Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ...!‏

30 Μαΐου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                          

 
ΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ...!

Πραγματικά συγκινητικές, όσο και ενθαρρυντικές οι πληροφορίες που διοχετεύονται τις τελευταίες μέρες, αναφορικά με διάφορες προτάσεις που "πέφτουν στο τραπέζι" των διαπραγματεύσεων μεταξύ κυβέρνησης και τρόϊκας και αφορούν στις δυνατότητες διαχείρισης του ελληνικού χρέους.
Συγκινητική, όσο και ενθαρρυντική είναι επίσης και η... "αναγνώριση" εκ μέρους της ηγεσίας της Ν.Δ, της "πατρότητας" των προτάσεων αυτών στον Πρόεδρο της κ. Αντ. Σαμαρά!.
Πράγματι, η συνολική επιμήκυνση του ελληνικού χρέους σε ομόλογα που θα αρχίσουν να λήγουν από 2020, η διαπραγμάτευση για την διαγραφή του επαχθούς χρέους (δηλ. αυτό που προήλθε από τις προμήθειες), καθώς και η πρόταση η ελληνική κυβέρνηση να πει στους δανειστές της «μπορώ να καταβάλλω 10 δισ. ευρώ ετησίως», είναι προτάσεις που αντικειμενικά, αποτελούν βιώσιμη λύση στο πρόβλημα.

Αν οι προτάσεις αυτές, είχαν γίνει δεκτές εδώ και ενάμιση χρόνο, αμφιβάλει κανείς ότι σήμερα, η κατάσταση της χώρας θα ήταν απείρως καλύτερη;

ΚΑΝΕΙΣ!

Γι αυτό άλλωστε όλοι σήμερα όχι μόνο τις υιοθετούν, αλλά εμφανίζονται και ως "γεννήτορες" και ως "σωτήρες" της πατρίδας, προβάλλοντας μάλιστα ως δικές τους τις προτάσεις.

ΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ!

Ότι τις προτάσεις αυτές, τις έχει καταθέσει ήδη από τον Απρίλιο του 2010, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης!

Και αν τότε, από τον Απρίλιο του 2010, οι προτάσεις αυτές είχαν υιοθετηθεί από τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως, αντί να χάνουν πολύτιμο χρόνο σε στείρες μικροκομματικές μιζέριες και ατελέσφορες συζητήσεις, η κατάσταση σήμερα θα ήταν απείρως καλύτερη.
Στις 14 Απριλίου 2010, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης σε ομιλία του στη Βουλή, είχε προτείνει προς την κυβέρνηση να πει στην τρόϊκα: «Σε κάθε ομόλογο που λήγει το 2010, το 2011, το 2012, το 2013, θέλω να πάει 3 χρόνια πίσω. Αν πάρει η οικονομία μια "αναπνοή" τριών ετών, τότε θα μπορέσουμε να βγάλουμε την ρύθμιση».
Ήταν αυτό που σήμερα κάποιοι βαφτίζουν ως "φιλική ρύθμιση" και που τότε, η πρόταση είχε χαρακτηρισθεί ως ανεδαφική.
Σήμερα, ένα χρόνο μετά, η λύση αυτή προκρίνεται ως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΗ (!) όχι μόνο από την ελληνική πλευρά, αλλά πρωτίστως από τους δανειστές μας, για να μην υποχρεωθούν να καταβάλουν άλλα 65 δισ. ευρώ καθώς η χώρα μας δεν πρόκειται να βγει στις αγορές το 2012...


Στις 28 Μαΐου 2010 και πάλι ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης προτείνει σε ομιλία του στη Βουλή προς την κυβέρνηση «...να πάμε σε ένα διεθνές Ινστιτούτο και να ζητήσουμε να εξετάσει αν τα ποσά που έχει πληρώσει ή χρωστά η Ελλάδα είναι τα σωστά, ή πληρώσαμε περισσότερα. Πιστεύω ότι χρωστάμε πολύ λιγότερα».
Είναι το περίφημο "επαχθές χρέος" στο οποίο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ και μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα, έχει υιοθετήσει, έστω και με καθυστέρηση κάποιων μηνών.

Την 1 Οκτωβρίου 2010 και πάλι ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης στη Βουλή, αναφέρεται και πάλι στο «επαχθές χρέος» και τονίζει χαρακτηριστικά: «Πληρώσαμε τα Mirage στο διπλάσιο. Τα F16 πολύ ακριβότερα. Από τη Siemens μόνο η Ελλάδα διεκδικεί 2 δισ. ευρώ. Μας έβαλαν καπέλο, γιατί υπήρξαν επίορκοι πολιτικοί, οι οποίοι έκαναν τα "πράσινα" μάτια, ενίοτε και τα "γαλάζια"...»

Στις 14 Δεκεμβρίου 2010 και πάλι στη Βουλή, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης επαναφέρει προς την κυβέρνηση την πρόταση του για επιμήκυνση της λήξης των ομολόγων, προκειμένου η χώρα να καταστεί ελκυστική για επενδύσεις. Προτείνει συγκεκριμένα: «...μαζεύω όλα μου τα δάνεια από το 2011 μέχρι το 2019 και τα ρίχνω σε ένα ομόλογο του 2020 για να μπορέσετε να μειώσετε την φορολογία από το 45% στο 15% και να έρθουν επενδύσεις».

Μία εβδομάδα μετά, στις 22 Δεκεμβρίου 2010, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ ζητά από την κυβέρνηση «να βρει τρόπο να μεταθέσει το χρέος για μια δεκαετία». Στην συνεδρίαση αυτή, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας, υιοθέτησε την πρόταση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη περί επαχθούς χρέους που πρωτοαναφέρθηκε στη Βουλή από τον ίδιο, στις 28 Μαΐου του 2010.

Στις 13 Απριλίου 2011 ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ ρωτά την κυβέρνηση «Τι κάνετε προς την πλευρά του επαχθούς χρέους, για το οποίο μιλάμε εδώ και ενάμιση χρόνο;» Δυστυχώς απάντηση, μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί...

Στις 4 Μαΐου 2011 με αφορμή τις επίσημες δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων περί «αδυναμίας της κυβέρνησης να επιβάλλει τις συγχωνεύσεις των τραπεζών», ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης επισημαίνει προς την κυβέρνηση: «Συγχωνεύσεις τραπεζών αύριο. Εάν δεν γίνουν συγχωνεύσεις τραπεζών, δεν μπορούμε να μιλάμε για αναδιάρθρωση που να εξυπηρετεί το Έθνος».


ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
Αν οι προτάσεις αυτές, είχαν γίνει δεκτές εδώ και ενάμιση χρόνο, αμφιβάλει κανείς ότι σήμερα, η κατάσταση της χώρας θα ήταν απείρως καλύτερη;


ΚΑΝΕΙΣ!

Γι αυτό άλλωστε όλοι σήμερα όχι μόνο υιοθετούν, αλλά εμφανίζονται ως «γεννήτορες» και «σωτήρες» της πατρίδας, ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΩΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ τις προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ και του Προέδρου του κ. Γ. Καρατζαφέρη.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟΣ!
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός

ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ
ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης