη: "A). Να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του κ. Άκη Τσοχατζόπουλου, του ΚΥΣΕΑ και των υπουργών οι οποίοι συμμετείχαν, και Β), όλων των υπουργών, οι οποίοι στη συνέχεια επόπτευσαν". Εγώ λοιπόν είπα να υλοποιηθεί η Παραγγελία. Άρα λοιπόν αυτή λέει, ποιοι ήταν στο ΚΥΣΕΑ; Ήταν δικαίωμα του Εισαγγελέα να τους αναφέρει ονομαστικά, ή να πει ΚΥΣΕΑ. Όπως Είπε: "...και τους υπουργούς που επόπτευσαν από τότε μέχρι σήμερα". Αυτά λοιπόν είπα, χωρίς να χρησιμοποιήσω ονόματα. Δεν προσωποποίησα. Είπα να ψάξουμε αυτά που λέει ο Εισαγγελεύς.
Πολύ βολικά, τα δύο μεγάλα κόμματα, πάνε στο "πολιτικό πτώμα", τον κ. Τσοχατζόπουλο, το οποίο γνωρίζει, δεν ξέρω από της συστάσεως ή όχι, ότι δεν πρόκειται να "ευδοκιμήσει" τίποτα εναντίον του, καθόσον έχει αρθεί το αξιόποινο και έχει παραγραφεί. Και αφήνουν από έξω όλους τους άλλους. Και λέω: "Γιατί όλοι οι άλλοι μένουν από έξω;". Να πάνε όλοι στην διαδικασία.
Με το ίδιο έγγραφο της Εισαγγελέως εκλήθη ο κ. Τσοχατζόπουλος. Εάν δεν είχε υπάρξει το έγγραφο του εισαγγελέα, δεν θα κινείτο η διαδικασία. Το ίδιο έγγραφο λέει και για το ΚΥΣΕΑ, και περιγράφει και τους άλλους υπουργούς.
Να ψάξουμε τα πάντα και να μην συγκαλύψουμε τα υπόλοιπα. Αυτή είναι η υπόθεση. Εγώ λέω λοιπόν: "Ψάξιμο σε βάθος". Αυτό είπε και ο κ. Κουβέλης, και η κ. Μπακογιάννη, αυτό που είπε και στο κάτω - κάτω και το ΚΚΕ. Δεν μπορεί να συμφωνήσαμε τόσο διαφορετικοί άνθρωποι. Αλλά, το να πάμε μόνο στον κ. Τσοχατζόπουλο, και να αφήνουμε τους άλλους που περιγράφει το έγγραφο του εισαγγελέα, είναι μια πολύ καλή συμφωνία.
Κατ΄ αρχήν, δεν πάνε σε μια Εξεταστική Επιτροπή- την οποία θα δεχόμουν-, αλλά πάνε σε μία Υπο-επιτροπή στην οποία θα δώσουν λένε κάποια δικαιώματα. Έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό;

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου, αν και ο κ. Κουβέλης, και η κ. Μπακογιάννη ακολουθούσαν την στάση που κράτησε o ΛΑ.Ο.Σ, δηλαδή να αποχωρήσουν, δεν θα πήγαινε ούτε και ο κ. Τσοχατζόπουλος, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης απάντησε:

Θα αναγκάζονταν να πάνε όλοι μαζί. Είπα στη Βουλή, αυτό το οποίο είπε ο εισηγητής της ΝΔ, ο κ. Καμμένος, για στοιχεία και για άλλους υπουργούς. Είπα: "Συντάξτε το σε κείμενο για την συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής, για να υπογράψουμε ΤΩΡΑ".

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη για την παραλαβή των υποβρυχίων, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης απάντησε:

Έχουν στο Υπουργείο την επίσημη επίσκεψη που τράβηξε και το δικό μου κανάλι, το ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Όπως κάνω όταν πηγαίνω σε κάποιο υπουργείο. Αυτό είναι το αντικείμενο. Λέω λοιπόν στον κ. Μεϊμαράκη να το βγάλει στη δημοσιότητα.
Για τα θέματα της Βουλής θα του απαντήσω στη Βουλή. Και θα ξαναφύγει όπως έχει κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν.
Όμως, για ό, τι είπε εκτός Βουλής, ο κ. Μεϊμαράκης, για ότι είπε στα Μέσα Ενημέρωσης, θα του υποβάλω αγωγή. Γιατί αυτά, όχι μόνο είναι ψεύδη, αλλά είναι η πλήρης ανηθικότητα. "Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης".
Δεν μπορεί να μου υποβάλει αγωγή ο κ. Μεϊμαράκης, γιατί εγώ είπα ότι λέει ο Εισαγγελεύς.
Αυτό το οποίο πήγε να στήσει- απευθείας ανάθεση στις 6 Αυγούστου, όταν όλοι έλλειπαν σε καλοκαιρινές διακοπές- του το σταμάτησα μέσα στη Βουλή. Μάλιστα, έλεγε μετά δημοσίως, και σας παραπέμπω σε συντάκτες στρατιωτικού ρεπορτάζ όπως τον κ. Δ. Βερύκιο, ότι θα με "πλακώσει στο ξύλο".
Τέτοια ήταν η αντίδραση του κ. Μεϊμαράκη. Τώρα λοιπόν θα απολογηθεί για τις "ανηθικότητες" και τις "παλιανθρωπιές" αυτού του είδους. Επαναλαμβάνω, αυτά είναι "παλιανθρωπιές". Όταν λέω ότι "φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης", εννοώ κλέφτης συνειδήσεων, κλέφτης της ψευτιάς, είναι ο κ. Μεϊμαράκης.
Δεν του είπα ποτέ να αγοράσει τα συγκεκριμένα υποβρύχια. Ουδέποτε. Καμία κουβέντα. O κ. Μεϊμαράκης, ο επονομαζόμενος και υπουργός της "νεραντζιάς", όταν έφευγε επισήμως έκανε διαρροή στους στρατιωτικούς συντάκτες. Ψάξτε τους στρατιωτικούς συντάκτες, εάν έχουν βγάλει non paper, ή διαρροή, ή επίσημο δελτίο...
Τον κ. Μεϊμαράκη, τον κατηγορεί στην κ. Π. Παπανδρέου, την ανακρίτρια, ο κ. Βασιλάκος. Ο Γενικός Διευθυντής εξοπλισμών. Αυτόν τον οποίο έβαλε ο ίδιος. Τον κατηγορεί. Ας απαντήσει πρώτα στις κατηγορίες του κ. Βασιλάκου. Ο δικός του άνθρωπος. Επίσημη καταγγελία με την υπογραφή του. Ότι συμφώνησε από τη Γερμανία δύο υποβρύχια, ολιγώρησε και το άφησε.
Όπως καταθέσαμε ερωτήσεις για τα άρματα στη Βουλή, γιατί έχω κίνδυνο από την Ανατολή. Έχω εφτά θαλάσσια "οικόπεδα" και καλύπτω μόνο το ένα ...

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου κ. Μακρή, ότι βεβαίως ο κίνδυνος είναι υπαρκτός, και τα συγκεκριμένα υποβρύχια έγερναν, πράγμα το οποίο το ξέραμε όλοι, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης απάντησε:

Του το είχαμε καταγγείλει, το φωνάζαμε. Λέει ψέματα ότι δεν το είχαμε καταγγείλει.
Και εμείς θα ξαναδείξουμε τις ερωτήσεις που έχουμε κάνει.
Είναι η γνωστή αυτή συνταγή του κ. Μεϊμαράκη... Και στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ τα ίδια έκανε... Προβοκάτσιες, αθλιότητες, για να περνάει αυτό το οποίο θέλει...
Γι΄ αυτό θα πάρει την αγωγή του. Γιατί είναι παλιάνθρωπος. Είναι παλιάνθρωπος ο κ. Μεϊμαράκης. Μέσα στη Βουλή, 200 φορές τον προκάλεσα γιατί δεν είπε τέτοιο πράγμα... Ποτέ. Και τον καλώ δημόσια, ότι στοιχείο έχει, να το βγάλει. Αυτά δεν θα περάσουν. Θα πληρώσει ο κ. Μεϊμαράκης. Πάνω απ΄ όλα θα πληρώσει γιατί τη "χαρίσανε" στο ΠΑΣΟΚ. Έπιασε η Αξιωματική Αντιπολίτευση δύο πρωθυπουργούς του ΠΑΣΟΚ, έναν πρώην και έναν νυν, στην υπόθεση αυτή των υποβρυχίων και η Νέα Δημοκρατία τους τη "χάρισε". Και αυτό θα το πληρώσουν. Να το ξέρουν.
Η δικογραφία υπάρχει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον οποιονδήποτε. Αλλά αυτά με τον κ. Μεϊμαράκη θα τα πούμε στη Βουλή. Αυτά όμως τα οποία λέει ο κ. Μεϊμαράκης στα κανάλια, θα τα πληρώσει ακριβά. Να το ξέρει. Έμπλεξε με "κακό παιδί". Αυτά τα "κολπάκια" που έκανε και τον έβγαζαν πάντα στην επιφάνεια, τώρα δεν περνάνε. Οι "αλητείες" και οι "αγυρτείες" δεν περνάνε. Να το καταλάβει καλά. Είναι ανήθικο αυτό που έκανε.
Θυμάστε έστω και μισή μέρα όλα αυτά τα χρόνια να έχω πει εγώ καμιά καλή κουβέντα για τους Γερμανούς; Κάθε μέρα τους ξεφωνίζω στη Βουλή.
Είπα μέσα στη Βουλή και το επαναλαμβάνω: «Δεν μπορεί να μείνει "γυμνό" το Αιγαίο». Το είδαμε πριν 15 χρόνια στα Ίμια. Έχουμε επτά οικόπεδα βυθού στο Αιγαίο και κάποια πράγματα πρέπει να προσέχουμε πως τα λέμε. Είμαστε γυμνοί. Να τα βάλουμε να δουλέψουν, μπορεί να εμπλακούμε. Και μάλιστα χθες έκλεισα την ομιλία μου στη Βουλή λέγοντας για το τι γίνεται στη Συρία. Ότι η Συρία δεν είναι Τυνησία και Λιβύη, ότι έχει συμμαχία με το Ιράν, και υπάρχει πιθανότητα να παρέμβει...
Η χώρα πρέπει να εξοπλιστεί. Και δεν είπα ποτέ ότι πρέπει να πάρουμε υποβρύχια τα οποία γέρνουν. Δείτε λίγο τα πρακτικά της Βουλής. Μην πέφτετε στην παγίδα από τα λεγόμενα που ξεστόμισε αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος. Αλίμονο!
Προσπαθούν να καλύψουν τα ανομήματά τους... Αυτοί οι οποίοι ήρθαν σε συνεννόηση με το ΠΑΣΟΚ
Να ψάξουμε το θέμα σε βάθος, προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Στρέφονται οι κλέφτες εναντίων του νοικοκύρη. Δεν θα τους βγει. Δεν υπάρχει περίπτωση! Έχουμε κάνει 200 ερωτήσεις για τα υποβρύχια, διαβάστε τες όλες. Εμείς λέμε εάν είναι καλά, πάρτε τα γιατί είναι γυμνό το Αιγαίο. Αλλιώς πετάξτε τα!! Λέμε: "Αν είναι εντάξει πάρτε τα". Δεν λέμε όχι. Ουαί και αλλοίμονο.
Δικιά τους επιτροπή έστειλαν. Διαβάστε καλά την ερώτηση. Θα τους πατήσω κάτω τους ψεύτες. Θα τους πατήσω κάτω τους συκοφάντες. Είναι αδιανόητο αυτοί οι οποίοι είχαν τα "δούναι και τα λαβείν", να προσπαθούν να βάλλουν εμάς επειδή κάνουμε έλεγχο. "Μην μιλάτε γιατί θα σας ελέγξουμε". Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν αυτοί οι οποίοι πήραν αντισταθμιστικά οφέλη 800 εκατ., αυτοί οι οποίοι πήραν τις διόπτρες μέσω της ΠΥΡΚΑΛ χωρίς διαγωνισμό, αυτοί που έκαναν όλες τις προμήθειες με ανάθεση. Πείτε μου μια προμήθεια τα 5,5 χρόνια που έγινε με διαγωνισμό! Μια! Όλα με ανάθεση. Γιατί φοβούνται μήπως βγουν στην φόρα; Δεν έγινε καμία με διαγωνισμό!
Η ανάκριση θα βγάλει αν υπήρξε διακίνηση μαύρου χρήματος γύρω από αυτές τις προμήθειες. Για αυτό θέλω να γίνει. Και γι αυτό δεν θέλουν να γίνει! Θέλω αποδείξεις ότι δεν κινήθηκε. Καταγγέλλω να πάνε να το ψάξουμε.

Γίνονται μεθοδεύσεις υποκόσμου
Οι μεθοδεύσεις σε αυτά τα πράγματα, να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις εκεί που δεν υπάρχουν, είναι μεθοδεύσεις υποκόσμου. Όταν ο κ. Μεϊμαράκης χθες νωρίτερα στη Βουλή, έψαχνε τους βουλευτές τους δικούς μου και τους έλεγε: «Πείτε του αν πει αυτό, θα πω αυτό», αυτή την μορφή εκβιασμών την βρίσκω στον υπόκοσμο. Αυτές είναι μεθοδεύσεις του υποκόσμου. Έλεγε ότι: "Αν πει ο Καρατζαφέρης αυτά, εγώ θα πω αυτά"! Αυτά που έλεγε, αυτά που είχε διακινήσει.
Δεν τον κατήγγειλα. Εγώ είπα και διάβασα το πόρισμα ότι λέει. Εγώ δεν είπα ονομαστικά "Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος", δεν είπα ονομαστικά "Γιάννος Παπαντωνίου", δεν είπα ονομαστικά "Μεϊμαράκης". Αυτός είχε την "μύγα και μυγιάστηκε". Και ήταν και αλογόμυγα. Και πήρε φόρα. Γιατί δεν ασχολήθηκε και δεν αντιμετώπισε το θέμα ο κ. Σπηλιωτόπουλος; Γιατί δεν βγήκε αυτός στα "μανταλάκια"; Είχε την  "μύγα και μυγιάστηκε". Εγώ όνομα δεν είπα! Τα ίδια πράγματα που είπα εγώ είπε ο εισηγητής τους ο κ. Καμμένος. Ξεκίνησα την ομιλία μου: "Συμφωνώ απολύτως με την εισήγηση του κ. Καμμένου. Εσείς στη ΝΔ, συμφωνείτε με την εισήγηση του εισηγητή σας; Αν συμφωνείτε, πάμε να υπογράψουμε το έγγραφο, να ξεκινήσουμε από την αρχή".

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων ότι η ΝΔ με τα non papers που εξέδωσε, αυτό που ουσιαστικά λέει είναι ότι βάζετε πλάτη στον κ. Βενιζέλο με την στάση σας, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης απάντησε:

Δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά. Εγώ είπα " Όλοι όσοι ασχολήθηκαν με τα υποβρύχια "μέσα". Κάποιοι ήθελαν μόνο τον κ. Τσοχατζόπουλο. Εκεί είναι η διαφωνία μου. Θα καταγγέλλω την συμφωνία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Το είδαμε στις προηγούμενες Επιτροπές, τώρα το βλέπουμε ξεκάθαρα, το "εφεύρημα" να πάνε στην Επιτροπή Εξοπλισμών. Έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό; Για να καλύψουν τις πομπές τους.

Σε αναφορά της δημοσιογράφου ότι ο κ. Μπόλαρης είπε ότι τα άτομα που αποτελούν την Επιτροπή είναι πιο εξειδικευμένα, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης απάντησε:

Και ποιος το απαγορεύει στην Εξεταστική Επιτροπή -που θα μπορούσε να γίνει, αν όχι Προανακριτική-, να βάλουμε τους βουλευτές που είναι εξειδικευμένοι; Αλλά αυτά που λέω εγώ τώρα τα έλεγε πριν 10 λεπτά ο συνάδελφός σας κ. Αντρέας Κωνσταντάτος.
Είπε ευθέως ο Εισαγγελεύς: "Τα μέλη του ΚΥΣΕΑ". Και η ΝΔ τους συγκαλύπτει. Και λέω: "Γιατί η ΝΔ συγκαλύπτει δυο πρωθυπουργούς του ΠΑΣΟΚ και όλο το ΠΑΣΟΚ;". Δεν ξέρω τι φοβάται.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου ότι ο κ. Μειμαράκης λέει ότι δεν χαλάσατε καμιά απευθείας ανάθεση για τα Leopard, γιατί δεν υπήρχε καμιά απευθείας ανάθεση επί της υπουργίας του, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης απάντησε:

Να πάτε στα πρακτικά της Βουλής, όταν τα κατακεραύνωσα.
Να διαβάσει καλά τα πρακτικά ο κ. Μεϊμαράκης. Του είπα: "Έχει όμοια η Ιταλία, η Αμερική, το Ισραήλ. Μα είναι τόσο ανόητοι που έχω μια αντιαμερικανική πολιτική και λέω τόσα χρόνια: "Δεν μπορεί η Ελλάδα να παίρνει πράγματα από τον άξονα Γερμανία-Αμερική που τα ίδια έχει και η Τουρκία. Και εφόσον εξοπλίζομαι για να αντιμετωπίσω την Τουρκία και όχι την Μάλτα, δεν πρέπει να παίρνω απ΄ αυτές τις χώρες”.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου ότι αυτό που θέλει να πει η πλευρά Μεϊμαράκη είναι ότι με τις δημόσιες δηλώσεις του θέλει να στρέψει αλλού, για άλλους λόγους, τα εξοπλιστικά προγράμματα, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης απάντησε:.

Βεβαίως, οπουδήποτε εκτός Γερμανίας και Αμερικής.

Σε σχόλιο του δημοσιογράφου ότι, όταν ο κ. Μεϊμαράκης λέει: "Eγώ δεν υπαινίσσομαι ότι ο κ. Καρατζαφέρης εξυπηρετεί συμβόλαια, εγώ δεν το λέω έτσι”, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης απάντησε:

Αφού παραδέχεται και αυτό, τότε δεν θα πάει για κακούργημα, θα πάει για πλημμέλημα. Μα είναι δυνατόν; Εγώ λέω "μακριά από Αμερικανούς" και το λέω και σε σας. Δεν μπορώ να πάρω εξοπλιστικά προγράμματα που έχει η Τουρκία. Προχθές ο Αμερικανός ναύαρχος είπε ότι ήταν έτοιμοι το ΄96, σε εμπλοκή να κάνουν με τα F-16 "ανεμόπτερα". Και λέω: δεν θα πάρετε από εκεί. Πηγαίνετε να πάρετε Κινέζικα, Ρώσικα, Κορεάτικα. Επομένως, έχω συμφέρον με 18, 20 χώρες; Αυτές είναι οι παλιανθρωπιές τους. Γνωρίζουν τις μεθοδεύσεις και νόμιζαν πως τα ίδια κόλπα κάνω και εγώ. Έλα όμως που σε μένα δεν πιάνουν. Πάντως δεν θα κοιμούνται ήσυχοι όλοι αυτοί της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης