Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ REAL FM

Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ REAL FM

«Η 25η Μαρτίου θα φέρει αποτελέσματα για την Ελληνική Οικονομία, αλλά υποψιάζομαι πως ο κ. Παπανδρέου σκέφτεται παράλληλα να προχωρήσει σε εκλογές ώστε να απασχοληθεί ο πολιτικός κόσμος με αυτές και ο ίδιος να γυρίσει νικητής και τροπαιούχος από τις Βρυξέλες και να κερδίσει τις εκλογές χωρίς αντίπαλο».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, στην πρωινή εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στο ραδιόφωνο του realfm 97.8


Για την αποτυχία του μνημονίου.
«Δεν απέτυχε το μνημόνιο αλλά η πορεία που ακολούθησε ο κ. Παπανδρέου 10 μήνες τώρα από την εφαρμογή του μέχρι σήμερα. Η πορεία του κ. Παπανδρέου ήταν βλαπτική. Εγώ μιλούσα από την αρχή και είχα προτείνει ότι με την εφαρμογή του έπρεπε να προχωρήσει σε ένα εθνικό προσκλητήριο ώστε να δουλέψουμε όλοι μαζί για να βγούμε από την κρίση. Εκείνος επέλεξε την απομόνωση και την μοναχική πορεία του κ. Παπακωνσταντίνου, ενός υπουργού που αποδεικνύεται ότι δεν μπορούσε να σηκώσει τόσο βάρος στους ώμους του. Τώρα εκ των υστέρων και με δεδομένη την αποτυχία κάνει προσκλητήριο για μια ομάδα γύρω από αυτόν για να μπορεί να ισχυριστεί πως όταν ζήτησε βοήθεια δεν ήρθαν να τον συνδράμουν. Αυτός είναι ο λόγος που εγώ δεν λέω εύκολα όπως η ΝΔ όχι σε αυτό το προσκλητήριο. Δεν λέω αμέσως όχι. Θα στείλω εκπρόσωπό μου με προτάσεις και λύσεις γιατί το θέμα είναι εξόχως σοβαρό, με την προϋπόθεση όμως ότι θα υπάρξουν πρακτικά ώστε να καταγραφούν όλες οι απόψεις. Δεν θα δώσω άλλοθι στον κ. Παπανδρέου».

Για τις δημοσκοπήσεις.
«Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός καταγράφει μια άνοδο της δύναμής του λόγω της υπεύθυνης και αξιόπιστης αντιπολίτευσης που ασκεί. Αντίθετα το ΠΑΣΟΚ χάνει χωρίς όμως να κερδίζει η ΝΔ., ίσως γιατί στην ΝΔ ακούγονται φωνές από ανθρώπους που δεν βρίσκονται σε αρμονία με την ηγεσία της.
Δεν έχω συναντηθεί με τον κ. Σαμαρά ούτε υπάρχει κάποια διαπραγμάτευση μεταξύ μας. Όπως θα παρατηρήσετε, δεν έρχομαι σε αντίθεση ή αντιδικία με κανέναν. Κάνω μόνον θετικές προτάσεις. Δεν θεωρώ πως οι "καυγάδες" ωφελούν αυτή τη στιγμή, ή προσφέρουν κάτι στο πολιτικό σκηνικό».

Για το ενδεχόμενο εκλογών και αυτόνομη κάθοδο του ΛΑ.Ο.Σ σε αυτές
«Αυτό εξαρτάται από το πότε και πως θα γίνουν οι εκλογές.
Δεν μπορώ να προδεσμεύσω τις σκέψεις μου.
Θα πράξω ανάλογα με το τι θα ωφελεί την χώρα εκείνη την περίοδο.
Δεν έχω αγκύλωση στο να συνεργαστώ για το καλό της χώρας.
Αυτό που κάνω σήμερα είναι να φτιάχνω συνδυασμούς και να προσπαθώ να έχω την κατάλληλη δόση στελεχών (παλιών και νέων) που έχουν έρθει, εξαιρετικά επιφανών ανδρών και γυναικών.
Εγώ λειτουργώ για την αυτόνομη κάθοδο όπως έγινε το 2007 και το 2009.
Όμως πρέπει όλοι να δεχθούμε ότι αυτές οι εκλογές έχουν μια καταλυτική δυναμική που πρέπει να την εξετάσουμε σε βάθος.
Είναι άλλο να προκηρυχθούν οι εκλογές το 2012, άλλο σε 5 μήνες και άλλο να έχουμε πόλεμο. Και αυτήν την ευθύνη την μοιράζομαι μαζί σας ».

Για τα δημοσιεύματα για "φλερτ" βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. με τη ΝΔ
«Πρόκειται για προβοκατόρικα δημοσιεύματα ανάλογα με αυτά που είχαν δει το φως της δημοσιότητας στην αποστασία του ΄65. Η απάντηση του κ. Βορίδη υπάρχει ήδη μέσα στο ίδιο το δημοσίευμα και παρόλα αυτά είδατε πως σχολιάστηκε. Πρόκειται για μια ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά ενός πολιτικού Κόμματος. Πιστεύω πως και μετά την χθεσινή δήλωση του κ. Βορίδη δεν υπάρχουν περιθώρια παρεξηγήσεων».

Για τον Άκη Τσοχατζόπουλο
«Δεν πρόκειται να γίνει τίποτε αν δεν υπάρξει βούληση να έρθουν όλα στο φως. Για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση πρέπει να αποφασίσει η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τα όσα γνωρίζει και απειλεί να βγάλει στην δημοσιότητα ο κ. Τσοχατζόπουλος, πράγματα που θα αλλάξουν τον πολιτικό χάρτη της χώρας».

Για το επεισόδιο στο Παρίσι με τον κ. Πάγκαλο
«Δεν μου αρέσουν αυτές οι ενέργειες οι οποίες δίνουν μια άσχημη εικόνα για την χώρα μας στο εξωτερικό. Υπάρχουν αντιδράσεις αλλά δεν πρέπει να ξεφτιλιζόμαστε σαν κράτος, αυτό δεν είναι πολιτική. Βέβαια ο κ. Πάγκαλος έχει πει αρκετά στο παρελθόν που έχουν εξοργίσει τους πολίτες και θα έπρεπε να βάλει κάποιο φρένο στην γλώσσα του στην παρούσα συγκυρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης