Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Κοινός παρανομαστής

aozΜυστήρια πράγματα. Ο Παπανδρέου πηγαίνει στο Ερζερούμ και κλείνεται για πάνω από δυο ώρες με τον Ερντογάν και μιλάνε για ΟΛΑ. Την Τετάρτη έρχεται στην Ελλάδα ο αντιπρόεδρος του Ισραήλ για συνομιλίες με την κυβέρνηση.
Κοινός παρανομαστής τα πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στο βυθό της ανατολικής Μεσογείου. Και κάτι ακόμα: οι ΗΠΑ.
Μυστήρια πράγματα. Παπανδρέου, Ερντογάν και Νετανιάχου εξυπηρετούν με το καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα των ΗΠΑ στην περιοχή, παραδίδοντας ουσιαστικά την εκμετάλλευση των παραπάνω κοιτασμάτων σε αμερικανικά κονσόρτιουμ, με την απαραίτητα βέβαια συμμετοχή των τοπικών μεγαλοεπιχειρηματιών.
Όλα καλά μελετημένα και τακτοποιημένα, αδέλφια. Κονομάνε οι αμερικανικές πολυεθνικές και οι… ιθαγενείς μεγαλοεπιχειρηματίες, που όλως τυχαίως τα λεφτουδάκια τους τα έχουν στο εξωτερικό, και άσε τους λαούς στην πείνα.
Γιατί ας μην γελιόμαστε. Ούτε οι Τούρκοι, ούτε οι Ισραηλινοί, ούτε πλέον και οι Έλληνες πολίτες θα δουν χαρά στην τσέπη τους από τα τεράστια deal που παίζονται στην περιοχή, αξίας πολλών τρισεκατομμυρίων ευρώ ή δολαρίων. 
Μυστήρια πράγματα, αλλά μπροστά σε αυτή την κλοπή του εθνικού μας πλούτου έχουμε κυριολεκτικά χάσει την μπάλα. Δεν ξέρουμε πια ποιος είναι με ποιον και ποια συμφέροντα «πρακτορεύει». Χαμένοι στα προσωπικά μας προβλήματα κάποιοι – πολύ συγκεκριμένοι κάποιοι - θησαυρίζουν στις πλάτες μας. Θα τους αφήσουμε;
Την ίδια ώρα ο Παπανδρέου συνεχίζει ακάθεκτος την αντιευρωπαϊκή του πολιτική, και ενώ είναι δεμένος στο άρμα του ΔΝΤ, όλο κάτι δημοψηφίσματα για το ευρωομόλογο οραματίζεται για να σώσει και καλά την Ευρώπη. Ναι την Ελλάδα περίμενε για να σωθεί η Γερμανία!
Μυστήρια πράγματα, αλλά ειλικρινά δεν θέλω πλέον να καταλαβαίνω τίποτα!
Γιώργος Μιχαλόπουλος 

http://www.elora.gr/portal/greece/17-opinion-articles/2760-2011-01-10-16-53-11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης