Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:2265022793                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΟΝ ΒΗΜΑ FM


Αθήνα, 6 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ ΒΗΜΑ FM

O Αντώνης Σαμαράς, δεν μπορεί παρά να συνειδητοποιήσει τι εξυπηρετεί το Έθνος και να προτάξει το συμφέρον του έθνους την στιγμή αυτή. Δεν αμφισβητώ τον πατριωτισμό του, αν και διαβλέπω να υπάρχει και ένας ιδιάζων εγωισμός. Πιστεύω όμως πως στο τέλος, ο πατριωτισμός, θα υπερισχύσει του εγωισμού και θα οδηγηθούμε σε μια κοινή προσπάθεια. Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στον BHMA FM.

Για τη χθεσινή δήλωση Σαμαρά
Η χθεσινή δήλωση του κ. Σαμαρά αφήνει κάποια περιθώρια συνεννόησης.
Αντιλαμβάνεται και ίδιος πως αν οδηγηθούμε σε μία περίοδο με συνεχείς εκλογές τότε αυτό δεν ωφελεί καθόλου την πατρίδα.

Ο μόνος αυτή τη στιγμή που μπορεί να αφήσει τον κ. Παπανδρέου στην κυβέρνηση είναι ο ίδιος ο κ. Σαμαράς
Ο μόνος αυτή τη στιγμή που μπορεί να αφήσει τον κ. Παπανδρέου στην κυβέρνηση είναι ο ίδιος ο κ. Σαμαράς. Αν όλη αυτή η προσπάθεια αποβεί άκαρπη και αποτύχει, τότε ο κ. Παπανδρέου δικαιούται να βγει και να πει πως “εγώ ζήτησα να παραιτηθώ αλλά δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε και ως εκ τούτου για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα συνεχίζω να είμαι Πρωθυπουργός”. Και τι θα μπορούσαμε άραγε να πούμε τότε;

Όλοι πρέπει να σκεφτούμε υπεύθυνα
Θέτω το ερώτημα: “Είναι καλύτερα να συνεχίσουμε με ένα αμιγές ΠΑΣΟΚ που έχει εκ των πραγμάτων αποτύχει, ή όλες οι πολιτικές δυνάμεις μαζί”. Και να σας το θέσω και από την πλευρά της ιδιοτέλειας για ένα Νεοδημοκράτη. Τι είναι προτιμότερο; Να συνεχίσει το ΠΑΣΟΚ, ή να πάρει την μισή εξουσία η ΝΔ; Στην παρούσα φάση όλοι πρέπει να σκεφτούμε υπεύθυνα και έξυπνα για το καλό της χώρας.

Υπάρχει ένας προβληματισμός μέσα στη ΝΔ.
Υπάρχουν πολλοί βουλευτές που ζητούν να γίνει μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Πολλοί και μέσα στην Νέα Δημοκρατία. Δεν είναι τυχαίο που ο κ. Σαμαράς έβγαλε την Κοινοβουλευτική του ομάδα από το Κοινοβούλιο, φοβούμενος ίσως πως κάποιοι θα διαφοροποιούνταν. Επίσης δεν είναι τυχαίο που στα κανάλια το 70% των δηλώσεων ανήκει στον Εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ και όχι σε βουλευτές. Υπάρχει ένας προβληματισμός μέσα στη ΝΔ.
Εγώ βλέπετε πως απευθύνομαι πάντα στον αρχηγό της ΝΔ. Αν όμως δω πως συνεχίζεται αυτή η στείρα άρνηση, τότε θα απευθυνθώ στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα.


Μπορώ να καταθέσω μία λίστα 3 ονομάτων
Σε αυτή την φάση, δεν νομίζω πως ο κ. Καραμανλής θα μπορούσε να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας. Είναι ακόμη νωπές οι μνήμες από την διακυβέρνησή του. Υπάρχουν άλλοι. Εγώ μπορώ να καταθέσω μία λίστα 3 ονομάτων υποψηφίων, που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις καταστάσεις. Πρόσωπα που θα μπορούσαν να μιλήσουν επί ίσοις όροις στις Βρυξέλες, να γνωρίζουν από Οικονομία και προπάντων να τυγχάνουν σεβασμού και αναγνώρισης από τους πολιτικούς αρχηγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης