Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ "FLASH FM"

Αθήνα, 31 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ "FLASH FM"

«Οι εξελίξεις στην Β. Αφρική θα φέρουν περισσότερους μετανάστες στη χώρα μας. Τα άλλα κράτη της Ευρώπης είναι σοβαρά. Εμείς είμαστε κράτος "ξενοδοχείο", η εύκολη είσοδος για όλους. Είμαστε ένα κράτος "σουρωτήρι". Έχουμε ένα τεράστιο πρόβλημα σαν χώρα. Η μετανάστευση θα μας "πνίξει"».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης στο ραδιόφωνο του FLASH, στους δημοσιογράφους Θ. Λάλα και Κ. Μπογδάνο.

Μόνη λύση η ποσόστωση
Πρέπει επιτέλους να ξεκαθαρίσουμε και να δείξουμε έμπρακτα σε όλους ότι τα σύνορά μας, είναι σύνορα. Η λύση που έχει προτείνει ο ΛΑ.Ο.Σ είναι η ποσόστωση. Να αποφασίσουμε επιτέλους πόσους, και τι είδους μετανάστες χρειάζεται και μπορεί να υποστηρίξει η χώρα μας.

Για το Άσυλο
Ο θεσμός αυτός είναι πλέον εντελώς παρωχημένος. Ξεπεράστηκε από τις συνθήκες. Που αλλού στον κόσμο υπάρχει; Το πανεπιστήμιο είναι ανοικτό για οποιονδήποτε τρομοκράτη, κακοποιό και μετανάστη, αλλά είναι απαγορευτικό για οποιονδήποτε εκπροσωπεί τις αρχές της χώρας. Δεν χρειάζεται.
Χρειάζεται άσυλο μία εκκλησία, ένα υπουργείο, ένας οργανισμός;
Όλα αυτά συμβαίνουν σήμερα στον τόπο μας γιατί ενοχοποιήθηκε όλη η αστική παράταξη για την επταετία Παπαδόπουλου. Δεν επιτρέπουν ιδιωτικά πανεπιστήμια γιατί θέλουν να έχουν ιδιωτικούς στρατούς. Σήμερα, ο μοναδικός ιδιωτικός στρατός που απέμεινε, είναι οι φοιτητές. Για αυτό το λόγο κρατάνε πίσω την Παιδεία, πράγμα το οποίο φυσικά είναι σε βάρος του έθνους. Μερικές ομάδες τρομοκρατούν την πανεπιστημιακή κοινότητα. Ποιος τολμά να τα βάλει μαζί τους; Έχουν κτυπήσει, δείρει και χειροδικήσει εναντίον των πανεπιστημιακών. Ακόμη έφτασαν στο σημείο να τους "κτίζουν" με τούβλα στα γραφεία τους. Αυτή είναι η κατάσταση στα πανεπιστήμια σήμερα δυστυχώς. Φτάσαμε στο σημείο ο Πρύτανης να διορίζεται από τους φοιτητές, οι οποίοι μετά είναι και οι "εντολείς" του, οι "κουμανταδόροι" του και οι εκλογείς του. Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Δεν συμβαίνουν πουθενά αλλού στον κόσμο. Δυστυχώς, τέτοιου είδους συμβιβασμοί γίνονται στο ελληνικό πανεπιστήμιο σήμερα. Ο Περισσός αποφασίζει για το τι θα γίνει στην Ελλάδα.

Για την ολιγωρία των πολιτικών
Οι πολιτικοί παίζουν κρυφτό με τα δύσκολα θέματα. Τα κρύβουν κάτω από το χαλί μέχρι αυτά να ξεχαστούν. Για αυτόν το λόγο έχει καταρρεύσει και η αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου. Οι πολιτικοί μας στις επώδυνες και δύσκολες καταστάσεις, φαίνονται κατώτεροι των περιστάσεων.

Για τα αποτελέσματα της Εξεταστικής Επιτροπής
Για πρώτη φορά στα ελληνικά πολιτικά πράγματα, ένα κόμμα, ο ΛΑ.Ο.Σ, έχει κηρύξει την Εξεταστική Επιτροπή, ως "μη γενόμενη". Την θεωρούμε ως άκυρη και ως μη γενόμενη, γιατί δεν κλήθηκαν οι πρώην πρωθυπουργοί, και δεν ελέγχθηκαν τα Ταμεία και οι Ταμίες των κομμάτων. Ο Χριστοφοράκος είναι ο μεγάλος "τροφός" των δύο μεγάλων κομματικών ταμείων. Όλοι έχουν εμπλακεί στο σκάνδαλο SIEMENS, άλλοι λιγότερο, και άλλοι περισσότερο. Για αυτόν το λόγο προσπαθούν τώρα να αποδώσουν ευθύνες στα πολιτικά τους "νεκροταφεία". Ρίχνουν τις ευθύνες σε αυτούς που έχουν στα πολιτικά τους "αζήτητα". Κώφευσαν στις επανειλημμένες αιτήσεις που έκανε ο ΛΑ.Ο.Σ μέσω του κ. Αϊβαλιώτη για να ελεγχθούν οι ταμίες και τα κομματικά ταμεία. Αγνόησαν και τη σημαντικότατη καταγγελία που έκανε ο κ. Κεφαλογιάννης για τη ξαφνική αλλαγή της απόφασης, και την εν συνεχεία ανάθεση των έργων στη SIEMENS. Τα δύο μεγάλα κόμματα αλληλοκαλύπτονται. Έχουμε πληρώσει περίπου 2.5 δισ. ευρώ σε "καπέλα" και υπερκοστολογήσεις στη SIEMENS. Να μας επιστραφούν αυτά ή να σταματήσει και να αποκλειστεί οποιαδήποτε συνεργασία του ελληνικού δημοσίου μαζί της. Οι Έλληνες πολιτικοί βλέπουν την Μέρκελ και φοράνε "πάμπερς".

Για το Νόμο περί ευθύνης υπουργών
Ο Νόμος περί ευθύνης υπουργών είναι μια "παλιανθρωπιά", μια "μπαγαποντιά" των δύο μεγάλων κομμάτων. Δυστυχώς, τον ψήφισαν και τα κόμματα της αριστεράς.
Εάν πραγματικά θέλει το κράτος να βρει τους κλέφτες, αυτό είναι υπόθεση ενός μηνός. Εάν πραγματικά θελήσει, τα βρίσκει και τα ξετρυπώνει όλα. Μπορεί να βρει το οτιδήποτε για τον οποιονδήποτε.
Ας καταλάβουν λοιπόν κάποιοι, ότι θα έλθει μια ημέρα που θα εφαρμοστεί ο νόμος. Οποιαδήποτε υπόθεση μπορεί, πρέπει και επιβάλλεται να έχει την ίδια διάρκεια παραγραφής που ισχύει και για τον απλό πολίτη. Κανείς δεν πρέπει να είναι υπεράνω του νόμου.

Αλλάζει το σκηνικό με την εμφάνιση του κόμματός της Ντόρας;
Είμαστε 4 τα κόμματα στο χώρο αυτό. Θα βρούμε τον τρόπο να στριμωχτούμε και να βολευτούμε όλοι...
Το ΠΑΣΟΚ -που είναι το δεξιότερο όλων-, η ΝΔ, το κόμμα της Ντόρας κι εμείς.

Για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην Ευρώπη
Μόνο ένας τρελός, ζουρλός ή μαζοχιστής θα ήθελε την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ανέτρεπε τις ισορροπίας στο εσωτερικό της Ευρώπης ριζικά. Θα ήταν εναντίον των εθνικών μας συμφερόντων. Η Τουρκία θα διέθετε 100 ευρωβουλευτές έναντι 17 δικών μας.
Οι σχέσεις μας με την Τουρκία θα είναι καλά για όσο εμείς θα λέμε ΝΑΙ. Μόλις πούμε το πρώτο ΟΧΙ, τότε θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για "εκπλήξεις".

Προοπτική και ελπίδα για τη χώρα μας
Πάντα υπάρχει προοπτική και ελπίδα για τον τόπο μας, αλλά όχι με τους ίδιους υπάρχοντες ανθρώπους. Οι δύο οικογένειες κυριαρχούν στον τόπο μας για 35 χρόνια. Αν αλλάξουμε ανθρώπους και καταστάσεις, τότε έχουμε κάποια ελπίδα. Πληρώνουμε τα “γραμμάτια” αυτών των οικογενειών.

Στηρίζουμε Ελλάδα. Στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα
Κάνουμε μια συλλογική, εθνική, ανιδιοτελή προσπάθεια για να υποστηρίξουμε τα ελληνικά προϊόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης