Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA (30/05/2011)


Αθήνα, 31 Μαΐου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA (30/05/2011)

Σήμερα με κάλυψε ευχάριστα η δήλωση του κυρίου Αβραμόπουλου που λέει ότι «ο κύριος Σαμαράς, επανατοποθέτησε το πλαίσιο για να ξεκινήσει και πάλι από πιο σίγουρη και σταθερή βάση η συζήτηση για συναίνεση. Όχι απλά κουβέντα περί διαγραμμάτων αλλά ουσιαστική και με προοπτική». Αυτό με καλύπτει.
Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA και στη δημοσιογράφο κ. Όλγα Τρέμη.

Όχι στην στείρα αντιπαράθεση
Έχω την αίσθηση ότι κατάλαβαν ότι η στείρα αντίθεση, αντίδραση δεν εξυπηρετεί κανέναν και περισσότερο την Ελλάδα. Πιστεύω ότι τα πράγματα σήμερα Δευτέρα, είναι σε καλύτερη βάση από ότι ήταν την Παρασκευή. Μου αρέσει γιατί είναι οι προτάσεις που έχω καταθέσει εδώ και δύο χρόνια και τις πήρε και τις "λουστράρισε" η ΝΔ, αυτό είναι το ένα σκέλος.
Το δεύτερο, εγώ έχω μια πρόταση στον κ. Σαμαρά, τον φίλο κ. Αντώνη Σαμαρά. Ας πάει τις προτάσεις αυτές στο Λαϊκό Κόμμα όπου ανήκει και ο ίδιος, είναι στην ίδια Κοινοβουλευτική Ομάδα, και να συζητήσει. Υπάρχει το Λαϊκό Κόμμα όπως υπάρχει και το κόμμα των Ευρωσκεπτικιστών όπου είμαι μέλος εγώ και ήμουν στο Ευρωκοινοβούλιο. Μπορεί λοιπόν να το πάει στο Λαϊκό Κόμμα και αν το περάσει, θα τον περιμένουμε μετά "Βαΐων και Κλάδων" και λαμπάδες στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή. Αν ήμασταν επικυρίαρχο κράτος θα ήταν διαφορετικά. Δυστυχώς όμως με την αλόγιστη πολιτική ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν είμαστε ελεύθερο κράτος. Μπορούμε να κάνουμε τίποτα χωρίς την τρόικα; Άρα, εφόσον όλα εξαρτώνται από την τρόικα ας πάει στο αδελφό κόμμα, το Λαϊκό Κόμμα να περάσει την άποψή του. Λέω λοιπόν, ότι έχουν βρει αυτό το κενό οι ξένοι και κάθε μέρα προχωρούν ένα βήμα.

Πάμε σε ενεχυροδανειστήριο
Διαβάσατε σήμερα την Financial Times; Πάμε σε ενεχυροδανειστήριο στο οποίο μάλιστα είναι και ιδιώτες. Άμα όμως υπάρξει μια αντίσταση, αν κάνουμε ένα "μονομπλόκ" ο πολιτικός κόσμος απέναντι σε αυτό το οποίο έρχεται, στην ιδιότυπη "επελαύνουσα δικτατορία" των δανειστών, μπορούμε να τα βρούμε. Το θέμα είναι να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πάμε να δείξουμε ένα νέο πρόσωπο στην Ευρώπη. Εάν πάμε όλοι μαζί, μπορούμε να επαναδιαπραγματευθούμε. Μπορούμε να περάσουμε νέους σχεδιασμούς. Πρέπει βρούμε το ισόποσο. Δηλαδή, αυτά που θα χάσουμε από έσοδα, μπορούμε να τα βρούμε από εκεί. Μπορούμε να προκαλέσουμε, μπορούμε να τους δυσκολέψουμε τη ζωή.

Για τη συγκυβέρνηση
Ναι, μπορεί να γίνει μια συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων. Εγώ είμαι σίγουρος και πρέπει να δηλώσω σε εσάς ότι δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για τη θέση μου. Κι αν ενοχλεί, φοβίζει ή εμποδίζει η δική μου η συμμετοχή, κάθομαι στην "αποθήκη" για να πάνε οι δύο στη "βιτρίνα". Αρκεί να είμαστε στο ίδιο "μαγαζί". Εγώ βλέπω λοιπόν όλο τον πολιτικό κόσμο που μπορεί να συνεννοηθεί σε ένα "μονομπλόκ" απέναντι στους άλλους, σε αυτό το οποίο έρχεται. Γιατί αυτά τα οποία έρχονται, είναι πολύ δυσκολότερα και βαρύτερα από αυτά τα οποία έχουμε σήμερα. Άρα λοιπόν, χρειάζεται μια καλή συνεννόηση.
Γιατί να πάμε σε εκλογές που θα βγάλουν το ίδιο αποτέλεσμα και να μην το κάνουμε σήμερα; Πιστεύω ότι όλοι είμαστε “μεγάλα παιδιά” και μπορούμε να συνεννοηθούμε μπροστά στις ανάγκες που έχει η χώρα. Χαίρομαι που ο κ. Σαμαράς το είδε το Σαββατοκύριακο πιο ήρεμα και πιο ώριμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης