Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟΝ Ρ/Σ "ΡΑΔΙΟ 9"

Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟΝ Ρ/Σ "ΡΑΔΙΟ 9"

«Σαφώς και δεν συμφωνώ με την εκποίηση της περιουσίας του Δημοσίου. Θεωρώ ότι αυτή είναι πολύ ακραία μορφή διαδικασίας. Πουλάς κάτι όταν είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να σου προσφέρει πόρους με οποιαδήποτε άλλη διαδικασία. Άλλωστε, ποτέ δεν πουλάς έχοντας το πιστόλι του δανειστή στο κρόταφο σου. Δεν πουλάς ποτέ κάτω από πίεση. Εάν αρχίσουμε και πουλάμε την περιουσία μας, τελικά τι θα κληροδοτήσουμε στα εγγόνια μας; Τι θα αφήσουμε στις επόμενες γενεές σαν Ελλάδα;».
Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης στο ραδιόφωνο του ΡΑΔΙΟ 9, στον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαπαναγιώτου.

Η πρόταση του ΛΑ.Ο.Σ για την αξιοποίηση της Ακίνητης Περιουσίας
Η δική μας πρόταση είναι να παραχωρηθούν για μακροχρόνια μίσθωση και ενδεχομένως τουριστική εκμετάλλευση, τα ακατοίκητα νησιά μας σε παραμεθόριες περιοχές, τα οποία βλακωδώς και αδικαιολογήτως αμφισβητούνται από την Τουρκία, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα ιδρυθεί σε αυτά και ένας μικρός οικισμός Ελλήνων. Έτσι με αυτόν τον τρόπο δεν θα χάσουμε την κυριότητα μας σε αυτά.

Είναι λάθος η μη ανακήρυξη της ΑΟΖ
Είναι τεράστιες οι ευθύνες του κ. Παπανδρέου γιατί δεν κινήθηκε άμεσα, γρήγορα και αποφασιστικά στην ανακήρυξη της ΑΟΖ. Ακόμα δεν έχω αντιληφθεί γιατί έδειξε τέτοια διστακτικότητα και ολιγωρία. Το έκανε η κατεχόμενη Κύπρος με το Ισραήλ, και δεν μπορέσαμε να το κάνουμε εμείς με την Αίγυπτο; Φώναζα πριν λίγο καιρό στη Βουλή να προχωρήσουμε άμεσα,   σ ή μ ε ρ α, όχι αύριο. Έβλεπα να έρχεται το "τσουνάμι" των κατακλυσμικών αλλαγών στην Αίγυπτο και στον Αραβικό κόσμο. Τώρα που έφυγε η Αιγυπτιακή κυβέρνηση και υπάρχει κενό εξουσίας, με ποιόν θα υπογράψουμε; Χάσαμε μια καταπληκτική ευκαιρία.
Ήταν λάθος η επίσκεψη του κ. Παπανδρέου στο Ερζερούμ. Όταν πραγματοποίησε την επίσκεψη πριν λόγο καιρό, είπα ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει στην ανακήρυξη της ΑΟΖ. Για λόγους που ξέρει ο ίδιος, άφησε το πράγμα να "λιμνάσει". Με τρομάζει η αποδοχή της κυβερνήσεως, εμμέσως πλην σαφώς, ότι υπάρχει αμφισβήτηση της ΑΟΖ του Καστελόριζου.
Εάν προχωρούσαμε σε επίσημη ανακοίνωση του τεραστίου κοιτάσματος Λεβιάθαν, αυτή η πράξη θα μας άνοιγε τις αγορές και θα δημιουργούσε νέες θετικότατες καταστάσεις στην ευρύτερη περιοχή μας. Η χώρα μας θα μπορούσε να τις εκμεταλλευτεί, γιατί θα υπήρχαν δανειστές και θα μας βοηθούσε να βγούμε από το τέλμα. Άλλωστε η κ. Μέρκελ γιατί έσπευσε να επισκεφτεί την Κύπρο όταν ανακήρυξε τη δική της ΑΟΖ;

Για την εγκατάλειψη του αγωγού Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη
Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός λειτουργεί σαν κυβερνήτης μιας ακόμη πολιτείας της Αμερικής. Τώρα που δεν θέλει ο αμερικανός, δεν περπατάει το θέμα αυτό. Έτσι μένουμε στο μονόδρομο των τεσσάρων αγωγών της Τουρκίας. Η Αμερική θέλει να έχει τον ενεργειακό έλεγχο της Ευρώπης μέσω της Τουρκίας, γιατί στη παρούσα φάση αυτόν τον έλεγχο τον έχει η Ρωσία. Εμείς ανοίγαμε τον καινούργιο δρόμο Κατάρ-Ισραήλ-Κύπρος- Ελλάδα- Ευρώπη. Η Αμερική θέλει η Τουρκία να έχει το ενεργειακό μονοπώλιο. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή είναι η όλη ουσία της υπόθεσης.

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών
Όπως ερμηνεύω τα πράγματα, δεδομένου ότι ο κ. Παπανδρέου είναι το φαβορί για τη θέση του ΓΓ του ΟΗΕ, έχει στο μυαλό και στη σκέψη του να πάει σε εκλογές. Με αυτό τον τρόπο θα έχει νωπή εντολή και θα παραδώσει το δακτυλίδι της εξουσίας στο διάδοχο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης