Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΟΝ Ρ/Σ 9


Αθήνα, 1 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟΝ Ρ/Σ 9

«Είναι αδέσμευτες οι πολιτικές ηγεσίες στη χώρα, ή είναι εξαρτώμενες σε μηχανισμούς και πιέσεις; Πολύ φοβάμαι ότι όταν πηγαίνουμε σε τέτοιες δρομολογήσεις στη ζωή μας, προφανώς δεν είμαστε ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι οι ίδιοι».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στον Ρ/Σ 9 και στους δημοσιογράφους Δ. Βερύκιο και Δ. Σταυρόπουλο.

Δημοψήφισμα... προϊόν ανασφάλειας
Πιστεύω ότι ήταν την πλάκας. Ο άνθρωπος "τα έχει χάσει", δεν χωράει καμία αμφιβολία. Όταν η ανασφάλεια συναντάει την παραφροσύνη παράγει τέτοια προϊόντα. Στο μυαλό του ψάχνει να βρει να σωθεί, να κερδίσει λίγο χρόνο. Το βλέπει ότι είναι στη παραμονή της μεγάλης καταστροφής της πατρίδας, του κόμματός του, αλλά και του ιδίου και θέλει να κερδίσει χρόνο.
Εγώ είμαι έτοιμος να δεχθώ οποιοδήποτε δημοψήφισμα, αρκεί αν βγει αρνητικό, να δεσμευθεί ο κ. Παπανδρέου ότι θα φύγει.

Η λύση δεν θα δοθεί από μια μονοκομματική κυβέρνηση
Κάθε ένας πέρα απ΄ αυτόν που δοκιμάστηκε και απέτυχε, δημιουργεί μια ελπίδα. Δεν νομίζω ότι οι διαφορές είναι μεγάλες, αλλά απλά έχουν άλλο χαρακτήρα.
Δεν πιστεύω όμως ότι η λύση θα δοθεί από μια μονοκομματική κυβέρνηση. Εκεί που έχουν φθάσει τώρα τα πράγματα υπάρχουν πολλές εναλλακτικές.

Πρέπει να προστατευθεί ο Θεσμός της Προεδρίας της Δημοκρατίας
Όταν κάποιος παρεμβαίνει όπως παρεμβαίνει στις παρελάσεις ξεφτιλίζοντας τον θεσμό της Προεδρίας της Δημοκρατίας στην εθνική εορτή, είναι ανησυχητικό γιατί κανείς δεν μου εγγυάται ότι και αύριο το πρωί, θα πάει στη προεκλογική συγκέντρωση κάποιου αντιπάλου του και θα κάνει τα ίδια. Αντιλαμβάνεστε τα αποτελέσματα μιας τέτοιας συμπεριφοράς. Και μιλάω γι΄ αυτούς που αισθάνθηκαν την ανάγκη να απολογηθούν δημοσίως στον Πρόεδρο.

Έχουμε χρεοκοπήσει οικονομικά αλλά και πολιτικά
Ακόμη και να φύγει ο κ. Παπανδρέου και να βγάλουμε μια άλλη κυβέρνηση απ΄ αυτή τη Βουλή, είναι πολύ αργά πια. Είμαστε πλέον χρεοκοπημένοι. Μένει μόνο να μπει η επικύρωση. Δεν μπορούμε να κινηθούμε. Δεν έχουμε λεφτά να ζήσουμε. Αν αύριο δεν πάρουμε την δόση θα πεθάνουν τα παιδιά μας. Εκεί κατάντησαν την Ελλάδα αυτοί που κυβέρνησαν, είτε λεγόταν Παπανδρέου ή Μητσοτάκης, ή Σημίτης ή Καραμανλής. Να είναι η Ελλάδα η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που θα λιμοκτονήσει.

Έρχονται οι ενεχυροδανειστές...
Ήρθε χθες, Δευτέρα, πρώτη μέρα αμέσως η Roland Berger για να παρουσιάσει το πρόγραμμά της "Εύρηκα". Με 125 δισ. να αγοράσει όλη την Ελλάδα. Ό, τι υπάρχει σαν πλούτος της χώρας. Έρχονται οι ενεχυροδανειστές και όχι δανειστές μας.
Μας βάζουν ένα μαχαίρι στο λαιμό και μας λένε "πούλα". Εγώ όμως λέω κάτι άλλο. Όλα αυτά που μας πιέζουν να πουλήσουμε, εμείς τα βάζουμε εγγύηση και παίρνουμε μετρητά. Και διαχειριζόμαστε και πουλάμε χωρίς το μαχαίρι στο λαιμό.

Στη δημοκρατία δεν χωρούν εκβιαστικά διλήμματα
Ας φύγουν οι ψηφοφόροι από τα εκβιαστικά διλήμματα "ή το ένα ή το άλλο". Αυτή την στιγμή δεν υπερψηφίζεται το άλλο κόμμα, απλά καταψηφίζεται αυτό που είναι στην εξουσία. Αν δουν και λίγο παραπέρα, θα δουν και υγιείς δυνάμεις που έχουν την δύναμη να αναμετρηθούν.

Για τις προκλήσεις από το ΚΚΕ
Βεβαίως και πήγα στο σπίτι του Ι. Μεταξά γιατί αυτός είπε το "ΟΧΙ". Και πρέπει να θυμίσουμε στον Ελληνικό λαό, ότι όταν είπε το "ΟΧΙ" ο Μεταξάς, σύσσωμος ο ελληνικός λαός συντάχθηκε με αυτό το "όχι" πλην των κομουνιστών, οι οποίοι πιστοί στον "πατερούλη" Στάλιν, ήταν πιστοί στη συμφωνία που είχε υπογράψει ο Στάλιν με τον Χίτλερ.
Κομουνισμός και Γ΄ Ράιχ, για μια περίοδο, πήγαιναν "αγκαλίτσα". Αυτό τους στεναχωρεί.
Εγώ απ΄ ότι γνωρίζω, οι κομουνιστές και προθυμία έδειξαν και απ΄ τις φυλακές βγήκαν.
Μετά το Μάιο που επετέθη ο Χίτλερ στον Στάλιν, οι κομμουνιστές γύρισαν.
Και να ξέρουν στο ΚΚΕ, ότι την ιστορία τους την ξέρω καλύτερα απ΄ ότι αυτοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης