Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ 4 Φεβ 2011 Όλοι στην ΑΤΖΕΝΤΑ ΛΑ.Ο.Σ.




Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1


«Ας συνειδητοποιήσουμε όλοι πως αυτό που προωθείται από την Γερμανία στην Ελλάδα είναι μία μείωση του κατά κεφαλήν εισοδήματος των Ελλήνων πολιτών κατά 1/3. Από τις 24.000 ευρώ θα πάμε στις 17.000 ευρώ. Όπως καταλαβαίνετε όλοι σας αυτός που θα αισθανθεί περισσότερο την μέγγενη να πιέζει είναι φυσικά ο μη προνομιούχος Έλληνας πολίτης, τα ασθενέστερα οικονομικά στρώματα της κοινωνίας».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης στην πρωινή εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1.


Η Εξέγερση δεν είναι επιλογή.
Φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση γιατί από την μεταπολίτευση και μετά τα δύο κόμματα εξουσίας, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στάθηκαν κατώτερα των περιστάσεων. Πληρώνουμε τώρα την απραξία, τα λάθη και τα ανομήματα των κυβερνήσεων αυτών που συνέχιζαν να φορτώνουν στις πλάτες της Ελλάδας το δυσβάσταχτο χρέος στηριζόμενα στις πλάτες του Ελληνικού λαού που τον κρατούν όμηρο με τις πελατειακές κομματικές σχέσεις. Αυτό που πρέπει να αλλάξει, είναι να αλλάξουν οι κατεστημένες πολιτικές με νέες πιο φρέσκες. Αν αφήσουμε πίσω μας τις πελατειακές σχέσεις θα αναδειχθούν δυνάμεις που θα δουλέψουν για την Ελλάδα και μόνο για την Ελλάδα.
Αναρωτιούνται πολλοί πώς αντέχει ο Ελληνικός λαός. Ο Ελληνικός λαός έχει μέσα του μια σοφία. Η λέξη εξέγερση είναι μια πολύ εύκολη λέξη. Όμως μετά τι θα γίνει; Θα καταλήξουμε την χώρα μας Τυνησία ή Αίγυπτο; Προσπαθήσαμε για πολλά χρόνια να κλείσουμε τις πληγές του παρελθόντος, του εμφυλίου πολέμου. Δεν πρέπει να ανοίξουμε καινούριες. Η εξέγερση δεν θα προσφέρει και δεν θα δώσει λύσεις στα προβλήματά μας. Αντίθετα, θα επιδεινώσει την ήδη κακή κατάσταση μας.

Το "δεν πληρώνω" δεν είναι λύση.
Έγιναν κάποια συμβόλαια με τις Κατασκευαστικές Εταιρείες από την προηγούμενη Κυβέρνηση και τον κ. Σουφλιά τα οποία δεν ήταν τα καλύτερα. Τώρα με την αύξηση της τιμής της βενζίνης και την μείωση των μισθών, η αύξηση των διοδίων επιφέρει ένα πρόσθετο βάρος στους πολίτες. Αν το κίνημα του "Δεν πληρώνω" διογκωθεί και φτάσουμε στο σημείο να καταργηθούν τα διόδια, τότε οι Εταιρείες θα καταφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και θα έρθει μία απόφαση για ένα πρόστιμο το οποίο θα κληθούν να πληρώσουν όλοι οι Έλληνες πολίτες. Μία λύση θα ήταν να γίνει μία συμφωνία με τις κατασκευάστριες εταιρείες. Να τους δοθεί μία χρονική επιμήκυνση των συμβολαίων για 2-3 χρόνια με την συμφωνία να μειωθούν τα διόδια στο 50%.

Η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας για την ψήφο των μεταναστών μας δικαίωσε.
Πριν από ένα χρόνο όταν ήρθε στο Κοινοβούλιο ο Νόμος προς ψήφιση ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός ήταν το μόνο Κόμμα το οποίο μίλησε για αντισυνταγματικότητα του Νόμου. Τα υπόλοιπα Κόμματα της αντιπολίτευσης δεν είδαν πουθενά αυτή την αντισυνταγματικότητα. Έναν χρόνο μετά το Συμβούλιο Επικρατείας έρχεται και δικαιώνει τη στάση μας αυτή.

Για χρόνια τώρα μιλάμε για την λαθρομετανάστευση. Πότε θα ανησυχήσουμε επιτέλους;
Να σκεφτούμε μόνον πως κάθε χρόνο φεύγουν από την χώρα μας 12 δισ ευρώ από τις νόμιμες ή μη νόμιμες αμοιβές των μεταναστών. Μόνον η διαφυγή στον ΦΠΑ υπολογίζεται στα 4 δισ. Την ίδια στιγμή που ο επιχειρηματίας ο έμπορος οδηγείται στο αυτόφωρο για 500 ευρώ έξω από το μαγαζί του η "κουρελού" φοροδιαφεύγει.
Σήμερα έρχονται τα υπόλοιπα Κόμματα και υιοθετούν μία - μία τις προτάσεις μας για το μεγάλο αυτό ζήτημα. Χρειαζόμαστε μια ξεκάθαρη μεταναστευτική πολιτική, να γνωρίζουμε πόσους μετανάστες χρειαζόμαστε και από πού θα έρθουν αυτοί οι μετανάστες. Όπως επίσης και οι χώρες από τις οποίες προέρχονται να γνωρίζουν καλά πως τις εξυπηρετούμε ώστε να έχουν και την ανάλογη στάση έναντι της Ελλάδος σε κρίσιμα ψηφίσματα στον ΟΗΕ.

Οι Εκλογές παραμένουν ως πιθανότητα.
Δεν έχει αποκλειστεί το σενάριο των Εκλογών οι οποίες θα αποτελέσουν μία διέξοδο για τον κ. Παπανδρέου. Μάλιστα και τα υπόλοιπα Κόμματα δείχνουν να το συνειδητοποιούν και να ετοιμάζονται. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είναι έτοιμος από καιρό για αυτό το ενδεχόμενο. Φαίνεται πως ο πρωθυπουργός τελικά θα πάρει τα "προικιά" που χρειάζεται, ευρωομόλογο, επιμήκυνση, κούρεμα του χρέους, ώστε να μεταπηδήσει, αν συμφωνήσουν οι ισχυροί του κόσμου, στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών. Εμένα με ανησυχεί αυτό που έρχεται, αυτό που βρίσκεται μπροστά μας και το οποίο θα είναι εξαιρετικά δυσβάστακτο.
Πρέπει να βρούμε τον δρόμο μας, την περπατησιά μας.
Ζήσαμε σαν λαός αρκετά χρόνια με μια λαθεμένη νοοτροπία σπατάλης και "ωχαδερφισμού". Καιρός λοιπόν να αλλάξουμε, να στρωθούμε στην δουλειά και να κατορθώσουμε να ζούμε μόνοι μας, χωρίς αφεντικά, χωρίς δυνάστες, χωρίς δανεικά. Έτσι μόνο θα γίνουμε ελεύθεροι γιατί θα στηρίζουμε τη ζωή μας αποκλειστικά επάνω μας χωρίς την ανάγκη των ξένων.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. κυρίαρχη ιδεολογική κίνηση.
Όλοι αναγνωρίζουν πως η "ατζέντα" του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού είναι πια η πολιτική ατζέντα της χώρας μας. Είμαστε το επίκεντρο της πολιτικής και είμαστε η κυρίαρχη ιδεολογική κίνηση του χώρου μας. Ποιός μιλούσε για ΑΟΖ, για άσυλο, για λαθρομετανάστευση; Τώρα όλοι έρχονται και υιοθετούν εκ των υστέρων τη δική μας ρητορική και πολιτική σκέψη. Παραμένουμε το Κόμμα που εστιάζει στα πραγματικά προβλήματα του τόπου και προτείνει λύσεις γιατί νοιαζόμαστε, σκεπτόμαστε και δρούμε ως Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης