Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA


Αθήνα, 1 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA

«Αυτή τη στιγμή δεν νομίζω να υπάρχει κυβέρνηση. Είναι πια θέμα ωρών. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ έχει διαλυθεί και πολλοί βουλευτές του ανακόπτονται στο να φτάσουν στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής και να ανεξαρτητοποιηθούν για να μην χαρακτηρισθούν ως Αποστάτες».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA.

Κίνηση εντυπωσιασμού
Η χθεσινή κίνηση του κ. Παπανδρέου ήταν μια κίνηση εντυπωσιασμού που βγήκε μετά από τη συνάντησή του με τον κ. Ρέππα, τον κ. Πετσάλνικο και τον κ. Καστανίδη. Δεν υπολόγισε όμως πολλά πράγματα, ούτε καν την κρίση σκωληκοειδίτιδας του κ. Βενιζέλου.
Τελικά αμφιβάλλω αν την Παρασκευή στην ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης θα υπάρξουν 151 βουλευτές που θα τον βοηθήσουν να προχωρήσει σε αυτή την απόφαση, παρά τις πολιτικές τσόντες που θα προσπαθήσουν να του δώσουν μία μικρή ανάσα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κρατά τη λύση στα χέρια του
Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει τι μπορεί ή τι δεν μπορεί να κάνει ο κ. Παπανδρέου. Με ενδιαφέρει τι θα κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Την Πέμπτη θα πάω να τον συναντήσω και πιστεύω πως τόσο οι δικές μου επισκέψεις όσο και των υπολοίπων αρχηγών, αλλά και αρκετών βουλευτών, βάζουν πρόσθετα κίνητρα στη σκέψη του για να δώσει μία λύση στο αδιέξοδο.
Είναι δικό του θέμα. Ακόμη και τώρα μπορούμε να βρούμε μία λύση, αλλά αν αυτό καταστεί αδύνατο τότε είναι καλύτερα το ταχύτερο δυνατόν μέσα στον Νοέμβριο να προχωρήσουμε σε εκλογές.

Ζήτησα να δω τον κ. Σαμαρά
Ζήτησα δημόσια ραντεβού από τον κ. Σαμαρά. Το είπα και στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει όπως πρέπει να γίνει.

Αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία
Σε αυτή την εξαιρετικά αιχμηρή περίοδο που βιώνουμε, αυτό στο οποίο θα πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και πολιτικές δυνάμεις είναι να έχουμε αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία για να μην υπάρχουν προβλήματα και έκτροπες καταστάσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης