Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΤ


Αθήνα, 1 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΤ

O κ. Παπανδρέου βλέπει πως έχει τελειώσει ως πολιτικό κεφάλαιο. Παίρνει τα μηνύματα από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα, από το σύνολο του Τύπου, από την ίδια την κοινωνία. Με την πράξη του αυτή, προσπαθεί να ροκανίσει τον χρόνο παίζοντας πολύ επικίνδυνα. Το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να παραιτηθεί και να αφήσει τον τόπο να πάει μπροστά.
Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στην "Πρωινή ενημέρωση" της ΝΕΤ με τους Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένα Κατσίμη.

Η χώρα χάνεται και ...ημείς άδωμεν.
Το Δημοψήφισμα θα βάλει την χώρα σε μια μακρά διαδικασία απραξίας και αυτό θα είναι καταστροφικό. Δεν υπάρχει χρόνος. Αυτό που χρειάζεται στην κατάσταση και τον χρόνο που βρισκόμαστε τώρα είναι να δείξουν οι πολιτικοί ηγέτες ωριμότητα. Πρέπει επιτέλους αυτή την ύστατη ώρα, κάποιοι να σοβαρευτούν. Χρειαζόμαστε άμεσα μία λύση. Να πάμε στις Βρυξέλλες και επιτέλους να μιλήσουμε. Να τους εξηγήσουμε το τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε. Δεν γίνεται να πηγαίνουμε στις Βρυξέλλες και να μένουμε άφωνοι, όπως οι κ. Παπανδρέου και Σαμαράς. Η χώρα χάνεται και ...ημείς άδωμεν

Υπάρχει πρόταση, υπάρχει λύση.
Ο ΛΑ.Ο.Σ έχει πρόταση η οποία μπορεί να μας βγάλει από το αδιέξοδο. Προτείνουμε κεφαλαιοποίηση του χρέους μας το οποίο θα περιέλθει στα χέρια ενός ευρωπαϊκού Φορέα. Περίοδο χάριτος πέντε ετών ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες και να επανεκκινήσει η αγορά και να οδηγηθούμε στην ανάπτυξη και μετά καταβολή από την χώρα μας 10 δισ ετησίως για την αποπληρωμή του χρέους.

Αντέχουμε να είμαστε υποτελείς και για πόσα χρόνια;
Δεν γνωρίζω πώς θα είναι αυτό το δημοψήφισμα και με ποιον τρόπο θα κληθεί ο ελληνικός λαός να αποφασίσει για τεχνικά θέματα δημοσιονομικής πολιτικής. Μιλάμε για έναν ολόκληρο τόμο με τεχνικές λεπτομέρειες που θα πρέπει ο Έλληνας πολίτης να αποφασίσει με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ. Την εθνική μας κυριαρχία την έχουμε χάσει, εξάλλου το έχει πει επανειλημμένα ο κ. Σόιμπλε. Το ερώτημα είναι πώς αντέχουμε να είμαστε υποτελείς και για πόσα χρόνια;
Πιστεύω πως έφτασε η στιγμή να αναζητήσουμε και "παρτενέρ" εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Να κινηθούμε και έξω από τα όρια του δόγματος “ανήκουμε στην Δύση”. Μέχρι σήμερα, σε ό,τι κάνουμε, είμαστε εγκλωβισμένοι μεταξύ Ουάσιγκτον και Βρυξελλών. Μπορούμε να αναζητήσουμε και σε άλλες χώρες όπως Ρωσία και Κίνα επενδύσεις που θα μας βοηθήσουν να βγούμε από την ύφεση.

Οι ηγεσίες της Ευρώπης είναι ανεπαρκείς.
Δεν εμπιστεύομαι πια την Ευρώπη. Η ίδια η Ευρώπη επικύρωσε με τα εθνικά της κοινοβούλια την συμφωνία της 21ης Ιουλίου και μετά αυτή δεν εφαρμόστηκε. Τώρα μας φέρνει μια νέα συμφωνία. Ποιος μου εγγυάται πως και αυτή, αν δεν βολεύει την κα Μέρκελ, σε μια δυο εβδομάδες δεν θα πάει στα αζήτητα; Αυτά είναι "ασόβαρα" πράγματα και δείχνουν πως οι ηγεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ανεπαρκείς.

Η χώρα οδηγείται σε μαρασμό.
Όλες οι μέχρι σήμερα συμβάσεις που εκπονούνται είναι προς το συμφέρον της Γερμανίας και μόνο. Τα όσα συμβαίνουν -και θα συμβούν- με τη νέα σύμβαση είναι μία ...πρόβα τζενεράλε για τα όσα θα ζήσουμε εκτός ευρώ. Θα πέσει δραματικά το επίπεδο ζωής μας. Οι τράπεζες, στην προσπάθειά τους να μην εξαγοραστούν, θα κλείσουν κάθε στρόφιγγα χρηματοδότησης. Οι επιχειρήσεις θα κλείνουν η μία μετά την άλλη, οι άνεργοι θα πολλαπλασιάζονται και θα μαραζώσει η χώρα. Είναι εγκληματικά τα όσα συμβαίνουν.

Μαζεύονται τα αρπακτικά.
Έχει ανοίξει ο δρόμος για τα κοράκια που έρχονται να αρπάξουν τα φιλέτα της χώρας. Το "think tank" της γερμανικής κυβέρνησης και των γερμανικών βιομηχανιών -και θυγατρική της Deutsche Bank, - Roland Berger-, ήρθε στην Επιτροπή αξιοποίησης της Δημόσιας περιουσίας και ζητά να ξεπουληθεί η χώρα μας με το σχέδιο Eureca για την εκχώρηση των περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου στην ΕΕ έναντι 125 δισ. Ευρώ. Πρέπει να αντιδράσουμε. Να προστατέψουμε τον πλούτο της χώρας μας που είναι πολλαπλάσιος από όσο θέλουν να μας τον "αρπάξουν".

Η Προεδρία της Δημοκρατίας είναι η άγκυρά μας.
O κόσμος είναι οργισμένος και αγανακτισμένος για τα όσα συμβαίνουν. Αυτή την οργή εκμεταλλεύθηκαν κάποιοι και είχαμε τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου.
Πρέπει να προστατέψουμε τον θεσμό της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Μπορεί κάποια στιγμή να αναζητούμε μια ...άγκυρα, ένα λιμάνι να ακουμπήσουμε και να μην υπάρχει. Μια σπίθα μας χώριζε από τα χειρότερα και συνεχίζουμε να ζούμε σε ένα εκρηκτικό περιβάλλον. Πρέπει να σταματήσουν να παίζουν με την φωτιά κάποιοι που αισθάνθηκαν την ανάγκη να αφήσουν... αργά τα δάκρυά τους.

Θα αποκρούσουμε κάθε ενδεχόμενο επιβολής του κομουνισμού.
Το ΚΚΕ και η κα Παπαρήγα έχει κάθε λόγο να θέλει να μας στοχεύει. Πολλά στελέχη του ΚΚΕ έρχονται στον ΛΑ.Ο.Σ. και αυτό, όπως και να το κάνουμε, ενοχλεί.
Εμείς στις επιθέσεις του ΚΚΕ θα απαντούμε πάντα με ιστορικά ντοκουμέντα και υπεύθυνο λόγο. Το ΚΚΕ θέλει να επιβάλει ως πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα τον κομουνισμό. Εμείς θα αποκρούσουμε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο δημοσιογράφος δεν είναι Δημόσιος Υπάλληλος.
Ο Δημοσιογράφος δεν μπορεί να είναι κρατικός υπάλληλος. Τα μυστικά κονδύλια και οι διάφορες διπλές και τριπλές καλοπληρωμένες θέσεις κάποιων δημοσιογράφων, αλλοίωσαν το λειτούργημα της δημοσιογραφίας, μετέτρεψαν του δημοσιογράφους σε δημόσιους υπάλληλους και έτσι καταστρέφεται η ενημέρωση.
Ο δημοσιογράφος πρέπει να παραμένει ανεξάρτητος από τέτοιες δεσμεύσεις, να μπορεί να ασκεί ανεξάρτητα το λειτούργημά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης