Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση στη λάσπη της Χρυσής Αυγής – 7

Τα Χρυσά Αυγά ξαναχτυπούν (ή έτσι νομίζουν τουλάχιστον). Στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής δημοσιεύτηκε άρθρο με τίτλο: «ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.». Δεν καταλαβαίνω που είναι το λάθος ή το μειωτικό του όλου ζητήματος και γιατί οι Χρυσαυγίτες το εκμεταλλεύονται για να μας «μειώσουν» ή έτσι νομίζουν τουλάχιστον.

Θα παραθέσω το άρθρο τους και στη συνέχεια θα το σχολιάσω:

Όπως είναι γνωστό, η 30η Ιανουαρίου έχει καθιερωθεί με ΟΜΟΦΩΝΗ παλαιότερη απόφαση της Βουλής, ως «ημέρα μνήμης των θυμάτων του εβραϊκού ολοκαυτώματος». Κι όταν λέμε ομόφωνη, εννοούμε και με την ψήφο του «μεγάλου υπερπατριώτη» Γ. Καρατζαφέρη, που την εποχή εκείνη είχε μόλις διαγραφεί από την ΝΔ και παρέμενε στη Βουλή σαν ανεξάρτητος (παριστάνοντας τότε τον «τρανό αντισιωνιστή», προς άγραν αφελών). Και βέβαια, κάθε χρόνο, ο «μεγάλος υπερπατριώτης» δεν παραλείπει να στέλνει εκπροσώπους του μνημονιακού τηλεκόμματός του στις διάφορες μαζώξεις των Εβραίων. Το ίδιο έκανε και φέτος, παρά την υποτιθέμενη… ακροδεξιά στροφή (για να’ χουν να λένε τα κακόμοιρα εναπομείναντα παπαγαλάκια). Στην εκδήλωση της 27ης Ιανουαρίου, που έγινε στην Λάρισα, με κεντρικό ομιλητή τον γνωστό αναρχοκομμουνιστή Στ. Κούλογλου, το παρόν έδωσε –«εκ μέρους του προέδρου του ΛΑΟΣ»- και ο τοπικός βουλευτής του τηλεκόμματος Αστέριος Ροντούλης.
Ιδού και το σχετικό δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας της Λάρισας:
“Η εκδήλωση άρχισε στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος στην Πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, με επιμνημόσυνη δέηση από το ραβίνο Ιτσχάκ Χαβί κι ακολούθως κατέθεσαν στεφάνια: Ο εκπρόσωπος της γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Στερεάς γενικός Διευθυντής Δασών κ. Αντ. Καλόγηρος, ο βουλευτής κ. Αστ. Ροντούλης εκ μέρους του προέδρου του ΛΑΟΣ, εκπρόσωπος της πρεσβείας του Ισραήλ…»

Στο τέλος το άρθρο τους τελειώνει με τη φράση:
«ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ “ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ” ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΟΥ;»

Πρώτον, άλλο ο αντισημίτης (ρατσιστής εναντίον της Εβραϊκής φυλής) και άλλο ο αντισιωνιστής (αυτός που είναι ενάντιος στην τάση του Εβραϊκού πολιτικο-οικονομικού επεκτατισμού). Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τι σχέση έχει η παρουσία ενός βουλευτή σε μία επετειακή εκδήλωση με τον εθνικισμό. Για πιο λόγο δεν μπορεί ένας πατριώτης ή ένας εθνικιστής να παρίσταται σε μία τέτοια εκδήλωση; Μήπως στην πραγματικότητα με το άρθρο σας δείχνετε τη νεοναζιστική σας τάση κύριοι Χρυσαυγίτες; Μήπως στην πραγματικότητα προσπαθείτε να βρείτε αφορμές, έτσι ώστε να βγάλετε χωρίς νόημα όλη την αντι-ΛΑ.Ο.Σ χολή σας;
Κάθε ολοκαύτωμα είναι καταδικαστέο όπως κάθε γενοκτονία. Όπως καταδικάζουμε το Ολοκαύτωμα των Εβραίων (ανεξαρτήτως του αριθμμού θυμάτων), το ίδιο καταδικάζουμε τη γενοκτονία των αδερφών μας Ποντίων, το ίδιο καταδικάζουμε τη γενοκτονία των Αρμενίων, το ίδιο καταδικάζουμε τη γενοκτονία του Μικρασιατικού Ελληνισμού, το ίδιο καταδικάζουμε τις δολοφονίες αθώων αμάχων Ελληνοκυπρίων το 1974, το ίδιο καταδικάζουμε τη δολοφονία 22.000 Πολονών αξιωματικών από τους Σοβιετικούς στο δάσος του Κατύν, το ίδιο καταδικάζουμε τη δολοφονία του 1/3ου του πληθυσμού της Καμπότζης από τους Κόκκινους Χμερ, το ίδιο καταδικάζουμε τη δολοφονία εκατομμυρίων ανθρώπων από τον Στάλιν και τον Μάο, το ίδιο καταδικάζουμε τη δολοφονία αθώων Παλαιστινίων από Ισραηλινούς στρατιώτες, το ίδιο καταδικάζουμε τις δολοφονίες αθώων Ισραηλινών από Παλαιστίνιους βομβιστές αυτοκτονίας, το ίδιο καταδικάζουμε τα θύματα τρομοκρατίας κ.α.
Μη ξεχνάτε ότι κατά τη διάρκεια της Κατοχής πολλοί Έλληνες έκρυψαν Εβραίους στα σπίτια τους αλλά και η Εκκλησία έδως ταυτότητες με θρήσκευμα την Ορθοδοξία σε εκατοντάδες Εβραίους. Είναι άλλο λοιπόν η καταδίκη του Σιωνισμού και του Ταλμούδ (για τα όσα διδάσκει το Ταλμούδ) και άλλο ο αντισημιτισμός.
Γιατί όμως δεν έχετε αναφερθεί καθόλου στις διεκδικήσεις και στις επιτυχίες του Γιώργου Καρατζαφέρη; Γιατί δεν αναφερθήκατε στους αγώνες του Γιώργου Καρατζαφέρη υπέρ των δικαίων του Ελληνισμού και υπέρ της αναγνώρισης των δικών μας ολοκαυτωμάτων; Να σας θυμήσω μερικά;

- Τροπολογία 38 του Γιώργου Καρατζαφέρη στην Ευρωβουλή: Να αναγνωρισθούν οι γενοκτονίες και να ξεκαθαριστεί η τύχη των 1619 αγνοουμένων Ελλήνων της Κύπρου.
Αποτελέσματα: KATA: Όλοι οι ευρωβουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ (!)

- Τροπολογία 46 του Γιώργου Καρατζαφέρη: Η αναγνώριση από την Τουρκία του Ψηφίσματος της Ευρωβουλής του 1987 για τη γενοκτονία των Αρμενίων, να τεθεί ως όρος για την έναρξη διαπραγματεύσεων ένταξης.
Αποτελέσματα: ΚΑΤΑ: Όλοι οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. και όλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ (!)

- Τροπολογία 61του Γιώργου Καρατζαφέρη: Να αναγνωρίσει αμέσως η Τουρκία την Κύπρο.
ΚΑΤΑ: Όλοι οι ευρωβουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

- Τροπολογία 48: Να απορριφτεί το σχέδιο ΑΝΝΑΝ ως βάση επίλυσης του Κυπριακού.
Αποτελέσματα: ΚΑΤΑ: Όλοι οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ., του ΠΑ.ΣΟ.Κ, του Κ.Κ.Ε και του Συνασπισμού.

Κατατέθηκαν οι ιστορικές 22 τροπολογίες Καρατζαφέρη για τις γενοκτονίες των Ποντίων, των Μικρασιατών, των Ελλήνων της Πόλης και των Αρμενίων, για τους 1619 αγνοούμενους και την εισβολή στην Κύπρο, για την περιουσία των Ελλήνων στην Κων/πολη, την Ίμβρο και την Τένεδο, για την ανάγκη εγκατάλειψης του ρατσιστικού σχεδίου ΑΝΝΑΝ, για την μη ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. κ.α.
Το ίδιο συνέβη και στο Εθνικό Κοινοβούλιο με τις θέσεις μας. Ο ΛΑ.Ο.Σ είναι εναντίον της χρήσης του ονόματος «Μακεδονία» από τα Σκόπια, είμαστε εναντίον της εισόδου της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είμαστε υπέρ της ποσόστωσης και της καθιέρωσης του 3% ως ορίου στον αριθμό μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα και υπέρ της απέλασης των λαθρομεταναστών, εδώ και 2 χρόνια πιέζουμε για την ανακήρυξη της Α.Ο.Ζ από τη χώρα μας, καταθέσαμε προτάσεις για ανάπτυξη και μέτρα έτσι ώστε να ελαφρυνθεί η κατάσταση στην Οικονομία (αλλά η κυβέρνηση δε μας άκουσε) κ.α.
Έχουμε κάνει όλο το πολιτικό σύστημα να αναφέρεται σε θέματα τα οποία στην ουσία τους έχουν χαρακτηριστεί ως «ατζέντα Καρατζαφέρη» (φράχτης στον Έβρο, άσυλο, λαθρομετανάστες, νέος πατριωτισμός) κ.α.
Αντίο σας Χρυσά Αυγά (για ομελέτα)! Χαχαχαχαχα…..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης