Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ REAL FM (03/11/2011)


Αθήνα, 03 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ REAL FM (03/11/2011)

«Έκανα μια ομιλία σήμερα και από τα 20 λεπτά που είχα στη διάθεσή μου μίλησα 20 δευτερόλεπτα. Είπα μια κουβέντα μόνο: Ότι οι κ. Παπανδρέου και Σαμαράς δείχνουν να ζουν και να κινούνται εις τον "αστερισμό" της παράνοιας. Τίποτα άλλο. Αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει εγώ. Εδώ ο κόσμος χάνεται και τα δύο παιδιά της "Βοστόνης" δεν μπορούν να συνεννοηθούν, στα πιο απλά πράγματα. Να πάμε να σώσουμε τον τόπο».
Αυτά μεταξύ άλλων δήλωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης στο ραδιόφωνο του REAL FM.

Δεν δέχομαι την επιτροπεία
Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλαξε σε τρεις ημέρες και άλλαξε απόφαση η Νέα Δημοκρατία. Δεν φωνάζαμε από την πρώτη ημέρα, δεν φωνάζαμε από το βράδυ, ότι: "Το όλο πακέτο δεν είναι η δανειακή σύμβαση";. Εάν το απομόνωναν, θα έλεγα ενδεχομένως να το ψάξουμε και να πούμε και ένα "ναι". Αλλά δεν δέχομαι την επιτροπεία, δεν τα δέχομαι όλα αυτά τα πράγματα. Που θα οδηγήσουν; Και εν πάση περιπτώσει, θα τρέχω εγώ κάθε τρεις μήνες να προσκυνάω την κ. Μέρκελ και τις ορέξεις τους; Είναι αδιανόητο. Σε άλλους τρεις μήνες θα μας ξαναπούν τα ίδια. Και κάθε φορά θα τρέχω να γίνω «θεραπαινίδα» της κ. Μέρκελ; Αυτά τα παραμύθια δεν τα μπορώ εγώ.

Ένας ένας προσκυνάνε.
Δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Δεν δέχομαι τον κ. Ράϊχενμπαχ να μου κάνει το κουμάντο. Δεν δέχομαι την κ. Μέρκελ, τον κ. Σαρκοζί να μου υπαγορεύουν ημερομηνία. Μη με ψάχνετε, δεν πηγαίνω, δεν προσχωρώ στην άποψη αυτή του εκβιαστικού διλήμματος το οποίο θα επανέρχεται κάθε τρεις μήνες. Είχαμε τον έναν και προσκυνούσε, τώρα προσετέθη και ο άλλος. Σήμερα ο κ. Σαμαράς ήρθε στο Κοινοβούλιο για να μιλήσει στην κ. Μέρκελ. Δεν ήρθε να μιλήσει στους βουλευτές του. Σαν να τους είπε: "πήρα το μήνυμα, εντάξει, μην πιέζεις άλλο".

Να σοβαρευτούν επιτέλους για να συνεργαστούν για να σωθεί ο τόπος
"Μονός καυγάς δεν γίνεται" λένε στο χωριό μου. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτά τα δυο "παιδιά της Βοστόνης" που το πάνε. Ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος. Μπορούμε να καθίσουμε κάτω να σώσουμε την πατρίδα; Διαφορετικά, θα έχουμε τέτοια εκβιαστικά διλήμματα, όχι κάθε τρίμηνο, κάθε βδομάδα. Δεν πάει άλλο! Επιτέλους κάποια στιγμή να σοβαρευτούμε. Ήλθαμε και χειροκροτήσαμε, πριν από δύο μήνες, την απόφαση των Βρυξελλών της κ. Μέρκελ για κούρεμα 21% και λέγαμε ότι είναι το ιδανικό για την Ελλάδα. Έρχεται στη Βουλή και περνάει από τη Βουλή. Και περνάει και από 16 ακόμα Κοινοβούλια σε όλη την Ευρώπη. Αλλάζει αυτή η κυρία άποψη, και ερχόμαστε τώρα και λέμε "όχι". Το 50% τώρα είναι καλό κούρεμα. Και αυτή η σύμβαση είναι καλή, και η προηγούμενη δεν είναι καλή. Ας σοβαρευτούμε επιτέλους. Τι είμαστε; Τα καραγκιοζάκια; Οι μαζορέτες;

Δεν δέχομαι το εκβιαστικό δίλημμα
Δεν δέχομαι το "πακέτο". Σε αυτό το δίλημμα που προσπαθούν να με στριμώξουν, δηλαδή, ότι "θα είσαι πάντα πεινασμένος και σου δίνω ξεροκόμματα για να σου πιάνω τον πισινό", δεν το δέχομαι. Τους είπα λοιπόν: "Ελάτε να φτιάξουμε ένα γερό μέτωπο" και αυτοί βρίσκουν διάφορες προφάσεις και το αποφεύγουν.
Ο καθένας συμπεριφέρεται όπως θέλει. Πιστεύω απλά, ότι ο Αντώνης Σαμαράς, είδε ότι δεν μπορεί να τραβήξει. Εάν γίνει αύριο το πρωί πρώτο κόμμα σκέφτεται ότι "μου παρήγγειλαν η Μέρκελ, και ο Σαρκοζί, ότι αν δεν είμαι καλό παιδί θα με φάνε. Εγώ άλλα ονειρευόμουν".

Πιο αναγκαία από ποτέ η κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας
Να κάνουμε μια δυνατή κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με τα πέντε κόμματα μέσα. Εννοώ τα μεγαλύτερα κόμματα, το ΛΑ.Ο.Σ, τον κ. Κουβέλη, την κ. Μπακογιάννη.
Να πάμε επάνω ενωμένοι σε μια γροθιά, σαν μια οικογένεια, και να πούμε: "Για σταθείτε! Εδώ είναι όλη η Ελλάδα".

Το όνειρο, το όραμα και το χαμόγελο αισιοδοξίας που δημιουργήθηκε στον Ελληνικό λαό το πρωί, το έκαναν το βράδυ... "εφιάλτη". Ζούμε στον "αστερισμό της παράνοιας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης