Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΝΕΤ, 105,8 FM

Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΝΕΤ, 105,8 FM

Μια νέα σχέση με το Ισραήλ
Υποστηρίζω πως πρέπει να αναπτυχθεί μία σχέση με το Ισραήλ, όχι βασισμένη στο δόγμα «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου» αλλά με βάση την νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στην λεκάνη της Μεσογείου, ιδιαίτερα τώρα με την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου του κοιτάσματος Λεβιάθαν, και του αντιστοίχου κοιτάσματος που βρίσκεται στο οικόπεδο Νο 12 της Κύπρου. Η Ελλάδα έχασε μια ευκαιρία το 1992 με πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη να έχει μια συνεργασία με το Ισραήλ στέλνοντάς το στην αγκαλιά της Τουρκίας. Τώρα στον δεύτερο αυτό γύρο πρέπει να είμαστε παρόντες στην ανάπτυξη των ζωτικών θεμάτων της περιοχής μας όπως αρχίζουν να διαμορφώνονται.

Για το πόρισμα της Εξεταστικής για την SIEMENS
Το ΛΑ.Ο.Σ δεν θα πάρει θέση στη διαδικασία για την εξεταστική αν δεν δοθεί πρώτα η εντολή να ελεγχθούν τα Ταμεία και οι ταμίες των Κομμάτων. Γνωρίζουμε πως από τα ταμεία της SIEMENS βγήκαν 100 εκατομμύρια προς Κόμματα και πολιτικούς. Από αυτά βρήκαμε μόνον το ένα εκατομμύριο. Πρέπει να βρούμε ποιοι τα έχουν πάρει και κλειδί στην υπόθεση αυτή είναι οι τρεις δραπέτες. Καραβέλας, Χριστοφοράκος και Γιουνκ.

Για τις κατηγορίες Μπακογιάννη κατά ΛΑ.Ο.Σ
Η κα Μπακογιάννη παίζει τον ρόλο των βρυκολάκων, είναι κληρονομικό αυτό. Έχει μείνει στην εποχή των δεινοσαύρων. Εδώ οι εξελίξεις τρέχουν με τρομακτική ταχύτητα και οι καταστάσεις αλλάζουν τόσο γρήγορα που αν δεν μπορείς να τις παρακολουθήσεις μένεις στήλη άλατος.

Η επιμήκυνση πρέπει να αφορά στο συνολικό χρέος
Επιμήκυνση μόνον στο ποσό που δανειστήκαμε από το ΔΝΤ δεν μπορεί να γίνει. Δεν τα βγάζουμε πέρα. Όλοι πια μιλούν πως η επιμήκυνση πρέπει να αφορά σε ολόκληρο το χρέος της χώρας μας. Πρέπει να απαλλαγούμε από την δαγκάνα του δημόσιου χρέους, να στηριχθεί η Ελλάδα σε βάθος. Το υπέρογκο δημόσιο χρέος και η υψηλή φορολογία αποκρούει κάθε σοβαρή προσπάθεια ανάπτυξης στην χώρα.

Για την εισβολή των λαθρομεταναστών στο κτήριο της Νομικής
Έχουμε μία εισβολή μέσα στο κτήριο της Νομικής, το οποίο μάλιστα ανακαινίζεται. Έκαναν επίδειξη ισχύος και δυνάμεων. Η κυβέρνηση υποχρεούται να βρει τον τρόπο να τους πετάξει έξω σήμερα. Δεν μπορεί να δίνουμε στην Ευρώπη την εικόνα πως η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι.
Πρέπει να περάσουμε το μήνυμα στον κόσμο ότι είμαστε μία οργανωμένη χώρα. Δεν μπορεί να είμαστε η χώρα της ταλαιπωρίας. Να τολμήσουμε να βρούμε τρόπο για να τους διώξουμε. Όλοι πια συμφωνούν πως δεν αντέχει η χώρα μας το βάρος 2 εκατ. μεταναστών. Όταν μίλαγα για αυτά τα θέματα με έλεγαν “φασίστα και ρατσιστή“. Τώρα εκ των υστέρων και ενώ η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, όλοι τους υιοθετούν τις θέσεις μας.

Για το ενδεχόμενο πρόωρων Εκλογών
Εάν ο κ. Παπανδρέου τελικά επιλεγεί για να προωθηθεί στην θέση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, τότε ναι, προβλέπω πως θα κάνει εκλογές και μάλιστα θα προτιμήσει να τις κάνει με λίστα.

Ο χώρος της Υγείας θέλει ευαισθησία
Ο ΛΑ.Ο.Σ. πιστεύει πως όλοι έχουν δικαίωμα σε διεκδικήσεις. Σαφέστατα η ζωή των φαρμακοποιών θα αλλάξει, θα επιδεινωθεί. Όμως πιστεύω πως όσοι εργάζονται στον χώρο της υγείας πρέπει να έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία και γνωρίζω πως οι φαρμακοποιοί δεν θα στερήσουν με την απεργία τους από τον άρρωστο και πιθανόν φτωχό συνάνθρωπό τους το απαραίτητο φάρμακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης