Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Οι Μέθοδοι «Σοβιέτ» δεν έχουν θέση στην Ελλάδα του 2011



Του Γιαννικούλη Κ. Χρήστου
      Συμπατριώτες, Συμπατριώτισσες ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός καταδικάζει την απόφαση για το χαράτσι στα ακίνητα. Το κρίνουμε εντελώς άδικο αφού τα ακίνητα έχουν  πολλαπλώς επιβαρυνθεί κατά την οικοδόμηση ή την απόκτησή τους με φόρους, συμβολαιογραφικά έξοδα, ΦΠΑ, έκτακτες εισφορές, ειδικά τέλη, επιβάρυνση για έκδοση αδείας και ένα σωρό άλλες επιβαρύνσεις.
      Αντίκειται σαφώς στη Κοινοτική νομοθεσία, παραβιάζεται η αρχή της αναλογικότητας, ενώ παράλληλα δημιουργεί και συνθήκες ασφυξίας στην Ελληνική οικονομία.
     Οι μέθοδοι “Σοβιέτ” δεν έχουν θέση στην Ελλάδα του 2011. Η Σοβιετική Ένωση επέβαλε σκληρούς φόρους και έτσι πήγαινε ο καθένας και παρέδιδε από μόνος του την περιουσία του.
      Εμείς θα φέρουμε το θέμα στη βουλή μέσα από Νόμιμες διαδικασίες για να σταματήσει αυτή η κατάφορη αδικία η οποία επιβάλετε με τα ίδια μέτρα και σταθμά επί δικαίων και αδίκων. Έχουμε προτείνει άλλους τρόπους για να συγκεντρωθούν τα χρήματα αυτά, ένα από αυτά είναι η φορολόγηση των πολυτελών σκαφών. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να προστατεύουμε την περιουσία, που φτιάξατε με κόπο, ιδρώτα, αίμα και δάκρυ . Είναι δικαίωμα του Έλληνα πολίτη να μπορεί να έχει ένα σπίτι.
      Βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ έχουν προσφύγει ακόμα και στο Ευρωκοινοβούλιο κατά του χαρατσιού στα ακίνητα. 
     Δεν μπορεί σε περίοδο κρίσης οι κύριοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να κόβουν από τις σάρκες του Ελληνικού λαού για να στήσουν τζαμί δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, να αρνούνται να εισπράξουν 15 εκατομμύρια ευρώ από τον Κο Μπόμπολα όπως επιδικάζει η Ευρωπαϊκή επιτροπή, να δίνουν 90 εκατομμύρια ευρώ στο μέγαρο μουσικής, δεκάδες εκατομμύρια σε σύλλογο της Θεσσαλονίκης χωρίς να υπάρχει τελεσίδικη απόφαση. Δεν μπορεί να πετάνε 3.400.000 ευρώ το χρόνο για γραφεία αντιπροέδρων και να κλέβουν τον ιδρώτα του μικρομεσαίου Επιχειρηματία, του Αγρότη, του Μισθωτού και του συνταξιούχου.
     Αν και η Κυβέρνηση την οποία στηρίζουμε υπό όρους, έχει ελάχιστο χρόνο, συγκεκριμένο έργο να πράξει και δεν υπάρχει χρόνος για να αλλαχτούν μέσα σε 80 μέρες όλα τα κακώς κείμενα των τελευταίων ετών εμείς θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε αυτή τη λεηλασία του Δημοσίου Χρήματος.
    Οι Δήμοι Δελφών και Δωρίδας πρέπει να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλία για το συγκεκριμένο θέμα προκειμένου να προστατέψουν τους πολίτες τους. Πρέπει να θέσουν το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο για συζήτηση και να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να στηριχτούν τα  ασθενέστερα λαϊκά στρώματα που δεν έχουν να πληρώσουν.
      Συνδικαλιστές και δημοτικοί σύμβουλοι του παρασκηνίου παίζουν θέατρο, καταδικάζοντας δήθεν τα χαράτσια στα ακίνητα, αφού θα έκαναν το ίδιο που έκαναν οι ομοϊδεάτες τους στη Σοβιετική Ένωση αν είχαν τη δυνατότητα.
      Ας αφήσουν την υποκρισία επιτέλους. Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ανέχεια του λαού και το χάος που καλλιεργούν, μοιράζοντας ψεύτικες και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, κρίνοντας και σχολιάζοντας, χωρίς να προτείνουν λύσεις για να κερδίσουν ψήφους για το κόμμα και προνόμια για τους ίδιους.  Αν ενδιαφέρονται πραγματικά για τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό να πιέσουν το κόμμα τους να πράξει τα δέοντα εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις. Να μην τον φορτώνουν με χαράτσι δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ ψηφίζοντας την κατασκευή τζαμιού δημοσία δαπάνη στέλνοντας του το λογαριασμό και μετά να δείχνουν δήθεν ενδιαφέρον με κινήσεις εντυπωσιασμού τύπου δεν πληρώνω.
     Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι στηρίζουμε την προσπάθεια της Κυβέρνησης αλλά δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε  από τις προϋποθέσεις τις οποίες έθεσε ο Πρόεδρος του κόμματος και αφορούν:
-          Όχι περαιτέρω μείωση σε μισθούς και Συντάξεις 
-          Όχι εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας
-          Όχι στο πλιάτσικο, αλλά στην αξιοποίηση της Δημόσιας περιουσίας
-          Να μην ξεφύγουμε από το μέγιστο θέμα που είναι και ένα από τα βασικά θέματα της ιδεολογίας μας, το Μεταναστευτικό.
     Όλοι γνώριζαν την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας από το 2009 αλλά μόνο ο Πρόεδρος του Λαός μιλούσε στη Βουλή από το Φεβρουάριο του 2009 για την ανάγκη Οικουμενικής Κυβέρνησης προκειμένου να γίνει σωστή διαχείριση της οικονομικής κρίσης. Είχε προτείνει από τότε για Πρωθυπουργό τον Κο Λουκά Παπαδήμο καλώντας τα υπόλοιπα κόμματα να προτείνουν έναν δικό τους και να πάνε σε κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας. Αν τον είχαν ακούσει τότε είναι σίγουρο ότι θα είμαστε σήμερα σε πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση. Η Θέση του κόμματος δεν άλλαξε ποτέ. Στις 6-5-2010 ημερομηνία ψήφισης του Νομοσχεδίου για την Ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης της Ελληνικής οικονομίας(18 μήνες πριν), ο πρόεδρος του Λαός είπε στη Βουλή ότι το ΠΑΣΟΚ είναι μια αδύνατη Κυβέρνηση και ότι ο τόπος χρειάζεται Οικουμενική Κυβέρνηση. Στο ίδιο θέμα επανήλθε αρκετές φορές και ζήτησε το ίδιο πάνω από 10 φορές προκειμένου να βγει ο τόπος από το τέλμα.
      Τώρα που η Πατρίδα κινδυνεύει δεν κρυφτήκαμε πίσω από την πλειοψηφία των μεγάλων κομμάτων. Δεν λαϊκίσαμε όπως τα κόμματα της αριστεράς που σ αυτές τις κρίσιμες ώρες για την Πατρίδα μας προτίμησαν την εύκολη λύση το δρόμο της φυγής, του χαϊδέματος των αυτιών και της περισυλλογής ψήφων.  Αποδείξαμε για μια ακόμα φορά ότι δεν μας ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος αλλά η Σωτηρία της Πατρίδος.
     Ελπίζουμε ο λαός αυτή τη φορά να κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες του λαϊκισμού. Ας παραδειγματιστεί επιτέλους από το «λεφτά υπάρχουν», από την εν γένει προεκλογική παρουσία και τις άναρθρες κραυγές του Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο του λαού, έπραττε ότι πράττουν σήμερα οι δημαγωγοί της αριστεράς.
    Έλληνες του μόχθου ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό σας συμπαραστάτης στους αγώνες και τις διεκδικήσεις σας εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις. 
    Το όραμα μας είναι ένα κράτος που ο Έλληνας ελεύθερα θα μπορεί να δημιουργεί, ένα κράτος που πάνω απ’ όλα θα βάζει το συμφέρον τού Έλληνα εργαζόμενου. Για να το πετύχουμε χρειάζεται Λαϊκή συσπείρωση και ενότητα όλων.
   Συνέλληνες «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης