Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Μία απάντηση στους νεοναζί...



"Τσάμηδες και Ναζιστές της Ηπείρου οι πληγές"


Αλβανοί Τσάμηδες με τις στολές των ινδαλμάτων της Χ.Α.
ταγμάτων των SS
Με έκπληξη βλέπουμε το τελευταίο διήμερο, σε διάφορα blogs κάποιους φίλους της «Χρυσής Αυγής» να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις σχέσεις Ναζί και Τσάμηδων, κατά την περίοδο της κατοχής, όπου κατέσφαξαν τους Έλληνες της Ηπείρου. Αφορμή για τις δημοσιεύσεις τους ήταν το κείμενο μίας Β/Ηπειρώτισσας  (ΤΣΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ)  που αναφέρεται στην προκλητική συμπεριφορά «χρυσαυγιτών» κατά τις εκδηλώσεις της  97ης επετείου της ανακήρυξης της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών και που η Χ.Α. κατά την συνήθη τακτική της επιχείρησε να καπελώσει.
Οι απαντήσεις που δίνουν σε διάφορα blogs διάφοροι φίλοι (…στην καλύτερη περίπτωση) της Χ.Α., προσπαθώντας ουσιαστικά να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα των Ναζί, προκαλούν πραγματικά το Εθνικό αίσθημα κάθε Έλληνα Πατριώτη( ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ «ΤΣΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ») . Επειδή αυτοί οι κύριοι, που με πρόσχημα τον «Ελληνικό Εθνικισμό» (θα τρίζουν τα κόκαλα του Δραγούμη και του Ζέρβα), εξυμνούν τους σφαγείς των Ελλήνων Ναζί, έχουν καταντήσει προκλητικοί, τους δίνουμε μία συνοπτική ιστορική απάντηση, για τις σχέσεις και τα εγκλήματα των ινδαλμάτων τους μαζί με τους Αλβανούς σωβινιστές:  

Με την κήρυξη του ελληνοϊταλικού πολέμου το 1940, οι Αλβανοί Τσάμηδες τάχθηκαν ανεπιφύλακτα υπέρ των κατακτητών, τους οποίους υποδέχθηκαν πανηγυρικά και άρχισαν επιθέσεις σε χωριά, εκτελώντας, βιάζοντας και λεηλατώντας. Σκοπός τους ήταν να πείσουν την Ιταλία να εντάξει τη Θεσπρωτία στην Αλβανία.
Οι άντρες από 17 έως 70 ετών είχαν εξοπλιστεί από τους Ιταλούς, οι οποίοι στους περισσότερους έδωσαν στρατιωτικές στολές, ενώ περί τους 2.400 εντάχθηκαν ως εθελοντές στον Ιταλικό Φασιστικό Στρατό. Το 1942 μάλιστα, σύμφωνα με τον Δρα Φάνη Μαλκίδη, («Ελευθερία Μαντά, Οι μουσουλμάνοι Τσάμηδες της Ηπείρου», εφημερίδα Πατρίδες, Ιούνιος 2005), «υπό την καθοδήγηση του J. Dino γαμπρού του αλβανού Πρωθυπουργού S. Verlatsi, οι Τσάμηδες συγκροτούν την K.S.I.L.I.A. («Αλβανικό Σύστημα Πολιτικής Διοικήσεως») με 14 Τάγματα έχοντας ως κύριο στόχο τους την εξολόθρευση του ελληνικού πληθυσμού στην περιοχή της Θεσπρωτίας. Μετά τη συνθηκολόγηση των Ιταλών το 1943, οι Τσάμηδες πέρασαν στο στρατόπεδο των Γερμανών. Στα Ιωάννινα οργανώθηκε ένα ειδικό στρατιωτικό τμήμα των Τσάμηδων με γερμανικές στολές των
SS. Στην εφημερίδα των Τιράνων "Bashkimi i Kombit" στις 14.3.1944 δημοσιεύθηκαν οι κοινές ενέργειες των Τσάμηδων με τους Ναζί το Φεβρουάριο του 1944, που είχαν ως τραγικό αποτέλεσμα την πυρπόληση 25.000 σπιτιών και τη δημιουργία 100.000 προσφύγων».

Σχετικά Βίντεο:
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ, ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ:
 
  

Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ:


http://www.neolaialaos.org/2011/02/blog-post_9094.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης