Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:2265022793                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Αθήνα, 6 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Εισερχόμενος στη Βουλή, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να πιστεύω ότι η πολυφωνία της ανοησίας έχει σταματήσει. Ο Πρωθυπουργός έχει παραιτηθεί. Το έκανε προχθές μέσα στη Βουλή.
Απομένει η τυπική διαδικασία. Τώρα ζούμε στιγμές τακτικής των δύο μεγάλων κομμάτων. Πολύ φοβούμαι ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι, από τον αξιοσέβαστο Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τους πολιτικούς αρχηγούς των δύο μεγάλων κομμάτων πάνε με τον "αραμπά", ενώ ο πολιτικός χρόνος είναι αμείλικτος.

Πολύ φοβούμαι ότι ήδη φαινόμαστε στο κόσμο όλο, ότι συρόμεθα κατόπιν οδηγιών της Ευρώπης και του Όλι Ρεν. Πρέπει να φανεί ότι μπορούν οι Έλληνες και σκέφτονται και συσκέφτονται μόνοι τους. Φτάνει η ταλαιπωρία.

Πιστεύω ότι και ο ένας και ο άλλος θα δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα. Αγωνίστηκα 18 μήνες να φέρω κοντά το όνειρο της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας. Πιστεύω ότι έχει τελειώσει. Ο δικός μου ρόλος ολοκληρώνεται εδώ. Θέλω να πιστεύω ότι οι πρωταγωνιστείς θα αναλάβουν και τις ευθύνες.

Έχω την αίσθηση ότι και στο πρόσωπο έχουν συμφωνήσει, και κολλάνε σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες.

Εάν είναι το πρόσωπο το οποίο έχω περιγράψει, πιστεύω ότι η Ελλάδα μπορεί να πιστεύει πράγματι σε αποτελεσματικές ημέρες.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε για αύριο το μεσημέρι στη 1:30. Δεν ξέρω βέβαια αν θα έχει νόημα».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα πρέπει να πάνε όλοι μαζί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να λύσουνε το θέμα εκεί, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. απάντησε ως εξής:

«Όταν γύρω μας τα πάντα ρει, τα παιδία παίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης