Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALTER


   Αθήνα , 9 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ  ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALTER


«Ο Μιλτιάδης Έβερτ ήταν ένας ευπατρίδης της πολιτικής. Ήταν ένας ευφυής και αποτελεσματικός πολιτικός. Έδειξε μεγάλη εντιμότητα. Εάν ο Έβερτ δεν ήταν όσο έντιμος ήταν και ακολουθούσε την πολιτική που ακολούθησαν προσφάτως άλλα πρόσωπα της ΝΔ, τότε ο Καραμανλής θα δυσκολευόταν πάρα πολύ για να κρατήσει το τιμόνι του κόμματος. Ήταν ένας μεγάλος πολιτικός άνδρας ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές του. Θα μας λείψει».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στo Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ALTER, στον δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου.

“Προειδοποιητικές βολές” για τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο

Όταν για μόνο 4  μέρες το “ΧΟΡΑ” είχε βγει στο Αιγαίο, ο Ανδρέας Παπανδρέου από το βήμα της Βουλής, είχε πει το “βυθίσατε το ΧΟΡΑ”.  Τώρα έχουμε 4 ολόκληρους μήνες που σε καθημερινή βάση, κορβέτες και άλλα πολεμικά πλοία διασχίζουν τα χωρικά μας ύδατα στο Αιγαίο. Είπα στη Βουλή ότι μπορεί να χρησιμοποιήσουμε “προειδοποιητικές βολές”, όχι να πλήξουμε το πλοίο, αλλά για να ακούσουν κάποιοι στο Βερολίνο και στις Βρυξέλλες. Πρέπει να καταλάβουν ότι εδώ υπάρχει ένα μεγάλο θέμα.
Έχω την αίσθηση ότι η κυβέρνηση, περίπου το περίμενε αυτό.

Για το νομοσχέδιο για την Υγεία

Καταψηφίσαμε το νομοσχέδιο γατί είναι δειλό. Ήταν προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά όμως ήταν αναποτελεσματικό και λίγο “νεφελώδες”. Θα ήθελα να έχω περισσότερο διάλογο με την τάξη των ιατρών, και εάν θέλετε, καλύτερη διαγωγή εκ μέρους τους. Οι ακραίες καταστάσεις δεν εξυπηρετούν, πολύ δε περισσότερο όταν αυτές γίνονται από ιατρούς. Αυτοί επέλεξαν να έχουν τα οφέλη και τα προνόμια του επαγγέλματος τους, αλλά πρέπει όμως να έχουν και πρόσθετες υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό.

Για το κίνημα “δεν πληρώνω”

Αυτό το κίνημα είναι μια καλή “φάμπρικα” που σχεδιάστηκε πολύ καλά από ορισμένα κέντρα. Είναι πρόδρομος αναρχίας. Εξυπηρετεί στην ουσία τους τραπεζίτες, οι οποίοι θα ζητήσουν να επαναδιαπραγματευθούν τις συμβάσεις που έχουν συνάψει με τις εταιρείες που διαχειρίζονται τα διόδια, με υψηλότερα όμως επιτόκια.
Η δική μας πρόταση είναι ρεαλιστική και εφαρμόσιμη. Παράταση του χρόνου διαχειρίσεως των διοδίων, και σε αντάλλαγμα, οι εταιρείες θα μειώσουν κατά 50% το κόστος των διελεύσεων.

Για τις προτάσεις Μέρκελ

Όσο μας δίνουν λεφτά, τόσο θα μας παίρνουν μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας. Αυτό ας το καταλάβουμε. Και αυτό το γεγονός με φοβίζει. Προτιμώ να είμαι πεινασμένος, παρά αναξιοπρεπής. Αυτό που προσπαθεί να μας κάνει η κ. Μέρκελ είναι απαγορευτικό και απογοητευτικό. Δεν θα αφήσω να συμβεί, στο βαθμό που μπορώ και επηρεάζω τα πράγματα. Η κ. Μέρκελ βρήκε μια πολύ καλή ευκαιρία να αλλάξει το σύνταγμα της χώρας της. Αυτό το είχαν επιβάλει οι νικητές του πολέμου.
Παίζονται πολύ μεγάλα παιχνίδια.
Το κυρίαρχο θέμα είναι η περιχαράκωση του “οικοπέδου” που λέγεται Ελλάδα, από τον αμερικάνο ενόψει των ραγδαίων εξελίξεων που γίνονται στη Μέση Ανατολή. Ιδίως τώρα λόγω  των εξελίξεων στην Αίγυπτο,  δεν αναμένεται και η καλύτερη τύχη για το Ισραήλ. Η Αμερική θα θέλει να περιχαρακώσει αυτό το πολυτιμότατο οικόπεδο, όπως ακριβώς έπραξε και με τους πολέμους του Ισραήλ με την Αίγυπτο. Εκτιμώ ότι η Αμερική θα προσπαθήσει να επηρεάσει εξαιρετικά άμεσα τον πολιτικό κόσμο και τις αποφάσεις της χώρας μας. Για αυτό το λόγο είμαι εξαιρετικά προσεκτικός προς την κατεύθυνση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης